• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yememe ramak kala...

Benim kv delerde kızıma yarım taktılar eltim künye aldı bebeğe oğlum doğdu 10 aylık oldu bişey takmadilar alicaz dediler ben gerek yok dedim gerçekten de istemiyorum altın aşırı pahalı durumları var aslında ama cimriler biraz iki evleri iki arabaları arsaları felan var ama buzdolabı boştur bugünde dışarda yiyelim demezler aksine dışarı çıkarken çantasına domates ekmek koyar acıkınca bi banka oturup yerler para harcanmasin diye

Benim kv delerde kızıma yarım taktılar eltim künye aldı bebeğe oğlum doğdu 10 aylık oldu bişey takmadilar alicaz dediler ben gerek yok dedim gerçekten de istemiyorum altın aşırı pahalı durumları var aslında ama cimriler biraz iki evleri iki arabaları arsaları felan var ama buzdolabı boştur bugünde dışarda yiyelim demezler aksine dışarı çıkarken çantasına domates ekmek koyar acıkınca bi banka oturup yerler para harcanmasin diye

Gercekten çok şasırdim. Ben para varsa harcayacaksin taraftariyim. Cunku bu hayata bir kez geliyoruz

Gercekten çok şasırdim. Ben para varsa harcayacaksin taraftariyim. Cunku bu hayata bir kez geliyoruz
Kefenin cebi yok surda kimin ne kadar yaşayacağı belli değil elinde imkanın varken yiyceksin içeceksin gezeceksin ama onlar harcamamayi seçiyor yapacak birşey yok

O evler arabalar para oldugu için alinmiyor ki. Benim yengemlerin de mallari var ama para bol olduğundan değil devamli herşeyden kistigi için alabildi. Kisarak birseyler edinen insanlar kolay kolay "herseyimi aldim artik harcayayim" kafasina giremiyor malesef.

Bahsi geçen 2 ev, 2 araba arsa da çok bisey degil o yaşa gelmiş insanlar için çok ucuk rakamlara alindigini sanmiyorum. Muhtemelen herşeyden kısarak zor bela alinmistir hepsi, kolay harcayamaz o tür insanlar. Zaten harcasalar alamazlardi.🙄

Eşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyor 😔 o yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.
Eşiniz duygu sömürüsü yaparak durumu kapatmaya çalışıyor. Ailesinin yaptığı çok büyük düşüncesizlik. Bu durum da artık dayanamıyorum der çocuğumla gider ailem de kalırdım sanırım.
Ailesinden çok eşinize kızdım buna bir dur demediği için.

Kayinvalidem benim veya eşim yuzumden aglarsa şayet , eşim çok üzülur vicdan yapar bana birsey soylemez ama düzeltmem için uyarida bulunur. Yapip yapmamak bana bagli tabiki ama kaynvalidem aglarsa kaynbabam girer işin içine üzdügümuz icin bana degil ama eşime kizar. Onu zor durumda birakmakta istemem.
Bu konu da herkesin duyguları düşünülüyor ama tek düşünülmeyen sizsiniz farkında mısınız?
Bakın aynı binadayım ama kp kv adım atamaz corona dolayısıyla, sınırımı net çizdim. Kp bir iki teşebbüs etti müsaade etmedim. Eşim bu konu da destek olmasa ciddi kavga çıkarırdım çünkü ben o kadar virüs yüzünden hijyene dikkat ederken, dışardan gelen her şeyi yıkarken, öyle eşimin ailesinin düşüncesizliği yüzünden corona olup da hastane de yatamam, çocuklarımı evde bırakıp da.
Çok gıcık oldum eşinizin ailesine.

Ya kavinvalide niz yaptığı çok tehlikeli bebek çok küçük bu iş şakaya gelmez acaba güzel bir dille uyarsanız bebek küçük ondan korkuyorum diye belki anlar benimde arkadaş burda on eltisi kaynana aynı yerdeler dün agliyacakti resmen biri gidiyor biri geliyor dedi bazı insanlar gerçi laftan anlamıyor dusuncesizlik

iyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamam 😔😔😔 Şimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyor 😔 çikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ??? 🙄😔😔😔
Geldikleri zaman kendini çocukla odaya kilitle de ki korkuyorum gösteremem çocuğu da bende yanında durmalıyım emziriyorum sonuçta de. Ve gerçekten sabredersen çok uzaklara taşınabiliyorsun buna emin ol Allah herşeyi görüyor ❤ altını da boşver eltini de boşver. Eltin nifak sokmaya çalışıyor içine fesat getirme. Bebeğin en güzel altından daha değerli bunu unutma sen onu altın gelsin diye doğurmadın ki o senin biricik pırlantan 🥰

