Kafayi yememe ramak kala...

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
iyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamam 😔😔😔 Şimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyor 😔 çikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ??? 🙄😔😔😔

guncelleme 8.sayfA

Son düzenleme:
Evet altını laf etmemelisiniz insanların insiyatifidr söylemiştir takmamıştır zaten hediyedir bu içten gelir.....
Keza corona olmasa taşının diyecegım ama coronadan sonra ben ülkecek ekonomik olarak zor gunler yaşayacagız ondan dolayı taşınmayın

bir de bebek 3 aylık anne ve babası dısında zaten öyle kimsenin yaklaşmaması gerekıyor mikroplara açık
Kaldı ki virüs var

eşiniz neden konuşmuyor?
Onların evınde yaşıyorsunuz siz bir şey deseniz git evımden derse bu zamanda nerden ev bulacaksınız
Eşinizin annesiyle konuşması lazım
Bunu da yapamıyorsa yuh diyorum

Taşınma konusu tamamen buna bütçe ayırıp ayirmamaniza bağlı ama gelip gitme için bir cinnet herşeyi çözer...

Işte ben çok kotu cinnet geçiriyorum yani kendimi tutamiyorum. Olur olmaz şeyler söyluyorum ofke kontrolüm var o yuzden kendimi surekli telkin ediyorum. Onlarin bana soyleyecegi 1 kelimeyle eşimle aramida acarim sogukluk girer boşanmaya kadar gider diye korkuyorum. Cunku allah bozmasin eşimle aram iyi... Ama ailesine karşi çok merhametli...

Evet altını laf etmemelisiniz insanların insiyatifidr söylemiştir takmamıştır zaten hediyedir bu içten gelir.....
Keza corona olmasa taşının diyecegım ama coronadan sonra ben ülkecek ekonomik olarak zor gunler yaşayacagız ondan dolayı taşınmayın

bir de bebek 3 aylık anne ve babası dısında zaten öyle kimsenin yaklaşmaması gerekıyor mikroplara açık
Kaldı ki virüs var

eşiniz neden konuşmuyor?
Onların evınde yaşıyorsunuz siz bir şey deseniz git evımden derse bu zamanda nerden ev bulacaksınız
Eşinizin annesiyle konuşması lazım
Bunu da yapamıyorsa yuh diyorum

Yani gercekten bu konuyu başkasi yazsa sizin yazdiklarinizi yazardim. Ama birebir yaşarken olmuyor.

Artık korona olayim daha iyi demeye başladim. En azindan hastanede yatarim ama oglum var işte O kadar zor ki hicbir yere çikamamak. Evde degilim dersin günu kurtarirsin ama malum koronadan biyere gidemiyorum da 🙄
Bakın. Öncelikle bu kadar rahat olunmaz. Genç yaşlı çocuk demeden ölümlere sebep olan, tüm dünyayı etkileyen bir hastalık var. Siz ve kv için çok büyük bir risk, yeni bebeğinizi düşünemiyorum.kv ev nasılsa bizim diyerek kendi evi gibi girip çıkabiliyor. Bu çok çok yanlış. Eşiniz anneci gibi geldi biraz. Ne bir müdahalesini, ne bir tepkisini yazmamışsıniz. Şimdi kv diyorum siz anlayın eşinizin ailesini kastediyorum. Onlara karşı gelmeyin kimseyi almıyoruz eve diyebilir misiniz?

Corona olmasa çık git derdim
İnan ama çocuk bezi fiyatları bile uçuyor ne olacagı belli değil
Ama burada devreye ya eşin çok pis girecek ya da gideceksiniz

Eşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyor 😔 o yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.

Can sıkıcı bir durum olmuş. Şu salgın olayı bitince bir ev arayın bence sürekli dip dibe rahat vermeyecekler belli. Altın konusuna gelince normalde tabiki adet yapılması gerekir ama siz bedavaya evde otururken altın parası gündeme getirmek bence normal olmaz. Eltinize belki bir geçmişi yoktur kayınvalidenizin size olduğu kadar gaza gelmeyin derim.

