• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yememe ramak kala...

Kayinvalidem benim veya eşim yuzumden aglarsa şayet , eşim çok üzülur vicdan yapar bana birsey soylemez ama düzeltmem için uyarida bulunur. Yapip yapmamak bana bagli tabiki ama kaynvalidem aglarsa kaynbabam girer işin içine üzdügümuz icin bana degil ama eşime kizar. Onu zor durumda birakmakta istemem.
Denklem gibi olmuş ...Allah yardımcın olsun ama böyle geldiyse böyle gidiyor .demedi deme

Okurken bunaldım
Korona karantina işleri bittikten sonra soluksuz kaçın derim
Ekonomik olarak iyi durumds olmayacagımızı dusunuyorum kirayı nasıl verecek
Madem ailesine bir şey diyemiyor ne iş yapıyor bılmıyorum ama ya ek iş bulacak
Ya bebeği annelerden birisi bakıp butterfly çalışacak da iş nasıl bulunacak?

Bunalmanizda haklısınız ama anlamıyorlar de
ekki
Böyle insanlari ya idare edeceksiniz yada tepenizin tasi atacak kavga çıkacak ayakları kesilecek
Zatwn uyardigin halde anlamiyorlarsa ..
Yapacak bişey yok
Ama benim takildigim konuyu altına niye getirdin,şuan onlara sınırlı oldugun için Baska nedenleride bir araya getirdin gliba .
Bı takildigimda eltin neden bunları size söyleyip koruklemeye calismiski..
Eltin kendi imkanlariylami oturuyor,hani sen kayinvalidenin evinde kira masrafı olmadan oturduğun icin gocunmus olabilrmi
Birde eşinin ailesi kendi kendilerine evde oturduğunuz için yardımları olduğunu düşünüp altını gereksiz bulmuş olabilirler mi ..bilemedim ?!

Eltimlerinde kirasini kayinvalidem öduyor. Masraflarini karşliyor elektirik su ev ihtiyaci pazar ihtiyaci eltimin cocugunun ihtiyaçlari daha sayamadigim bir çok şey. Ve biz herseyi kendimiz yapiyoruz asla da onlardan istemem zaten.
Altına getirmemin nedeni canım sıkıldi eltimin lafına. Sevgi belki bir altinla gösterilmez ama kucük düştüm gibi geldi bana.
Anksiyetesavar Anksiyetesavar

Son düzenleme:
Yani bu beni ne kadar ilgilendirir ya da soylemem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama eltimlerin kirasini da kayinvalidem öduyor.
bu beni hakli cikarmaz tabiki.
Peki sizce bunu neden yapmış olabilir ? Yani sürekli şize gelip gidiyor aranız iyi. Hem eltiye hem size kira konusunda destek. Aklınıza bir sebep geliyor mu ?

Kizim hastasin galiba geleyimde sana meşhur bitki çayimdan yapayim der ve elinde malzemeleriyle gelir 😔
Gerçekten cahiller ozaman.
Ama sen yinede eltine uyup insanlara yüklenme..eltinin bunu neden yaptığını anlamadım ama pek iyi niyetli gormuyorum

Eşime çok kez bu konudaki rahatsizligimdan bahsettim. Zoruma gidiyor ailem onlar benim demekten öteye gidemiyor. O da hakli üzülüyor. Ben senin ailene söylesem zoruna gitmezmi diyor. Hergun gelsin senin ailen sesimi çikarmam diyor
😔
o yuzden bende cikmaza giriyorum. Keske benimle kavga etse diyorum bazen. Ama boyle konuşunca elim kolum baglaniyor.

evet virusun oneminin tabiki farkindayim. Ama o kadar belli ettim laf söyledim davranislarima yansittim yine geldiler. Yani bir yeter artik defolun demedigim kaldi ki ondada çok sinirlenmem lazim aama birdaha da yuzlerine bakmam bakamam bakmak istemem...!

