- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
Çok haklısınıx. Kendime eziyet çektiriyorum resmen.Yaptığı yüzsüzlükleri gayet de kaldıracak durumdasınız. Çünkü kaldıracak durumda olmasaydınız "seviyorum" bahanesinin arkasına sığınmaz, koyardınız tekmeyi. Yaptığı şeyler normal mi değil mi, kişiden kişiye göre değişir, onu bir kenara bırakın. Sizi istemediğiniz şeylere zorlaması normal değil, o kısma odaklanın. Bu kadar saygısız davranabilen bir adamı seven insanın kendine saygısı yoktur. Bu muameleye siz izin veriyorsunuz. Kesin biletini, bakın sorun kalıyor mu...
Niye?Çok haklısınıx. Kendime eziyet çektiriyorum resmen.
Asla öyle fotoğraflar atmadım atmam da salaklık bendehayır hiç normal değil. zaten seni istemediğin şeylere zorlaması da normal değil. yarın seni tehdit etme ihtimalide çok fazla. sakın öyle foto atayım deme. hayatının hatasını yaparsın. seni olduğun gibi kabul etmeyen birine yol ver gitsin. aşıkken herşey göze toz pembe görünüyoda sonra allahım ben ne yaptım diyo insan. sen seviyo olabilirsin. seven insanda sevdiğini böyle şeylere zorlamaz. bence o kendini cinsel olarak tatmin etmeye çalışıyo senin üstünde. baskı kurarakta egosunu tatmin ediyo. dikkatli ol pişman olacağın şeylerden uzak dur. bence bu adamdanda koşarak uzaklaş.
Eee o zaman yapılacak şey belli değil mi? Böyle geri zekalı tipleri hayatında tutmaya çalışan hangi kadın mutlu olmuş acaba ki siz tutmaya çalışıyorsunuz?Çok haklısınıx. Kendime eziyet çektiriyorum resmen.
Ben de öyle düşünüyorum zaten. Demek istediğim şuydu sanki on yıllık eşi de bu kadar dertlenip konu açıp ama seviyorum ayrılamam diyo. Kırk yıllık eşi de olsa yapacağı şey değişmez.EVET NORMAL OLMAYAN TEK ŞEY HALA ONUNLA SEVGİLİ OLMANIZ
HAKLISIN HEMDE SONUNA KADAR BÖYLE BİR ZİHNİYETTE OLAN EVLENİNCE YAPMADIĞIN SEYLER İÇİN SENİ TEHDİT EDER DER Kİ YAPMAZSAN KARIYA KIZA GİDERİMM
10 YILLIK EŞ OLSA YİNE AYRILMALI NAMUS EDEP OLMADIKTAN SONRA KAC KERE ALDATIR
Çünkü malım. Kuzenim de diyor sende aptallık hala birliktesin diye. Düzelmesini istiyorum bilmiyorum. OfffEee niye çekiyorsun bu adamı?
Anlatsan da bilsek.
Allah AllahÇünkü malım. Kuzenim de diyor sende aptallık hala birliktesin diye. Düzelmesini istiyorum bilmiyorum. Offf
böylesi düzelmez canım neresinden tutsan elde kalır. bu kadar cinselliğe kafayı taktığına göre. insan neyi eksikse orasıyla uğraşırmış.Çünkü malım. Kuzenim de diyor sende aptallık hala birliktesin diye. Düzelmesini istiyorum bilmiyorum. Offf
Söylediklerini asla kabul etmiyorum. Tepkimi koyunca da kötü olan ben oluyorum.Seviyorsun madem dediklerini yapcan mecbur adam sapık cünkü
Adam sapık diyorum sapık? Sana teklif eden kimlere neler teklif ediyordur neler izliyordur kimlerle sanal sex yapıyordur farkında mısın umarım fakesindir ciddi ciddi üzüldüm adına böyle bir eziği seviyor olman? Gururlu insan soğur yahu.Söylediklerini asla kabul etmiyorum. Tepkimi koyunca da kötü olan ben oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?