kafayı yememem mümkün mü :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi arwy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arwy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
14
2
38
35
Ankara
napacağım nasıl tepki vereceğim nasıl davranacağım konusunda fikrim yok işin komiği derdimi anlatabileceğim akıl alabileceğim kimsem yok psikolojim iice bozuldu kafayı taka taka kafamda yazıp çizmeye başladım nefes alamıyorum çıkmazdayım (((

benim dert pembe dizi gibi ya 7 buçuk yıllık bi ilişki ve her sorun mevcut

7 küsür yıllık bi ilişkim var adama aşığım ama çok uyumluyuz gören bayılıo bize aileside dahil yaptıgım fedakarlıkların bini bir para maddi ve manevi açıdandan da arkadaşım bile kalmadı çevremde onunla iiken arkadaşa ihtiyacım yok ayrıca o ööle istiyo adamın beni aldattıgını 2011 de tesadüfen öğrendim ayrıldım vs salaklıgıma doymayım sonra affettim her lafına inanmam gibi yine inandım güvendim ardından 2 sene sonra onunla geçirdiğimiz gecenin sonunda acı bir itiraf geldi hayatımızı mahvettik ben baskasına asıgım kime meğer beni ilk adattıgı kişiye kıyamet koptu tabi bağırdım çağırdım öldüm bittim aldım başımı kaçtım gittim annesi vs de durumumuzu öğrendi adamı evliliğe zorladım sonra ben napıorum defolsun dedim sonra beyefendi yine peşimi bırakmadı bitti gitti dedi vs evlilik dedi ve bingo gene inandım sonra yüzük istiyorum geçen sene mayıs ta dedim taa tamam dedi açıkladım durumu ailem dahil bütün çevrem bilio seni bu kadar iisiniz daha ne bekliosunuz dio dedim sıkıldım dedim bide durum malum dedim tamam dedi vs dedi bu güne geldik beyefendi 2015 içinde dio beni sık boğaz etme dio bende en sonunda kavga koparıp ayrıldım yüne güvenmiyorum ama psikolojimi mahvetti ööle şeyler yaşandı ki salağım diyorum nie dik duramıyorum diorm yanyanada o kadar iiyiz ki bizden mutlu çift yok ailesinin hepsiyle tanıştım benim ailem biliyo ama bıktım artık işin kötüsü yine o kötü his içimde güvenemiyorum ne ayrılıo ne evlenio sadece nefes aldırmıyo çektiriyo bende kapattım telefonu vs ayrıldım vs vs vs anlayacağın o ki tam bir salağım ben

Nokta. virgül, hepsi kaçmış

başkasına aşığım dedi ve affettin, şimdi güvenmiyorum mu diyorsun? Yok bir de güvenseydin. ayrıl hayatına bak ya ne 7 seneymiş tüm hayatına bedel mi bu 7 sene.

Eğer evlenelim diye gelse sen yine onunla olacaksın burası aşikar. Ama evlenirsen ilk mesajda yazdıklarının 1000 katını hissedeceksin o daha aşikar.

7 sene çok ama kaç 7 sene daha var önünde... Inşallah mutlu olursun

Anlat derdine derman olalım
Diyecektimkiii anlatmışsın zaten.

Dedi, dedim, dio, dediler bla bla bla.
Kafam karıştı yahu.

Onunla cok mutsuz olacaksin cok ezileceksin farkinda misin acaba? umarim evlenmek gibi bi aptallik yapmazsin hayatini goz gore gore mahfedeceksin

Biraz geç oldu ama kendimi ikna ettim sonunda bana uzak olsun kafi başka birşey istemiyorum, teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Eminim daha çok şeyler vardır. Bu kadar dolduğuna göre 7 senenin içinde seni yıpratan bi çok şey..

Aşıksan ayrılman zor olacak ama inan bir kaç ay geçtikten sonra kurtulmuşum çok şükür diyeceksin. Aldatmış ve aldatmaya devam edecektir o yüzden şimdi üzül sonradan üzüleceğine ki sonradan üzülmen çok daha sıkıntı belki çocuğun olduğunda yapacak. Boşver önüne bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…