😂😂🤣🤣🤣👍

Artık korona olayim daha iyi demeye başladim. En azindan hastanede yatarim ama oglum var işte O kadar zor ki hicbir yere çikamamak. Evde degilim dersin günu kurtarirsin ama malum koronadan biyere gidemiyorum da 🙄
Lütfen ne istediğinize dikkat edin. Ağzımızdan çıkan her kelime evrene bir mesaj. Sonra dönüp dolaşıp buluyor bizi. Geçirdiğimiz günler normal zamanlar değil bir de bebeğiniz var stresinizi anlıyorum. Eşinizle konuşup en uygun şekilde tavrınızı koyun bence kv. ye.

Işte ben çok kotu cinnet geçiriyorum yani kendimi tutamiyorum. Olur olmaz şeyler söyluyorum ofke kontrolüm var o yuzden kendimi surekli telkin ediyorum. Onlarin bana soyleyecegi 1 kelimeyle eşimle aramida acarim sogukluk girer boşanmaya kadar gider diye korkuyorum. Cunku allah bozmasin eşimle aram iyi... Ama ailesine karşi çok merhametli...

Size ve bebeğine karşı da merhametli olabilirse iyi insan olur
Virüsün kol gezdiği bir ortamda üç aylık bebeğin olduğu ortama o kadar insan giriyor ve eşiniz sesini çıkaramıyorsa daha baba olduğunun farkında bile değil demektir. Onların evinde oturmanız sizin sağlığınızı tehlikeye atma hakkı vermez kimseye.
Taşınmak tabi ki maddi bir yük , salgın sonrası tartıp biçersiniz şartlarınızı, şu an ekonomik durum çok iyi olsa da sağlık sebeplerinden zaten büyük risk taşınmak. O yüzden eve geliş-gidişleri kaldırmak zorunluluk, eşinizin bu konuda bilinçlenmesi lazım

Ben sizi yorumlarinizdan, eski konularinizdan taniyorum. Cok akli basinda bir kadinsiniz. Sizin karakterinize benim ogluma altin takmadiniz, eltimin cocuguna taktiniz lafi hic yakismaz. Uc kurusluk altin icin minnet etmeyin. Eltinize de; oyle uygun gorduyseler elbet vardir bir bildikleri, sorun yok deyin gecin. Ve bence koronadan sonra imkanlari zorlayip hemen tasinin.

Çantayı toplayıp kendimi anne evinde karantinaya alıyorum. İstersen sen de sizinkilere git diye ayrılın evden. Sıkıntı yapmayın, virüsü bahane edip dışarı evden adım atmamanız lazım, ben rahat etmiyorum, çok titizim dersiniz diğerlerine de. Ama dikkat edin annenize de gelmeye çalışmasınlar.
Bir süre kafanızı dinlersiniz.

Bence kabahatin büyüğü eşinde. Neden eşinize toz kondurmuyorsunuz anlamadım. Sülalesini dizginlemesi gereken o siz kimseyle yüz göz olmyaım. Ayrıca virüs var virüs bu ne rahatlık. Ben anamı babamı 1 aydır görmüyorum. Aynı evde nişanlımı başka odaya hapsettim, adamın şekeri var ben sokağa çıkmak zorunda kalıyorum çalışıyorum ona bulaştırırım diye. Maşallah siz küçücük bebek hasta olur dememişsiniz hiç.
Altın da bu dönemde çok pahalandı. Belki durumları yetmemiştir. İsteyen istediğine takar, istemediğine takmaz.