Kv niz neden ağlasın ki? Resmen ağlayarak istediklerini yaptırıyor. Bu çocuk hilesidir, cocuk kandirmaktir. Eşiniz kendi ailesi olduğunun, kendi ailesine bakmak zorunda, korumak zorunda olduğunun farkında değil. Bu yüzden hayır diyemiyor. Evlilik terapistine gitmeniz lazım. Uzman desteği almanız lazım. Sorunları kökten çözemezseniz taşınmanizin hiçbir anlamı kalmaz. Evi değiştirseniz bile aynı şeyleri yaşamaya devam edersiniz.

Kv niz neden ağlasın ki? Resmen ağlayarak istediklerini yaptırıyor. Bu çocuk hilesidir, cocuk kandirmaktir. Eşiniz kendi ailesi olduğunun, kendi ailesine bakmak zorunda, korumak zorunda olduğunun farkında değil. Bu yüzden hayır diyemiyor. Evlilik terapistine gitmeniz lazım. Uzman desteği almanız lazım. Sorunları kökten çözemezseniz taşınmanizin hiçbir anlamı kalmaz. Evi değiştirseniz bile aynı şeyleri yaşamaya devam edersiniz.

Soyle gelmeyin de diyor bana..
ama bende onun söylemesi gerektigini düsünüyorum...
Aglar o daha öncede agladi benden beklemedigi şeyleri gorunce zoruna gidiyormuş oyle soyledi.

Yaşlı insanlar hep oğullarıyla yan yana baş başa olma derdindeler, öyle kolay kurtulamazsın, nasılsa hizmet eden var o da sendin

Ona da aciyorum sadece bana geliyor. Ama artik eski pink degilim bir çocugum var. Ten tene temas kurmak istiyorum.
Esimle oturmak muzik dinlemek istiyorum. Senelerdir bekledigim mutlulugun tadini cikarmak istiyorum.

Ona da aciyorum sadece bana geliyor. Ama artik eski pink degilim bir çocugum var. Ten tene temas kurmak istiyorum.
Esimle oturmak muzik dinlemek istiyorum. Senelerdir bekledigim mutlulugun tadini cikarmak istiyorum.
İstediklerimizle yaşadıklarımız birbirleriyle örtüşmeyecek, önce üzülmen gerekecek
Sonra istediklerin olacak, sabrın sonu selamet

Peki suan durumlari varda mi takmıyorlar yoksa maddi olarak zordalar mi?

Durumlari var hatta benim dogumdan önce kaynanam ayligini aldi kayinbabamda ayni sekilde. Kayinvalidem önümüzde bu ayki para torunumun altinn alcam dedi. Bizde bisey istemiyoruz sagolun dedik. Kaynanamda hayir diger torunuma da altin aldim dedi.

Durumlari var hatta benim dogumdan önce kaynanam ayligini aldi kayinbabamda ayni sekilde. Kayinvalidem önümüzde bu ayki para torunumun altinn alcam dedi. Bizde bisey istemiyoruz sagolun dedik. Kaynanamda hayir diger torunuma da altin aldim dedi.
Bence sessiz kalın nasibinizde varsa zaten gelir yoksa da yapacak bir sey yok. Sonuçta kimse kimsenin nasibini yemez olaki takmadılar benim annem gini 40 sene unutmayıp ara ara soylenmeyin nacizane tavsiyem

Bence sessiz kalın nasibinizde varsa zaten gelir yoksa da yapacak bir sey yok. Sonuçta kimse kimsenin nasibini yemez olaki takmadılar benim annem gini 40 sene unutmayıp ara ara soylenmeyin nacizane tavsiyem

Dedigim gibi unutmuştum eltim hatirlatti 🙄 ve şaşırdim evet ya nedenn takmadilar diye gecirdim icimden. Takar takmaz kendi bilecegi iş.. Ne diyeyimm.

Back
X