Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela neler söyleyip inanıyordu bu olaydan başka?
Yolda erkekler bana bakıyodu seni tanıyolar mı sende baktın sanki çok mu beğendin vs vs ya diyorum görmedm bile sana mı inanayım gördüğüme mi diyodu![]()
Bahane aramış sadece
Yavuz hırsız ev sahibini kovarmış, bence kendisi başka işler karıştırıyor
Senin dürüstlüğünden, namusundan şüphe eden ya da laf söyleyen adamla zaten evlilik olmaz
Sal gitsin
ooo:O
bence uzak dur arkadaşım
her şerde bir hayır vardır
bırak gitsin
arama bi daha
Kişi kendinden bilirmiş işi diye bi söz var doğru mu acabaaz önce aradı bu konuyu akşama konuşucaz kimseye bişey söyleme ailenede mutsuz olduğunu belli etme vs vs dedi
Adın filan çıkmadı neden elalemin ne dıyecegıne bu kadar takılıyorsun elalemmı yasayacaktı o adamla ...
sana guvenmıyor ya da bu ımajı cızıyor .. bence o bi naneler yıyor ama afişe edemiyor sana çamur atıyor ...
bu durumu ben cok ıyı bılırım hemen hemen aynısını yasadım ama sakın kaldım acıklamamı yaptım murt kesıldım sustum sonrasında afedersınız ama it gibi yalvardı yakardı çizgimi bozmadım bızım olaydada halen kımın boyle bısey yaptıgı bılınemıyor nasılsa artık nasıl oluyorsa ... ben erkek arkadasımın yaptıgını dusunuyorum ondan baskasıda yapamaz ınsanlar karsısındakını saf salak sanıp kendı caplarında senaryo yazıp oynuyorlar bırde buna ınanıyorlar şekerım bende sızın senaryoya hıc sasırmadım acıkcası ...
bunu bende söylüyorum ben mesela beni aldattığını düşünsem seninle asla birlikte olmam o an bitiririm ama sen düğün için salon arıyosun diyorum ' sevgi bu işte' diyoher tarafından kendı yalanı oldugu akıyor ...
ah be gulum beee bır kere şüphe etse sımdıye coktannnnn restı cekmıstı halen aksam konusalım aılene soylemekı olay boka sarmasın dıyor heyyy allam
Ben çok salağım çok hemde herşeye inanıyorum kim ne yapsa kötülük düşünmüyorum hep susuyorum alttan alıyorum gerizekalıyım ben aptalım offf![]()
her tarafından kendı yalanı oldugu akıyor ...
ah be gulum beee bır kere şüphe etse sımdıye coktannnnn restı cekmıstı halen aksam konusalım aılene soylemekı olay boka sarmasın dıyor heyyy allam
bunu bende söylüyorum ben mesela beni aldattığını düşünsem seninle asla birlikte olmam o an bitiririm ama sen düğün için salon arıyosun diyorum ' sevgi bu işte' diyo![]()
Kişi kendinden bilirmiş işi diye bi söz var doğru mu acabaaz önce aradı bu konuyu akşama konuşucaz kimseye bişey söyleme ailenede mutsuz olduğunu belli etme vs vs dedi
Keske söz için acele etmeseydi bu kadar ya da ben onu durdursaydım en azından çıktı ayrıldı derlerdi adımı sözlendi diye çıkarıpta bıraktı offff allahımmm[/QUOTE]
Merhaba Barbibebek ,
söz , nişan adetleri evlenecek çiftlerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve evlilik birliğini kurup kuramayacaklarını gözlemlemeleri ve ailelerini de sürece dahil etmeleri değil midir ?
Yukarıdaki mesajınız çok manidar. Sözlenip ayrılmak kötü bir durum mudur ? Bu tarz düşüncelerle kendinizi hırpalamak yerine sakince düşünmeniz gereken daha önemli bir konu var. Yalan söylemek , başkalarıyla görüşmek gibi ithamlara maruz kalmışsınız. Gerçeği söylemiş olmanıza rağmen sözlünüz size inanmıyor. Gelecek günlerde yaşanabilecek olumsuz durumları göğüsleyebilecek misiniz ? Size güven duymayan biriyle bir ömür hayatınızı birleştirmek istiyor musunuz ?
Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalın.
bu adam hasta kesin ve net söylüyorum. Bu iş çözülse başka şeylerden evliliğini mahveder, ömrünü yer. Yolda yürürken bile rht bırakmıyormuş baksana yok adama baktın, yok o sana baktı. Böyle biriyle ömür geçer mi allah aşkına bir düşün.
Ayrılması senin şansın olmuş sakın geri dönme, düzelir de deme..
bu adam kompleksli..
eğer böyle devam ederse evliliğinde de çok yıpranırsın...
kendi inandığını savunur sen ne açıklama yaparsan yap,seni duymaz sadece kendi inanmak istediğine inanır ve bu konuda senin sürekli bi şeyleri itiraf etmeni bekler..
çok tehlikeli bi tip, allah yardımcın olsun