Kafayi yememe ramak kala...

Saglam bi kavga cikartin ,sen benden vovugumdan dogum hediyesi esirge ,gel git sev diye ,git hangi gelinine hediye alditsan her gun onu gir ,ikiyuzlu olamiyorum diyin,kusun bayagi yuzlerine bakmayin

Karakterim el verse emin olun yapacagim. Kavgaci bir insan degilimdir ama insan gercekten biyerde kacmak istiyor

valla bir goz oda olsun sizin olsun ya.. huzurunuz yerinde basiniz dinc olsun.. evinde oturuyorsunuz diye mi bu kadar yuzsuzlerdi bilmem ki.. dugunu olabilecegini hic sanmam. olursa da sen de kalabilirler mi demesi lazim. haber vermis sagolsun.. simdi bos ev orada alsin misafir etsin kendi.

Bende oyle dusunuyorum suan bebegime cok guzel sartlar saglayabiliyorum herseyin fazlasini aliyorum
Artik fazlasini alamayacagim yeterli olani alacagim o kadar. Ayrica ekonomimiz de bir kira odeyemeyecek durumda degilmjs hesap yaparken farkertttim

Bende oyle dusunuyorum suan bebegime cok guzel sartlar saglayabiliyorum herseyin fazlasini aliyorum
Artik fazlasini alamayacagim yeterli olani alacagim o kadar. Ayrica ekonomimiz de bir kira odeyemeyecek durumda degilmjs hesap yaparken farkertttim
Allah herkesin rizkini veriyor. eminim guzel kapilar acilir sizin icin de.. nereden ev tutacaksiniz uzak mi? oraya da gelmesinler?

Almayın evinize bebeğine vürüs buluşabilir hayvanlar bile bebeğine elletmiyor saklıyor sen yapabilirsin saygı falan dinleme saygı hak edilir herkese saygı gösterilmez

Nasıl böyle sabırlı olup da bir kavga çıkarmadınız hayret ettim. Valla çok şaşkınım😳Tebrik ediyorum.
Yeni evinize de gelip gitmezler umarım.

Sakin bir insan degilimdir. Esimde diyorki seni sevmeseler gelmezler. Severler beni ama cok bunaltiyorlar. Yani hep fikir danismaya dertlesmeye kahve yanina sohbete bana gelirlerdi zaten. Ama artik benim cocugum var ve kafa dinlemek istiyorum. Bzm 5 sene cocugumuz olmadi. Her yumurtlama gunumde gelirlerdi cok kavga ederdik esimle.

Siz çalışıyor musunuz? Eşim annesi ile çalışıyor demişsiniz, kaynınızda mı onlarla çalışıyor? Eltiye yapılıp size yapılmayanları ona göre yorumlayacam..

Onlarin daha cok ihtiyaci var diye mi oyle yapiyorlar demistim ama degilmis.. cok iyi olmus tasindiginiz.. sakin sakin kendi kafaniza gore buyutun bebeginizi hazir calismiyorsunuzda hani ilerde cocuk baktirma gibi bi durum da yok.. kafaniz rahat olur eltiyi sunu bunuda hic kaale almayin.. mesafe herzaman icin iyidir..

Onlarin daha cok ihtiyaci var diye mi oyle yapiyorlar demistim ama degilmis.. cok iyi olmus tasindiginiz.. sakin sakin kendi kafaniza gore buyutun bebeginizi hazir calismiyorsunuzda hani ilerde cocuk baktirma gibi bi durum da yok.. kafaniz rahat olur eltiyi sunu bunuda hic kaale almayin.. mesafe herzaman icin iyidir..

Evet onlarin ihtiyaci daha çok var cunku aldiklari maaşi hep keyfi harciyorlar. Bu beni ilgilendirmez ama haliyle butun odemeler eltimin oglunun masrafi kv ye kaliyor.
Bende a.tal gibi hala faturalari yetistiyim , cocuga biseyler alayim , su borcu odeyim bunu yapim derken ayı kurtarmaya calisiyorum. Bazen yeri geliyor kendime bisey almiyorum yeterki huzurlu olayim kimseye muhtac olmayayim.
Daha anlatacak cok sey var ama emin olun yuregim kaldirmiyor. Biz ev bile alabiliriz kv kpnin aklina girmese.

iyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamam 😔😔😔 Şimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyor 😔 çikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ??? 🙄😔😔😔

guncelleme 8.sayfA
Benim kaynana da gelmiyosunuz diye o kadar laf ettiki hamileyim 6aylik annemle aramizda bi bina var ona gidiyorum diye kaynanamla 1saatlik mesafedeyiz gittik dayanamadik gittikten 2 gun sonra küçük kaynimda covid 19 pozitif cikmis tum ev karantinada korkudan bize bisi dememisler 4 gun sonra ogrendik sakin gelmeyin diyolar simdi bizde bisj varmi yokmu bilmiyoruz test yapmiyolar çünkü
Allahtan yaklasmadim ona uyup opusmedim maskemi cikarmadim.

Back
X