Kafayı yemek üzereyim 😫😫

Tek derdiniz bu olsun bence , bazi insanlar tartismayi bile bilmiyor. Öfke siddeti getirir. Öfkeli bir adam değilmis en azindan. Ne guzel guluyormus iste , tabi anliyorum bazen insani rahatsiz ediyor ama aşılamayacak problemler değil umarım düzelir.
Tabi bi yandanda öyle düşününce umursamiyorum ama ciddi bi konu konuşurken kendime gülünmüş gibi hissediyorum

Benim de eşinizden hallice bir arkadaşım var ki çok severim çok ta iyidir ama gerçekten ister istemez insan sinir oluyor böyle bir durumda. Acaba eşiniz sinirini öyle mi çıkarıyor?
Eğer sinirdense gülmesinden cok bağırmasına raziyim

Şimdi gülmeden gülmeye fark var takmıyorum seni gülüşümü , yoksa banane ya gülüşümü , yoksa komik buldum gülüşümü ? Gülüş önemli
Tuhaf bende anlamıyorum bazen bilmediğim bi konu sorunca gülüyor bende bilmediğim için bana gülüyor zannediyorum ama yemin ediyor sana gülmüyorum diye sonra birşey konuşunca gülüyor noldu deyincede yüzüne bakınca gülesim geliyor öyle komik mizacımda yok eşime nazaran sert bi yapım var neye gülüyor anlamış değilim garip olan eskiden böyle olmaması😫

Mutlu olmaya çalışıyordur, mutsuz eden şeyleri görmezden gelmeye çalışıyordur belki. Sinirleri bozuk olabilir. Pozitif davranarak hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor olabilir. Ciddiye alınıp alınmadığınızı anlarsınız. Beni ciddiye alıp almamasıyla alakası yoksa, gülsün iatediği kadar, benim için sorun yok.

Mutlu olmaya çalışıyordur, mutsuz eden şeyleri görmezden gelmeye çalışıyordur belki. Sinirleri bozuk olabilir. Pozitif davranarak hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor olabilir. Ciddiye alınıp alınmadığınızı anlarsınız. Beni ciddiye alıp almamasıyla alakası yoksa, gülsün iatediği kadar, benim için sorun yok.
İlk zamanlar ağlıyordum bana gülüyorsun diye baktım gerçekten bana gülmüyor bazen yüzünde tebessüm görüyorum gülecek gibi oluyor bende diyorum gül gül çünkü başka çarem yok sinir bozucu evet hiç sevmiyorum ama anlam veremiyorum

Gülmek kötü bir şey mi anlamadım? surat asıp, somurtsa daha mı iyi?

kız joker gibi bişey olmasın nörolojik bi bozukluk falan. doktora götür bence bi sorun yoksa da çarp ağzının ortasına bi daha gülmesin durduk yere. sinir bozucu hiç sevmem gayri resmi insan

Onu takma umursama sallama gerekmedice konuşma bir dene ben hep oyle yaparim bozulduğumu göstermek için

Back
X