• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek uzereyim !

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari :KK11: telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin

not. Anahtarimi aldim ordan

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari :KK11: telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin
ayy çok kötü kadın beş odalı evde oturuyor neden yapmışki..kocanızın annesi..benceevin anahtarınımı değiştirseniz..
yada başörtülerini sana vermek için hazırlamıştım zaten fark edip aldın mı deseydiniz..:KK64:

Esinize niye söylemiyorsunuz ki? Ilerde bikac olay daha olursa hic inanmaz size bastan niye söylemedin falan der, yani kesin eminseniz bence söyleyin, kv yede keske söyleseydiniz, simdi bide arkanizdan gülüyordur, saf anlamadi diye... Bide niye anahtar veriyorsunuz ki, bunuda hic anlamam kimsenin anahtari kimsede olmasin sonra böyle seyler oluyor iste, hepsini gectim bi baskasindayken anahtariniz o evde nasil rahat ediyorsunuz yaaa...:ssz:

ayy çok kötü kadın beş odalı evde oturuyor neden yapmışki..kocanızın annesi..benceevin anahtarınımı değiştirseniz..
yada başörtülerini sana vermek için hazırlamıştım zaten fark edip aldın mı deseydiniz..:KK64:
Bilmiyorum ama boyle huylari varmis. Anahtarimi aldim zaten ordan. Ben basortuler kucuk posetlere koymustum tek tek. Almis onlardan bide mevlutte bana kalmadimi basortu die bagriniyodu arsiz

Esime soyleme konusunda kararsiz kaldim morelibbozulur gider kavga eder diye. Anahtari verme sebebim de calisiyorum evee bisey olur kalsin biDe dedi bende boyle seyler yapacagini dusunmedigm icin tm dedim ne bilim esimin annesi aklima gelmexi boyle seuler yapacagi

Hey Allahım ya maliyeti ne olabilir beş tane ortunun. Ruh hastası galiba sırf zarar vermek için almış Allah işte nasıl da döküyor ortaya vesilelerle.. ufak şeyler çalarken farketmissin Allahtan.

Eşine söylesen nolacak ki kim annesinin böyle bişey yapacağına inanır. Annesi de ayilir bayılır ben.yapmadim der zaten. Ama bence arayıp ben evdeki örtülerime baktım eksilmisler diyebilirsin kendisine hoş ben olsam diyemem onu da

Hey Allahım ya maliyeti ne olabilir beş tane ortunun. Ruh hastası galiba sırf zarar vermek için almış Allah işte nasıl da döküyor ortaya vesilelerle.. ufak şeyler çalarken farketmissin Allahtan.

Eşine söylesen nolacak ki kim annesinin böyle bişey yapacağına inanır. Annesi de ayilir bayılır ben.yapmadim der zaten. Ama bence arayıp ben evdeki örtülerime baktım eksilmisler diyebilirsin kendisine hoş ben olsam diyemem onu da
Ya esim bana inanir. Ama soylemed8m sirf esim uzulmesin diye. Basortuler mevlutte dagittim evde olsalar oyle diyebilirdim ama malesef verildi basortuler hatta bana kalmadimi diye bagrindi mevlutte

ayy terbiyesizz... bir daha da gitme, muhattap olma, bir bahaneyle al anahtarını... eşine söyleyip söylememek de sana kalmış.. anneci midir eşin, sonra sana kalmasın olay...

Baş örtüsünü alması bir kenara size hamile halinizle bütün evi temizletmesi büyük ayıp. Eşinize anlatmanız gerektiğini düşünüyorum.

Ha dağıttığın kişilerde mi kaldı bende o an ortunsunler diye verdiniz sandım. E hangi arada almış beş örtüyu yahu. Siz dağıtmadan önce alsa beş tanenin eksikliğini anlarsınız az değil ki. Çok mu kalabalık bi ortamdi hengameden yaralanmış demek. Töbe töbe bi de mevlutten çalıyor ya çarpılmaktan da korkmuyor :KK53:

Son düzenleme:
Baş örtüsünü alması bir kenara size hamile halinizle bütün evi temizletmesi büyük ayıp. Eşinize anlatmanız gerektiğini düşünüyorum.
gelini kole olarak goruyolar. Sadecebanyonun fayanslarini silmedim onuda dun gorumcemle konustular silmedi fayanslari diyo kv gorumcede ayagina dolanan yok silse nolurdu diyo. Ben merdivene cikip fayans silcek dussem nolcak dusunen yok
ayy terbiyesizz... bir daha da gitme, muhattap olma, bir bahaneyle al anahtarını... eşine söyleyip söylememek de sana kalmış.. anneci midir eşin, sonra sana kalmasın olay...
Bidaha gitmedim o gunden sonra zaten yan dairede oturuyo yuzuni gormek istemyrm ama malesef goruyorum . Esim anneci degildir yani bana inanicagini dusunyorum ve soylesem kiyameti koparir

Ha dağıttığın kişilerde mi kaldı bende o an ortunsunler diye verdiniz sandım. E hangi arada almış beş örtüyu yahu. Siz dağıtmadan önce alsa beş tanenin eksikliğini anlarsınız az değil ki. Çok mu kalabalık bi ortamdi hengameden yaralanmış demek. Töbe töbe bi de mevlutten çalıyor ya çarpışma da korkmuyor :KK53:
Vallahi farketmedim kucuk kucuk posetlere koymustum ben onlrdan aldiysa farketmem mumkun degil. Ne diyim Allah gule gule taktirmasin

Hamile hamile niye evini temizliyorsun evini kadının arkadaşım? Gelsin kızı temizlesin ya da tutsun bi temizlikçi. Anahtar konusunda bi şey diyemem benim kayınvalide de var ama allah var bir kez bile kendiliğinden girmemiştir evime. Kediyi eve sokmaya girer ne bileyim ütü fişte mi kalmış bi bak derim ona girer. Sizinki gizlice girmiş bir de resmen hırsızlık yapmış. Koskoca kadın iki eşarp için kendini rezil etmiş yazık

Eşine söyle ama kışkırtma gidip kavga etmesin olaylar büyümesin. Ben böyle bi şeyi tutamaz söylerim dayanamam sen gene iyi dayanmışsın

gitmemek olmazki eşinin annesi onu hayatından çıkaramaz mesafe koyabilir ama..

Hamile hamile niye evini temizliyorsun evini kadının arkadaşım? Gelsin kızı temizlesin ya da tutsun bi temizlikçi. Anahtar konusunda bi şey diyemem benim kayınvalide de var ama allah var bir kes bile kendiliğinden girmemiştir evime. Kediyi eve sokmaya girer ne bileyim ütü fişte mi kalmış bi bak derim ona girer. Sizinki gizlice girmiş bir de resmen hırsızlık yapmış. Koskoca kadın iki eşarp için kendini rezil etmiş yazık

Eşine söyle ama kışkırtma gidip kavga etmesin olaylar büyümesin. Ben böyle bi şeyi tutamaz söylerim dayanamam sen gene iyi dayanmışsın
Iste ne bilim yardim edm dedim ama butun ihale bana kaldi.esimle aram bu ara limoni yije onun ailesi yuzunden arayi duzeltince soylcem mutlaka

Anahtarını sakla eşine kaybettiğini söyle evin kilidini değiştirin, yada aynı bahaneyle kv dekini al anahtarı verme birdaha. Özelin orası senin ben hayatta kimseye vermem anahtarımı birşey çalınır vs diye değil. Özel eşyalarımız var nerden bilcem karıştırılmayacağını.

Back
X