Kafayı yemek üzereyim!!!!

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Ahh kızlar kaç kez yazacağım ama bir türlü yazamadım cevap takip edemem doğru düzgün anlatamam diye...

Benim bir kaynim var 30 yaşında Allahın cezası biz bu adamı düzgün sessiz bi b.k anlamayan biri bilirdik geçen hafta memlekete giderken telefon geldi yolda
-abi kardeşinin iş arkadaşıyım şimdi hastanede ..
-iyi mi kaza mi var
- hayır iyi bişey yok is yerine borcu çıkmış 52 bin TL kadar (marketlere ürün dağıtan şirkette ürün dağıtıyo)
- ee
- işte bu marketlere ürünü vermiş parayi almış ama almamış gibi göstermiş başka yerlerden alacak var gibi fatura düzenlemiş (elindeki malları çabuk paraya çevirmek için ucuza verince açık kısmını hayali fatura yapmış)

Eşimin ailesinin bizde 55 bin lirası var ev için kredi çekmiştik durumumuz sıkışınca almıştık evi satıp arsaya yatıracaktık paralarını verecektik olmadı bekliyordu öyle ...
Durum böyle olunca evi hemen satılığa çıkardık ev memlekette biz iş dolayısıyla başka memlekette kiradayiz oradan gelen kira ile ayarliyorduk... derken gun geçtikçe borcu çıktı enson 75 oldu dedim bizdeki paralarını veririz +1 tl vermem sen gece gündüz çalıştın ben ondan kıs bundan kıs idare ettim fazlasıyla adam kadınlarla gününü gün etti buz çekemeyiz dedim eşimde bana destek ama babasına anlatmıyolar adamın parasini vereceğiz haberi yok ee para bizde sanacak dedim sansın dedi kayınvalidem siz yabancimisiniz dedi bende dedim hiiiic kusura bakmayın adam yiyecek içecek gezecem biz vercem para da bizde sanilacak olmaz öyle dedim
Annemlerde biz siz rahat edin diye hep desteğiz bu adam karılarla yicek siz sıkıntı yaşayacaksınız olmaz kaayinbababnin parası kadar verin dahasına razı değiliz diyolar eşime dedim 7 bin TL önden verdik arabamız 40 bin eder ver onu da geri kalalına çeksin kredi ödesin konuşalım tamam dedi
Ayy ama ömrüm gitti kızlar annemler bi yandan bu işler bi yandan tamam destekler ama daha ödeme yok annem bana bağırıp duruyo kaynim zaten şeytan görsün yüzünü kayınvalidem baban duyarsa ölür diyip duruo (1.5 sene önce bayaa oldu damarları açtılar ) bende kocam napsın ona bişey olursa bende hamileyim acillere gidiom stresten dedim geçen panik atak yaşadım oyy uzun oldu bittim tükendim yaa

Üçkağıtçılıktan bu durumu geldiği için 1 kuruş bile vermezdim kendisi halletsin.

5 kuruş verilmez. kusura bakmasın.
sizin rızkınızı neden yok yere o yesinya. ne rahat insanlar var.

Neden veriyorsun ki madem babası aklamak paklamak istiyor bulsun çaresini.
Kaldı ki sahteciliğe giden insan yerinde duramaz, devamı gelir.

kaynı çalıştığı şirketi dolandırmış 75 bin tl borç olmuş konu sahibi daha önce kayınbabasından para almış 52 bin tl o parayı kaynıma verelim kalanı bizi ilgilendirmez diyormuş ama kaynanası siz yabancımısınız kalanı içinde yardım edin diyormuş anladığım bu ...

Genç adam taşı sıksa suyunu çıkarır.Nasıl bi güzel yemişse o parayı ,aynen çalışıp yerine koysun.Tek kuruş vermezdim.
Eğer verirseniz yine borç yapacak.Kayınpederinize söyleyin.Merak etmeyin ölmez bişey olmaz.Hep ölür diye diye kayınvaliden olayı size yıkacak, niye destek olunuyor anlamıyorum zaten.
Yediği haramı koysun yerine.
Kayınpederinize mutlaka söyleyin ,verin 52 binini ,üstünüde ne istiyorlarsa onu yapsınlar.Asla ama asla tek kuruş vermeyin.Daha çok alışır çalmaya

Kendisi babasını düşünüyor mu acaba?
Bence siz parayı kayınpederinize verin eşiniz durumu açıklasın babasıyla halletsin olayı kaynınız.
Sonuçta kaynınızın değil o para, insanlara üçkağıt yapmadan önce düşünecekti.
Nasıl olsa arkasını toplayanlar var diye daha çok olaylara karışır bu rahatlıkla.
Gizli saklı iş yapmayın adamın bilmesi gerek.

Kaynını borcunu ödediklerinden kayon babanın haberi olmayacak adam hala konu sahibinin eşi olan oğlunda sanacak parasını. konu sahibi çok haklı tabiki kb herşeyi tek tek bilmeye hakkı var. aksi halde siz sonra zor duruma düşersiniz. 52000 den hariç yardım etmeme konusunda zaten eşinizde hem fikir. bence sorunu çözmüşsünüz.

Niye parayı sizden almak istiyorlar anlamadım ben

Borç olduğuna emin misiniz?
İs arkadaşı aramış tamamda doğru mu ?
Naylon fatura düzenleyecek para çalacak ama işyeri şikayetçi olmayacak ?
Böyle bişey mümkün değil

Sakın para vermeyin sakın...Ne kendinizi,ne eşinizi sıkıntıya girdirmeyin.
Sizin suçunuz günahınız ne?Böyle düzenbaz insanlardan her daim korkacaksın.
Siz vereceksiniz de ne olacak?Yine yapacak...
Kayınpederinize de bir şekilde söylemek mecburiyetindesiniz,başka birinden bir anda duyarsa daha kötü olur.

Parayı kayınpederinizden aldıysanız ona verin, kesinlikle başkasına vermeyin.

Oğlu da gidip isteyebiliyorsa istesin.

Arkadaşlar geç gelebildim kusura bakmayın hepinize aynı düşünüyoruz eşimde Allah Razı olsun destek fazlasını aslaaaa ama tek farklı düşündüğümüz babasına söyleme konusu ben diyorum anlatin zaten değişen bişey olmaz ev yine satılacak adam oğlunun pavyonlara gittiğini de bilio borç da bilio tek bilmediği 81 bin bu arada 75 den 81 e çıktı son rakam bu adam 10 felan diye düşünüyor ee neden demiyorsunuz diyorum yook ölür .. tövbeeee
Dedim baypas oldu damarları açık ben bebeğimi dusurmediYsem bu sıkıntıya o da ölmez dedim en son ama Yine dinleyen Yok

Ha bide dedim nasıl gizli kalacak 3 - 5 değil ki 75 (tabi son rakam 81 bin) ee kaynım babamın gözüne girecek adam olacakmış 5 - 6 ay arasını iyi tutacakmış öyle söyliceklermiş çoook saçma gelio bana yine

sakın ha razı olma . gerisi gelir daha doğmayan çocuğunun rızkını mı yiyecek bi de utanmadan. nasıl kapatırsa kapatsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…