• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek uzereyim !

Anaammmm :KK57:
İlk is anahtar değiştirin. Mesafe koymakta yarar var. Zaten basa ne geliyosa samimiyetten geliyor..

Koskoca kadin utanmiyormu calinca ne kadar ayip ..
Ben olsam Esime soylerdim.
Bunun esimin uzulmesiyle alakasi yok .
Hem neden anahtari veriyosunuz anlamiyorum asla anahtarimi kimseye vermem , ne gerek var yani.

Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari :KK11: telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin
not. Anahtarimi aldim ordan
çevreye karşı sırcı olun bence dinimize göre ayıbını kapatmalıyız sanıyorsam..ama eşinize söyleyebilirsiniz sanırım..bana sormamış alırken deseniz:KK64:

Ya esim bana inanir. Ama soylemed8m sirf esim uzulmesin diye. Basortuler mevlutte dagittim evde olsalar oyle diyebilirdim ama malesef verildi basortuler hatta bana kalmadimi diye bagrindi mevlutte

kusura bakma da eşim bana inanır demişsin şayet sana inanan birisi değer veriyor demektir diyeceğim amma değer veren de hamile haliyle karısını anasının evine temizzlik yapmaya göndermez,kıyamaz..

eşim üzülmesin diye söyleyemedim diyorsun da önce senin hamile halinle koskoca evi temizlemene üzülsün.

kusura bakma da eşim bana inanır demişsin şayet sana inanan birisi değer veriyor demektir diyeceğim amma değer veren de hamile haliyle karısını anasının evine temizzlik yapmaya göndermez,kıyamaz..

eşim üzülmesin diye söyleyemedim diyorsun da önce senin hamile halinle koskoca evi temizlemene üzülsün.
Esim bana git demedi ben kendim gittim hatta esimle telefonda konustugumuzda kendiji yorma hafif slerden yap dedi canim. Esim beni benden daha cok dusunuyo sagolsun. Hatta evi bnm temizledigimi duyunca ablasibi arayip kizdi annesinede kizdi hamile kiza bu kadar is yaptirilirmi diye

çevreye karşı sırcı olun bence dinimize göre ayıbını kapatmalıyız sanıyorsam..ama eşinize söyleyebilirsiniz sanırım..bana sormamış alırken deseniz:KK64:
Yakin cevreden kse bilmiyo zaten esime bi sekilde soylicm artik

ayy inanamıyorum .. :KK57:

baskasının evini nasıl karıstırır insan .. :KK11:

anahtarınızı almıssınız ama bence kilidinizi değiştirin .. :KK34::KK34:

Esime soyledigimde ilk isi o olur zaten eminim

gerçekten kıskanç,fesat insanlar .. :KK34:

herşey beklenir hırsızlık yapan insandan .. :KK57:

ben olsam,aa bende bunları arıyordum buraya nasıl geldiler acaba ??:KK67:

bi daha evimde işiniz yok .. derdim .. :stop::KK62:

siz yine insaflı çıkmışsınız .. :KK12:

Esim bana git demedi ben kendim gittim hatta esimle telefonda konustugumuzda kendiji yorma hafif slerden yap dedi canim. Esim beni benden daha cok dusunuyo sagolsun. Hatta evi bnm temizledigimi duyunca ablasibi arayip kizdi annesinede kizdi hamile kiza bu kadar is yaptirilirmi diye

iyi madem bir daha gitme o zaman değecek insanlar değilmiş hem eşin de anlayışlıysa ablasını annesini arayacak kadar başortusu muhabbetini de kesin anlat derim ilerde birgun daha buyugunu yaparlar bu sefer eşine boyle boyle de yapmışlardı dersin inandıramazsın.. hem şimdi anlatırsan ilerde yapacakları kötülüklere karşı kendinizi korumuş olursunz.. ve azıcık mesafenin kimseye zararı olmaz biraz uzaklaşmış olursunz..

bu resmen hirsizliktir ve adi bir suctur
tamam ihbar etmezsiniz ama yutmayin sakin
ayrica ben olsam öyle demezdim
direk neden bana sormadan aldiniz derdim
anahtarinizi aldiginiz iyi olmus
ne pis insanlar var
hayattan sogutur bunlar

artık yuh.pes.
nedir bu "vurun abalıya" tavrı ya?hamilesiniz,koskoca evi temizlemişsiniz.
lazım olur demişsiniz , güvenip anahtar vermişsiniz.3 kuruşluk tülbenti çalmış.belki farketmediğiniz neler neler gitti evinizden.
eşinize söyleyin.mümkün olduğu kadar objektif anlatın konuyu.sizin içinizi kemireceğine,onlar utansın.
size böyle diyorum ama,düşünüyorum ben olsam,hamile halimle koca evi temizlicem,görümce fink atacak etrafta vallahi paralarım hepsini.üstüne üstlük bir de eşyalarımı çalacaklar vah diyorum hallerine.hele bunca seyden sonra,kocam kalkıp bana birşey derse onuda yollarım anasının yanına.
off nasıl sinirlendim ya:@

gerçekten kıskanç,fesat insanlar .. :KK34:

herşey beklenir hırsızlık yapan insandan .. :KK57:

ben olsam,aa bende bunları arıyordum buraya nasıl geldiler acaba ??:KK67:

bi daha evimde işiniz yok .. derdim .. :stop::KK62:

siz yine insaflı çıkmışsınız .. :KK12:
Ben onu rezil ederdim ama esimim annesi diye sustum yoksa soylerdm benden hanersiz bnm evimden nasil alirsin diye artik gerekn cevabi esim verir ona

