• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim objektif fikirlere acil ihtiyacım var!!!

1. Güveniyorsa neden dediğinize inanmıyor.

2. Gerçekten şüphesi varsa savcılığa versin döküm çıkartsın zor bişey değil.

3. Böyle bir tiple Allah yardımcınız olsun.

:1::1::1: canım ya olur mu öyle hiç sen onu aldatsan ne or.... luğun kalır ne başka şeylerin.suratına bakmaz.sevgi buymuş komik ya :1: bir de demiş ya doğruyu söylersen affedicem seni düzeltmeye çalışıcam diye inanmış onu aldattığına söylemen için kendince ikna etmeye çalışıyor salak:30::30::30: salahana

Aynen bunu bende farkındayım aslında o da çok iyi biliyo ona hata yapmadığımı ama :31:

Evet büyük ihtimal bunda bişey yok deyip sözlümü arayacak konuşacaktır diye düşünüyorum :50:

Öyle bir şey olursa annene de resti çek (ki aklı başında bir kadınsa kadın olarak o da bunu sineye çekmeyecektir) , insan namusunu kendi için taşır, koca için değil ve hiç kimse kimsenin namusuna laf edemez. Ortada fol yok yumurta yok paşam tribe girip de seni başka şeylerle itham edemez. Herkesin karşısında dik dur, bunu sineye çekersen ardı arkası kesilmez. Sen affedersin o ben seni affettim havasına girer bu kez. Attığı iftiraları fitil fitil burnundan getir. Kimseye ilişkini bitir demek haddim değil ama bu adamla devam edersen görünen köy kılavuz istemiyor

Allah korusun evlı olsanız gunun bırnde biri cıkıp senın esın benı aramıs dese ne yapacak bu adam sana?

sana ınanıp guvenmeyen adamla nasıl basa cıkabılırsın kı?

aglasa da yalvarsa da sakın lafını esirgeme... bundan sonra en ufak bır tereddutunde o yuzugu sen benım elıme vermezsen ben senın elıne tutustururum de..

aklını basına alsın canım.. kusura bakma ama kişi kendınden bılırmıs bu art nıyetlılık bosuna değil bence...

Böyle ufak bişeyde böyle yapıyosa dediğin gibi daha büyük bişey olsa şiddet falan uygulamaya kalkar diye düşünmüyor değilim benimde ona güvenim kalmadı beni mutlu edeceğine dair. Net konuştum kendisine bakalım ne yapacak :31:

1. Güveniyorsa neden dediğinize inanmıyor.

2. Gerçekten şüphesi varsa savcılığa versin döküm çıkartsın zor bişey değil.

3. Böyle bir tiple Allah yardımcınız olsun.

Güveniyomuş ama bu olay resmen delilleriyle ortadaymış ses kaydı varmış tuş sesleri geliyomuş bırakılan sesli msjda vs vs ... Hat dökümüme dün akşam baktı kendisi ve bişey olmadığını gördü ama başka hattım olduğunu dşünüyo o zamanda.. offf offf

Ömrümde ilk kez bu kadar saçma bir ayrılık sebebi duydum.

Beni de eşim defalarca kez yanlışlıkla arar, hemen hemen haftada 1-2 kere aradığı olur, açarım telefonu ses gelmez ben ararım eşimi, beni aradın konuşmuyorsun derim, tuş kilidi kilitlenmemiş en sonda seni aradığım için kendi kendine aramış der.

Hiç bir zaman eşimden şüphelenmedim, çünkü şüphelenecek bir şey değil bana göre.

Acaba sözlünüz bunu bahane edip ayrılmak mı istiyor.

Öyle bir şey olursa annene de resti çek (ki aklı başında bir kadınsa kadın olarak o da bunu sineye çekmeyecektir) , insan namusunu kendi için taşır, koca için değil ve hiç kimse kimsenin namusuna laf edemez. Ortada fol yok yumurta yok paşam tribe girip de seni başka şeylerle itham edemez. Herkesin karşısında dik dur, bunu sineye çekersen ardı arkası kesilmez. Sen affedersin o ben seni affettim havasına girer bu kez. Attığı iftiraları fitil fitil burnundan getir. Kimseye ilişkini bitir demek haddim değil ama bu adamla devam edersen görünen köy kılavuz istemiyor

Annem aklı başındadır gerçekten ama sözlümü çok seviyo o yüzden son kezde olsa karşısına alıp konuşmak isteyecektir. Onun söylediği lafları asla unutmam ben ve ona da unutturmucam bu ilişki bitmezse bile bi şekilde affettirirse düğünü ertelemeyi düşünüyorum güven oturmadan evlilik yapmak intihar etmek gibi olur .

Ömrümde ilk kez bu kadar saçma bir ayrılık sebebi duydum.