Işte ben çok kotu cinnet geçiriyorum yani kendimi tutamiyorum. Olur olmaz şeyler söyluyorum ofke kontrolüm var o yuzden kendimi surekli telkin ediyorum. Onlarin bana soyleyecegi 1 kelimeyle eşimle aramida acarim sogukluk girer boşanmaya kadar gider diye korkuyorum. Cunku allah bozmasin eşimle aram iyi... Ama ailesine karşi çok merhametli...
Merhametli derken eşiniz nasıl bir evlat biraz açar mısınız?

Eşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyor 😔 o yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.
Corona bu yahu insanlar ölüyor 3 aylık bebegı var siz değilsiniz şuan mesele onun ailesi de değil sağlık
Ve özel hayat

Aynı benım babam yıpratır bu ay kusura bakmayın

Bakın. Öncelikle bu kadar rahat olunmaz. Genç yaşlı çocuk demeden ölümlere sebep olan, tüm dünyayı etkileyen bir hastalık var. Siz ve kv için çok büyük bir risk, yeni bebeğinizi düşünemiyorum.kv ev nasılsa bizim diyerek kendi evi gibi girip çıkabiliyor. Bu çok çok yanlış. Eşiniz anneci gibi geldi biraz. Ne bir müdahalesini, ne bir tepkisini yazmamışsıniz. Şimdi kv diyorum siz anlayın eşinizin ailesini kastediyorum. Onlara karşı gelmeyin kimseyi almıyoruz eve diyebilir misiniz?

Eşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyor
😔
o yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.

evet virusun oneminin tabiki farkindayim. Ama o kadar belli ettim laf söyledim davranislarima yansittim yine geldiler. Yani bir yeter artik defolun demedigim kaldi ki ondada çok sinirlenmem lazim aama birdaha da yuzlerine bakmam bakamam bakmak istemem...!

Bunalmanizda haklısınız ama anlamıyorlar de
ekki
Böyle insanlari ya idare edeceksiniz yada tepenizin tasi atacak kavga çıkacak ayakları kesilecek
Zatwn uyardigin halde anlamiyorlarsa ..
Yapacak bişey yok
Ama benim takildigim konuyu altına niye getirdin,şuan onlara sınırlı oldugun için Baska nedenleride bir araya getirdin gliba .
Bı takildigimda eltin neden bunları size söyleyip koruklemeye calismiski..
Eltin kendi imkanlariylami oturuyor,hani sen kayinvalidenin evinde kira masrafı olmadan oturduğun icin gocunmus olabilrmi
Birde eşinin ailesi kendi kendilerine evde oturduğunuz için yardımları olduğunu düşünüp altını gereksiz bulmuş olabilirler mi ..bilemedim ?!

Can sıkıcı bir durum olmuş. Şu salgın olayı bitince bir ev arayın bence sürekli dip dibe rahat vermeyecekler belli. Altın konusuna gelince normalde tabiki adet yapılması gerekir ama siz bedavaya evde otururken altın parası gündeme getirmek bence normal olmaz. Eltinize belki bir geçmişi yoktur kayınvalidenizin size olduğu kadar gaza gelmeyin derim.

Yani bu beni ne kadar ilgilendirir ya da soylemem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama eltimlerin kirasini da kayinvalidem öduyor.
bu beni hakli cikarmaz tabiki.

Merhametli derken eşiniz nasıl bir evlat biraz açar mısınız?

Kayinvalidem benim veya eşim yuzumden aglarsa şayet , eşim çok üzülur vicdan yapar bana birsey soylemez ama düzeltmem için uyarida bulunur. Yapip yapmamak bana bagli tabiki ama kaynvalidem aglarsa kaynbabam girer işin içine üzdügümuz icin bana degil ama eşime kizar. Onu zor durumda birakmakta istemem.

Back
X