Eşiniz saçmalıyor. Ne demek senin annenler hergün gelse birşey demem. Her iki tarafta hergün gelecekse siz neden evlenmişsiniz. Böyle evlilik mi olur? Her Allahın günü senin aileni çekmek zorunda mıyım ben? Evlenmekte ki ne amacım bu mu benim? Size bunları yaşatmaya ne eşinizin ne de ailenizin hakkı var. Kendi işinizi kendiniz halledin. Bugün yorgunum uyumak istiyorum deyin. Ağda yapmam lazım deyin. Başım ağrıyor biraz yalnız kalmak istiyorum deyin. Arayı açın biraz

iyi geceler arkadaşlar. Hemen konuya gireyim yoksa kafayi yiyecegim.
Bizim ev kayinvalidemin. Hiç kira ödemedik.. Kayinvalidemler 10 dk mesafede oturuyor. Bilen bilir doğum yaptigim günden beri evim boş kalmadi. Artik korona da etkilemiyor onlari. Bazen ben gidiyorum gelmesinler diye yine geliyorlar. Malum korona olunca hiçbir yere çikamiyorum. 3 aylik bebegim var ve 3 aydir o kadar bunaldim ki anlatamam 😔😔😔 Şimdi gelmeyin de diyeceksiniz korona var gelmeyinn dedim bizim evden kimse disari cikmiyor birtek size geliyoruz dediler. Yani bıkmis durumdayim...
Taşinmak istiyorum uzaga ama eşim şuan oglumuzdan oturu ekonomimizin kaldirmayacagini biraz daha sabretmemi söylüyor.
nereye kadar sabredeyim bilmiyorum... çocugum olmasa evden kaçacam birkaç gün o dereceye geldim. Annemlere gitmek istiyorum. Hem çocuga da bakar biraz dinlenirim diyorum sonra evim daha rahat geliuyor 😔 çikmazdayim iyice. Bu arada annemlerle de ayni mahalledeyiz onlarla aramda 15 dk kadar var...
ikinci konuda benim ogluma altın takilmadi. Asla boyle seyleri konu eden biri degilim ama kaynvalidem israrla takacam deyince bişey demedim.
dun eltim bana " hani senin cocuga bisey takmadilar benim cocuga dogum yaptigim gun altin taktilar , bana da dogum hediyesi aldilar " dedi de farkettimm unutmuştum bile. Evet lafi edilmemeli asla ama resmen eltim beni gaza getirdi. Gelmemeliyim degil mi kizlar?
bencede gelmemeliyim bir altin icin huzur bozmaya degmez. Ama şu gelip gitmeleri beni bitiriyor artik. Sizce ekonomiyi hiçe sayip taşinmalimiyim ??? 🙄😔😔😔

eltin arayi bozmaya calisiyor bosver gaza gelme senin ve esinin cani sag olsun siz yaparsiniz takmadiklari daha iyi inan cok buyuk bisey Yapmis gibi soyler dururlar

ayrica evine geldikleri zaman da odadan cikma anlasinlar

Direkt çocuğumu da alır anneme giderim, kocama da söylerim isteyen gelir istemeyen gelmez. Çok istiyorsa o da annesinde kalsın. Kimse benim çocuğumdan kıymetli değil.

Bu sadece korona olayi dgl ben 3 aydir ayni haldeyim biri geliyor biri gidiyor giden gidemeyeni yolluyor. Gidemeyen geliyor yine ayni cay kahve yap.

Çantayı toplayıp kendimi anne evinde karantinaya alıyorum. İstersen sen de sizinkilere git diye ayrılın evden. Sıkıntı yapmayın, virüsü bahane edip dışarı evden adım atmamanız lazım, ben rahat etmiyorum, çok titizim dersiniz diğerlerine de. Ama dikkat edin annenize de gelmeye çalışmasınlar.
Bir süre kafanızı dinlersiniz.

Evet anneme de geliyorlar 😔😔😔 ama en azindan virus var diye belki o kadar gelemezler.

Bence kabahatin büyüğü eşinde. Neden eşinize toz kondurmuyorsunuz anlamadım. Sülalesini dizginlemesi gereken o siz kimseyle yüz göz olmyaım. Ayrıca virüs var virüs bu ne rahatlık. Ben anamı babamı 1 aydır görmüyorum. Aynı evde nişanlımı başka odaya hapsettim, adamın şekeri var ben sokağa çıkmak zorunda kalıyorum çalışıyorum ona bulaştırırım diye. Maşallah siz küçücük bebek hasta olur dememişsiniz hiç.
Altın da bu dönemde çok pahalandı. Belki durumları yetmemiştir. İsteyen istediğine takar, istemediğine takmaz.

Eşime toz kondurmuyorum çnku iyi bir eş , iyi bir baba... Virus ilk çiktigi gun beraber soyledik. Kendimizi karantinaya aldik kimseyle gorusmeyecegiz diye. Yinede geldiler. Bizi cagirdilar. Esim hala calisiyor. Bulasacagi varsa ondan bulasirmiş. Oyle diyorlar.

Back
X