Beni de eşim defalarca kez yanlışlıkla arar, hemen hemen haftada 1-2 kere aradığı olur, açarım telefonu ses gelmez ben ararım eşimi, beni aradın konuşmuyorsun derim, tuş kilidi kilitlenmemiş en sonda seni aradığım için kendi kendine aramış der.

Hiç bir zaman eşimden şüphelenmedim, çünkü şüphelenecek bir şey değil bana göre.

Acaba sözlünüz bunu bahane edip ayrılmak mı istiyor.

Bunlar doğal şeyler aynı sey bana olsa ben asla büyütmezdim . Ayrılmk için bahane mi bilmiyorum ama şimdide 'seni çok seviyorum canım acıyo ' falan dedi bi de ev adresimi istedi tam adres yani kendisi evimi biliyo çünkü açık adres istedi ne yapacak bilmiyorum..

Güveniyomuş ama bu olay resmen delilleriyle ortadaymış ses kaydı varmış tuş sesleri geliyomuş bırakılan sesli msjda vs vs ... Hat dökümüme dün akşam baktı kendisi ve bişey olmadığını gördü ama başka hattım olduğunu dşünüyo o zamanda.. offf offf

İçimden bir ses evlendikten sonra da bir konunun devam edeceğini söylüyor. En ufak bir olayda bu konu açılacak ve bilhassa haksız olduğu zamanlarda başkalarıyla konuşuyordun diye üste çıkmaya çalışacak.

Ayrıca biri beni böyle birşeyle suçlasa kaldıramazdım diye düşünüyorum.

Bunlar doğal şeyler aynı sey bana olsa ben asla büyütmezdim . Ayrılmk için bahane mi bilmiyorum ama şimdide 'seni çok seviyorum canım acıyo ' falan dedi bi de ev adresimi istedi tam adres yani kendisi evimi biliyo çünkü açık adres istedi ne yapacak bilmiyorum..

Çiçek gönderecektir. :)

Nerden başlasam bilemedim..
Öncelikle sözlüyüm bir kaç aya nişan olacak salon tutuldu, kıyafetler alındı, alışverişler, takılar yapıldı. Düğünde yaz başı olacak nasipse ev eşyalarına bakmaya başladık biz yemek takımlarımı, kahvaltı takımlarımı vs aldık . Herşey 3 gün öncesine kadar mükemmeldi..
Gece sözlüme yazdım ben uyucam seni seviyorum vs diye ve yattım uyudum. Gecenin 4 ünde telefonun titreşimine uyandım birden bişey oldu diye uyku sersemi panik yaptım alo alo dedim ses gelmedi telefonum tuşlu bekletme tuşuna basmışım yanlışlıkla sonra kapattım sözlüm tekrar aramaya başladı açtım 'Az önce beni aradın bişey mi oldu dedi' ben şoklardayım 'nee ne araması ben uyuyodum nasıl arayabilirim seni :53::53:' Üstüne bir de telefon cevap vermeyince sesli msj bırakılmış ama msjda tuş sesine benzer rüzgar var gibi telefona üfler gibi sesler var.
Ve sözlümle 3 gündür bu konuyu tartışıyoruz benim uyumadığımı hatta başkalarıyla telefonda ya da nette konuştuğumu onu çocuk yerine koyduğumu söylüyor. O gece sen uyumuyodun hatta bence başkasını arayacakken beni aradın belkide benim bilmediğim hattın var vs vs bir sürü senaryolar.
Telefoncuyada gittim böyle bişey mümkün mü diye çünkü aramadım uyuyodum yani imkansız. Adamda hatla mı ilgili diye düşündü ya da kolun falan çarpmıştır tuşların kilitli değilse dedi. Annemde tuşlu telefonlarda bunlar olabiliyor dedi.
Ama sözlüm ısrarla bir sürü senaryolar yazıyor tartışıyoruz tartışıyoruz tamam kapattım konuyu diyo hatta düğün için salon arıyor sonra yine aklına geliyor yine bir sürü laflar. En son dün akşam güzel güzel konuşurken 'bana hata yapma sakın' dedi bende koptum artık sıkıldım bunaldım ben sana hata yapmadım doğruyu söylüyorum dedim. Başkası varsa söyle ayrılacak değilim çözüme ulaştırırız seni düzeltmeye çalışıyorum ama bana doğruları söylemezsen bunu nasıl yapayım diyo:53: En sonunda iyi akşamlar dedi kapattı telefonu ve bugün tek msj arama yok. Siz söyleyin kafayı yicem kimseye anlatamıyorum ailem anlar diye korkuyorum :14:

Ben bile arkadaşımla bu yuzden tartışmıştım telefonum bozuktu kendi kendine arama yapıyordu hem dokunmatik hemde tuşlu telefonlarda oluyor üstelik whatsappımdan ben ders çalışırken kendi kendine sesli kayıt gönderilmiş oysaki telefonum yatağın üstündeydi ama arkadaşım hala alıngan :/ Ben tavrımı koyunca o da hatasını anladı