Ben onu rezil ederdim ama esimim annesi diye sustum yoksa soylerdm benden hanersiz bnm evimden nasil alirsin diye artik gerekn cevabi esim verir ona

umarım eşiniz inanır duruma ..

sizide suçlamasın da ..

Allah uzak tutsun böyle insanlardan ..

Ev
Selam kizlar.
Nerden başlayacağimi bilemiyorum. Okadar uzgun ve sinirliyim ki gecmiyo sinirim bi turlu.
gecen hafta kv nin evi boyandi bende temizliğine yardım ettim. Etmez olaydim.5 odali evin butun temizligi bana kaldi tek basima sildim supurdum yerlestim buraya kadar tek sikintim yakinda oturan gorumcemin yardima gelmemesiydi ( hamileyim agir kaldiramam diye gel dedik ama gelmedi) neyse kaba isler bitti dolabin icini yerlestirirken benim basortulerimden gordum 5 tane. Gecen ay Mevlüt okuttum mevlutte dagitmak icin almistim. Her renginden birer tane c-almis! Benim evimin anahtari vardi onda bende calisiyodum demekki evime girip rahat rahat karistirmis ki ben o basortuleri kiyafet dolaboma koymustm ortada degildi yan. Gorunce basimdan asag kaynar sular dokuldu. Bnde dedim ki ' neden hep ayni model aldin basortuleri' hani ne dicek bakalim diye. Oda panikledi once sonra onlar bana hediye geldi ordan burdan dedi sastim kaldm dahada bisey soylemedim. Ama kizlar felaket sogudum ondan resmen evimden benden habersiz biseyler alms. Esime soylemedim uzulur diye ama simdi nasil davranmaliyim bilmiyorum yuzunu gordugumde tuylerim diken diken oluyo. daha oncede buzdolabimdan kis icin hazirladigim seylerden almisti ama onu onemsemedm. Dunde gorumcemle benim arkamdan konusurken duydum onlari :KK11: telefondan yazdigim icin hatalr olabilir k. Bakmayin
not. Anahtarimi aldim ordan[/QUOT

artık yuh.pes.
lazım olur demişsiniz , güvenip anahtar vermişsiniz.3 kuruşluk tülbenti çalmış.belki farketmediğiniz neler neler gitti evinizden.
eşinize söyleyin.mümkün olduğu kadar objektif anlatın konuyu.sizin içinizi kemireceğine,onlar utansın.
size böyle diyorum ama,düşünüyorum ben olsam,hamile halimle koca evi temizlicem,görümce fink atacak etrafta vallahi paralarım hepsini.üstüne üstlük bir de eşyalarımı çalacaklar vah diyorum hallerine.hele bunca seyden sonra,kocam kalkıp bana birşey derse onuda yollarım anasının yanına.
off nasıl sinirlendim ya:mad:
artık yuh.pes.
off nasıl sinirlendim ya:mad:
Evimsen neler gitti bilmiyorum ama ruh halimi bozdu huzurum gitti onum yizunden

Eşine de şikayet eder gibi değil de sanki anahtari annesine artık vermeyeceğini bildirir gibi söyleyebilirsiniz aslında. Esas mesele anahtari geri almakmis gibi.ortuleri gördüğünüzu de sıkıştırir gibi yapın nasıl olacaksa :s

gelini kole olarak goruyolar. Sadecebanyonun fayanslarini silmedim onuda dun gorumcemle konustular silmedi fayanslari diyo kv gorumcede ayagina dolanan yok silse nolurdu diyo. Ben merdivene cikip fayans silcek dussem nolcak dusunen yok

Bidaha gitmedim o gunden sonra zaten yan dairede oturuyo yuzuni gormek istemyrm ama malesef goruyorum . Esim anneci degildir yani bana inanicagini dusunyorum ve soylesem kiyameti koparir
şimdilik söyleme bence, bir olay daha oldugunda söylersin.. bilsin...
gitmemek olmazki eşinin annesi onu hayatından çıkaramaz mesafe koyabilir ama..
yani işte öyle demek istiyorum , mesafe olsun, çok gitmesin... saf, iyi niyetli olunca tepemize biniyorlar valla...

Ben olsam oyle kadina daha hayatta temizlik bilmemneyle ilgili yardim etmem. Hem evini temizleyecegim hem de arkamdan konusacak iyi valla. Nankor insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz zaten. Ayrica hirsizlik olayini yuzune vururdum elime firsat gectikce. Saf yerine koymasin bildigimi iyice bilsin isterdim.

Back
X