- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın bazen nasıl hazırlanıyorsam öylede odaya gidip herşeyi eskisi gibi yapıyorumsizde süslenmeyin takmayin sizde gülün madem o dilden anliyor
Tabi bi yandanda öyle düşününce umursamiyorum ama ciddi bi konu konuşurken kendime gülünmüş gibi hissediyorumTek derdiniz bu olsun bence , bazi insanlar tartismayi bile bilmiyor. Öfke siddeti getirir. Öfkeli bir adam değilmis en azindan. Ne guzel guluyormus iste , tabi anliyorum bazen insani rahatsiz ediyor ama aşılamayacak problemler değil umarım düzelir.
Cinayet sebebi kadar olmasadaAyyy keşke benim kocamda hep gülsede ufacık bi olaya cinayet süsü vermese![]()
Eğer sinirdense gülmesinden cok bağırmasına raziyimBenim de eşinizden hallice bir arkadaşım var ki çok severim çok ta iyidir ama gerçekten ister istemez insan sinir oluyor böyle bir durumda. Acaba eşiniz sinirini öyle mi çıkarıyor?
Fazla neşeliben bi sorun göremedim ya neşeli bir eşiniz var işte daha ne istiyorsunuz![]()
Tuhaf bende anlamıyorum bazen bilmediğim bi konu sorunca gülüyor bende bilmediğim için bana gülüyor zannediyorum ama yemin ediyor sana gülmüyorum diye sonra birşey konuşunca gülüyor noldu deyincede yüzüne bakınca gülesim geliyor öyle komik mizacımda yok eşime nazaran sert bi yapım var neye gülüyor anlamış değilim garip olan eskiden böyle olmamasıŞimdi gülmeden gülmeye fark var takmıyorum seni gülüşümü , yoksa banane ya gülüşümü , yoksa komik buldum gülüşümü ? Gülüş önemli
İstemsizce
Yok kuzum kullanmıyor kullansa kesin bilirimAntidepresan ilaç falan kullaniyomu biliyomusunuz. Bu ilaçlar böyle etkiler gösterebiliyor.
İlk zamanlar ağlıyordum bana gülüyorsun diye baktım gerçekten bana gülmüyor bazen yüzünde tebessüm görüyorum gülecek gibi oluyor bende diyorum gül gül çünkü başka çarem yok sinir bozucu evet hiç sevmiyorum ama anlam veremiyorumMutlu olmaya çalışıyordur, mutsuz eden şeyleri görmezden gelmeye çalışıyordur belki. Sinirleri bozuk olabilir. Pozitif davranarak hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor olabilir. Ciddiye alınıp alınmadığınızı anlarsınız. Beni ciddiye alıp almamasıyla alakası yoksa, gülsün iatediği kadar, benim için sorun yok.
sabredin dua edin bu tip insanlarla ömr gecirmek hatta evlilik gecirmek bile cok zorİnanın bazen nasıl hazırlanıyorsam öylede odaya gidip herşeyi eskisi gibi yapıyorum
Yok kuzum kullanmıyor kullansa kesin bilirim
Bi an boşan yazdınız sandımdıÖzetle esınız saygısız.