Ben bile arkadaşımla bu yuzden tartışmıştım telefonum bozuktu kendi kendine arama yapıyordu hem dokunmatik hemde tuşlu telefonlarda oluyor üstelik whatsappımdan ben ders çalışırken kendi kendine sesli kayıt gönderilmiş oysaki telefonum yatağın üstündeydi ama arkadaşım hala alıngan :/ Ben tavrımı koyunca o da hatasını anladı

İnsan suçu olmayınca çok kötü hissediyor kendini dmi çok iyi anlıyorum seni . Telefondan nefret ettim yemin ederim ki.

Bence bu dediklerini kendi yapmış
Gece aramalarını ondan iyi biliyo demek

Yoksa elin kolun çarptı demek der geçer insan

Bu kadar küçük bir konuyu büyütüp önemli bir hadise haline
getiriyorsa, birgün 'gerçek bir sorun' ile karşı karşıya geldiğinizde nasıl
çözeceksiniz?
İlişkiniz henüz bir anlaşmazlık karşısında oturup, iki yetişkin gibi konuşabilme
safhasına ulaşmamışken birde evliliği düşünmeniz ne derece doğru?
Bir de bir insana hakettiğinden fazla değer vermeyin, nereye varmak istediğini
sorun ve ayrılmak istiyorda bahane arıyorsa , aramasın uzatmayın ayrılın.
Evlilik karşılıklı güven ve anlayış üzerine kurulur, nişanlılık ise bir insanın
sizin için doğru kişi mi yoksa değil mi bunu anlamanız için var.
Zamanı ve karşınızdaki kişinin karakterine dair emareleri iyi değerlendirin.

:53: Çok parayonak biri
Evlenirsen kapıdan camdan burnunu çıkarma da demez umarım

Ses kaydında ki no belli değil mi? Nasıl başka hattan şüphe ediyo bi de

Arkadaşım sen heralde maksimum 20-21 yaşlarındasın...
Kalbinin güzelliğine veriyorum bu tavırlarını,yoksa ne münasebet kendini ispatlamaya çalşıyorsun? Ne yaptın ki neyi ispatlayasın?
Bu tavrı sana hakarettir başka bir şey değil...Sana güvenilmez biri olduğunu söylüyor yani öyle mi ? Belki de asıl kendisi öyledir.
Yazdıklarının hepsini okudum,benim bir erkek arkadaşım vardı aynı onun tavırlarıona baktın,bu sana mı baktı...Meğer adam şizofreni hastasıymış,benden saklamış.Aklıma direk o geldi...

Sonuç olarak biz ne desek bence sen barışacaksın ve sağlıksız bir evliliğe adım atacaksın,keşke yol yakınken dönsen...

:53: Çok parayonak biri
Evlenirsen kapıdan camdan burnunu çıkarma da demez umarım

Ses kaydında ki no belli değil mi? Nasıl başka hattan şüphe ediyo bi de

Kendisi olabilecek ihtimalleri sıralıyo bana ona göre ben başka hattan birini arayacakken belkide yanlışlıkla onu aradım vs vs ya ben söylediklerini iletirken bile düzgün anlatamıyorum kendisi nasıl uyduruyo bilmiyorum :/

Arkadaşım sen heralde maksimum 20-21 yaşlarındasın...
Kalbinin güzelliğine veriyorum bu tavırlarını,yoksa ne münasebet kendini ispatlamaya çalşıyorsun? Ne yaptın ki neyi ispatlayasın?
Bu tavrı sana hakarettir başka bir şey değil...Sana güvenilmez biri olduğunu söylüyor yani öyle mi ? Belki de asıl kendisi öyledir.
Yazdıklarının hepsini okudum,benim bir erkek arkadaşım vardı aynı onun tavırlarıona baktın,bu sana mı baktı...Meğer adam şizofreni hastasıymış,benden saklamış.Aklıma direk o geldi...

Sonuç olarak biz ne desek bence sen barışacaksın ve sağlıksız bir evliliğe adım atacaksın,keşke yol yakınken dönsen...

Off böyle demeniz beni gerçekten iyice korkuttu olabilir mi acaba :14: 23 yaşındayım ben canım

Kendisi olabilecek ihtimalleri sıralıyo bana ona göre ben başka hattan birini arayacakken belkide yanlışlıkla onu aradım vs vs ya ben söylediklerini iletirken bile düzgün anlatamıyorum kendisi nasıl uyduruyo bilmiyorum :/

Sen fazla izah ta bulunuyosun bence
Güvenmiyosun madem güvenmediğin biriyle evlenme de

Back
X