Kafayi yememe ramak kala...

Hayir kv bana sordu ne alalim diye bende tam altin alalim dedim eltim dogum yaptigindada gidip aldik zaten benim oglanin altin parasini eltime vermis. 1 hafta once eltim soyledi.
Kv ye bu konuyla ilgili neden böyle yaptın falan diye sormayın,söylemeyin bence a bak kıskandı falan derler ama ben olsam soğuk davranırım kayınvalideyede o fesat eltiyede

Onlar geldiklerinde çocuğu uyutucam, ben de uyuycam diye odanıza gidip kapıyı kitleseniz? Her geldiklerinde böyle yapsaniz belki bebeği göremeyince gelmezler ne bileyim

Evet burdaki evimde kapinin anahtari yok diye dalip giriyorlardi.. birtanesinde lohusayken evim yine doluyordu esim ustumu degistiriyordu. 2 hafta gecmisti aradan ilk defa yanliz kalmistik bende esime ne hissediyorsun dedim o da cok mutluyum askim sukur bugunlere dedi sarildik sonra yanagimi oksayip dudagima bude kondururken once esimin oglan yigeni sonrada kv daldi odaya. Pardon bile demedi.

Kv ye bu konuyla ilgili neden böyle yaptın falan diye sormayın,söylemeyin bence a bak kıskandı falan derler ama ben olsam soğuk davranırım kayınvalideyede o fesat eltiyede

Gercekten zoruma gitti ama ben haklarini inkar edemem asla okey ama emin olun bize 1 veriliyorsa onlara 10 veriliyor ve adaletsizlik var. Simdi diyeceksiniz ki sizde kvnin evinde oturuyorsunuz kira vermiyorsunuz. Evet vermiyoruz eltimlerde vermiyor. Eltimin cocugunun butun masraflari kv de , elektirik su faturalari dahil.
Ben cocuguma kendim aldim herseyi allaha sukur hala da almaya devam ediyorm. Bir kez sormadilar biseye ihtiyacin varmi diye evet olsa da hayir yok derdim

Evet burdaki evimde kapinin anahtari yok diye dalip giriyorlardi.. birtanesinde lohusayken evim yine doluyordu esim ustumu degistiriyordu. 2 hafta gecmisti aradan ilk defa yanliz kalmistik bende esime ne hissediyorsun dedim o da cok mutluyum askim sukur bugunlere dedi sarildik sonra yanagimi oksayip dudagima bude kondururken once esimin oglan yigeni sonrada kv daldi odaya. Pardon bile demedi.

E işte tüm bu olayların üstüne, insan bı kapı çalmaz mi niye dan diye giriyosunuz demezseniz yeni evinizde de size rhaat vermezler. Siz kendinizi savunmayip sınırinizi cizmediktsn sonra kimse sizin yerinize bunu yapmaz

Gercekten zoruma gitti ama ben haklarini inkar edemem asla okey ama emin olun bize 1 veriliyorsa onlara 10 veriliyor ve adaletsizlik var. Simdi diyeceksiniz ki sizde kvnin evinde oturuyorsunuz kira vermiyorsunuz. Evet vermiyoruz eltimlerde vermiyor. Eltimin cocugunun butun masraflari kv de , elektirik su faturalari dahil.
Ben cocuguma kendim aldim herseyi allaha sukur hala da almaya devam ediyorm. Bir kez sormadilar biseye ihtiyacin varmi diye evet olsa da hayir yok derdim

İyiki takılmıyorsunuz para pul mevzusuna

O zaman bir işleri düştüğünde,hastalıkdıklarında falan da eltin ilgilenecek yani

E işte tüm bu olayların üstüne, insan bı kapı çalmaz mi niye dan diye giriyosunuz demezseniz yeni evinizde de size rhaat vermezler. Siz kendinizi savunmayip sınırinizi cizmediktsn sonra kimse sizin yerinize bunu yapmaz
Bu konuda arkadaşla hem fikirim.
Eşinizin konuşmayacağını bile bile ki bunu zamanla öğrenmişsiniz, ayrılmayıda göze baba evine gitmişsiniz, keşke öncesinde eşinizin konuşmasını beklemeyip hele lohusalığınızda bir ayar çekseydiniz şunlara. Bu saatten sonra eşinizden beklemeyin, sesinizi çıkarın

Bu konuda arkadaşla hem fikirim.
Eşinizin konuşmayacağını bile bile ki bunu zamanla öğrenmişsiniz, ayrılmayıda göze baba evine gitmişsiniz, keşke öncesinde eşinizin konuşmasını beklemeyip hele lohusalığınızda bir ayar çekseydiniz şunlara. Bu saatten sonra eşinizden beklemeyin, sesinizi çıkarın

Ins yeni ev yeni iş derken kimseye bagimli kalmadan hayatimza devam edebilecegimiz gunler yakindir

Saglam bi kavga cikartin ,sen benden vovugumdan dogum hediyesi esirge ,gel git sev diye ,git hangi gelinine hediye alditsan her gun onu gir ,ikiyuzlu olamiyorum diyin,kusun bayagi yuzlerine bakmayin

1 ay sonra tekrar merhaba. Bu olaylardan kisa bir sure sonra annemlere gittim oraya da geldiler toplaşıp bende eşimle konuştum evden cikmak istedigimi soyledim nasil cikicaz dedi ben kisacam bazi şeylerden dedim. Tamam agustosta tasiniriz dedi. Ben annemlerle konusurum gelmezler artik dedi. Tabi ki konuşamadi yine gelmeler devam etti gece 2 ye kadar oturuyorlar birde. Bu surecte kaynvalidem oglumu kucagimdan cekistirip almalarada başlayinca ve kullanilmalarima ragmen gorumcem dugun zamanimda gelenler sende kalacak deyince ( temmuzda dugunu vardi gun alindi salon tutuldu 5-6 kisi sehir disindan gelecek ) bende hemen cikmaya karar verdim ev buldum eşimi zorla ikna ettim
Kvye actik konuyu asiri bozuldu bana da muhtemelen kinlendi ama yapacak bisey yok lohusalikta yaptigi seyleri unutamiyorum aşiri zoruma gidiyor. Ya eşimden boşancam ya taşnacaktim. Evet taşinma ve kira işi beni cok zorlayacak ama ustesinden gelirim degilmi kizlar iyi seyler duymaya ihtiyacim var tekrar konu acmak istemedim
valla bir goz oda olsun sizin olsun ya.. huzurunuz yerinde basiniz dinc olsun.. evinde oturuyorsunuz diye mi bu kadar yuzsuzlerdi bilmem ki.. dugunu olabilecegini hic sanmam. olursa da sen de kalabilirler mi demesi lazim. haber vermis sagolsun.. simdi bos ev orada alsin misafir etsin kendi.

Back
X