sakın ha razı olma . gerisi gelir daha doğmayan çocuğunun rızkını mı yiyecek bi de utanmadan. nasıl kapatırsa kapatsın .
aynen öyle duyurmicaklarsa kendisi ödeyecek o zaman hem utanmadan yolsuzluk yap hemde kalan borcunuda başkaları ödesin eee nolacak baktı arkasını toplayan var adam kendine çeki düzen vermeyecek tabiki. aklı başına gelmesi lazım öbür türlü zor.Malesef babasının parası bizde onu vercez başka vermem diyorum hatta ona bile razı değilim ver babana o naparsa bilir diyorum ama bi tutturdular ölür diye..
3 yasinda oğlum var bu 2. Çocuklarımın geleceğini veremeyiz diyoruz eşimle
Kaynanan da az uyanık değilmiş ha. Siz yabancı mıymışsınız... Aynı duruma siz düşseniz o 52 bini de vermezler.
Sizdeki parayı verin, sizden uzak olsunlar.
'5 kuruş fazla verirsen hakkımı helal etmem, benim ve çocuğumun rızkını kimseye yediremezsin' de.
Kayınbabana da de ki 'ben hamileyim, kocam ve çocuğum dışında şu an kimseye verecek param yok. biz burada yeni bir aile kuruyoruz.'
Yüzsüz insanlar ya..
Eşiniz verecek mi peki fazladan para?Aynısını dedim artık bıraktım
Eşiniz verecek mi peki fazladan para?
Çünkü siz verdikçe o yüz bulup daha çok borç yapacak,nasıl olsa kardeşim öder diye.
Su annelerin tirim tirim ogullarinin arkalarini toplamalarini anlamiyorum. Kimden neyi sakliyorsun ya. Sanki ortaya cikmayacak. Eminim ki kayninizin bu halde olmasinin sebebi annesidir.
Hic kusura bakmasin bir kurus vermezdim allah bilir parayi sizden almak icinde böyle bie oyun yapiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?