Kafayı yemeye az kaldı...Ben mi sabırsız,beceriksizim....

Çok zor 3 çocuk
Allah kolaylık versin
Büyüğe biraz daha kendin yapabilirsin
Kendi duş alabilir mesela
En küçüğe daha çok ilgi gerek
Zorr
Eşin her zaman böyle değilse iyi
Bazen yardim etsin sana

Çocuğu ikimiz yaptıysak ikimiz ustlenmeliyiz zorluklari sorun orda zaten 3. Kızım korunarak tamamen süpriz oldu isteyerek değil sevgileri bambaşka evet ama ben üç cocuk hic dusunmedigim için bazen böyle zor geliyor haliyle evet yetemedigi çocuğu yapmamalı insan simdi anlıyorum kendi için değil cocuklarimama yetememek uzuyor beni sinirlendiriyor

Yetiyorsunuz, demeyin öyle , daha ne olsun.

Ben bazı yorumları çok katı buldum.

Yarım saat bekleyip , banyolarini yaptırdıktan sonra çıkabilirdi.

Ya da geldiği zaman suratın düşük diyeceğine , Allah razı olsun, çocukları çok güzel idare ediyorsun , yoruldun , hakkını helal et gittiğim için , kahve yapayım mi sana " gibi güzel sözler söylese o an yorgunluğunuzu unutursunuz.

Isten geliyor diye her şeyden feragat edemez kişiler. Evde duran kişi yatıp durmuyor. Üstelik 3 çocuk büyütüyor.

Dolayısıyla iş paylaşımı ve anlayış şart. Sonra kadın çok yıpratıyor.

Dinlenen , mutlu olan , yaptığının kıymeti bilinen kadın mutlu eder.

O çayı yarım bırakıp gideceğine , masaj yapsaydı , dinlenmeni saglasaydi.

" Benimle ilgilen " lafa bak. Kadın ne anlatıyor , o ne diyor .

Kadın kadının kurdudur. Yorumlar çok şaşırtıyor beni.

Son düzenleme:
Çocuklu ev hayatı gayet normal. Eşinize surat asmakta haklısınız. O kadar yorgunluğun üstüne bir de "ilgi " bekliyor üstüne haklı gibi trip atıyor. İyi siz de arkasından terlik atmamissiniz. Tabi ki herkesin farklı alanı olabilir. Gelince sizi dinleyip rahatlatmaliydi. O bakımdan hatalı. Bence ufaklari beraber yikayabilirdiniz. Daha az yorucu olurdu.

Bazı yorumları hayretler içerisinde okudum.Kadın 3 çocukla evde fırıldak gibi dönüyor. Burdaki sorun o günlük sorun değil.Bu çocukları kadın tek başına yapmadı.Eşi işten gelmiş kafasına göre çekip gidebiliyor hadi bi kadın desin bakalım hayatım çocukları sen yıka ben şuraya gidiyorum diye diyemez çünkü çocuklar ona zimmetli dimi!!! Bide gelmiş beyfendi şimdi de benimle ilgilen diyor pesssssss biraz anlayış ya bu erkekler bizi robot mu sanıyor ?

Valla bi tanecik çocuğum var, ama şu anlattığın kargaşayı o kadar sık yaşıyorum ki, galiba ben hepten beceriksizim. :( bazen yakacam lan bu evi diye delleniyorum. Bence biraz huyla alakalı. Her şey nizami, sırayla, benim istediğim gibi olsun falan. Kontrolümden çıkınca kapıp koyveriyorum. Bazı insanlar sizin o karmaşanızı yaşasa aldırmaz işte, olduğu kadar der, konunuzda kendimi gördüm, yanılıyo olabilirim tabi. :) eşinize gelince erkeklerin bu istedikleri olmayınca yaptıkları tribe ifrit oluyorum. Sanki mecburuz. Hiç alttan almayın bence.

Herkes gezmissiniz falan yazmis ama cocuklarla gezmek insani oyle yoruyorki
Es calisiyor elbet yoruluyordur ama sonucta cocuklar etrafinda aglayip, sizlanmiyor insanlarla oturup muhabbet ediyor sosyallesiyor
Annenin piknik dedigi bir cocugu yedir digerlerine goz kulak ol ustune dokeni degistir alt degisimi ust degisimi
Denizde bak
Ben sizi cok iyi anliyorum
Allah yardimciniz olsun bende de var iki cocuk ama cok sukur benim esim anlayislidir
Sizde belki sakince ionussaniz faydasi olur

Herkes gezmissiniz falan yazmis ama cocuklarla gezmek insani oyle yoruyorki
Es calisiyor elbet yoruluyordur ama sonucta cocuklar etrafinda aglayip, sizlanmiyor insanlarla oturup muhabbet ediyor sosyallesiyor
Annenin piknik dedigi bir cocugu yedir digerlerine goz kulak ol ustune dokeni degistir alt degisimi ust degisimi
Denizde bak
Ben sizi cok iyi anliyorum
Allah yardimciniz olsun bende de var iki cocuk ama cok sukur benim esim anlayislidir
Sizde belki sakince ionussaniz faydasi olur
Ahh canım ah yani gezmissin diyorlarda evet gezdim kendim için çocuklarım için yaz.bitiyor ailecek eglendik bu hepsini mutlu etti...Evet ben yedim ama.önce cocuklari yedirdim denize soktum eglendirdim yani 5 çocuklu da olsa bu herkesin hakki ama insan bazen dolup tasabiliyor işte

Yetiyorsunuz, demeyin öyle , daha ne olsun.

Ben bazı yorumları çok katı buldum.

Yarım saat bekleyip , banyolarini yaptırdıktan sonra çıkabilirdi.

Ya da geldiği zaman suratın düşük diyeceğine , Allah razı olsun, çocukları çok güzel idare ediyorsun , yoruldun , hakkını helal et gittiğim için , kahve yapayım mi sana " gibi güzel sözler söylese o an yorgunluğunuzu unutursunuz.

Isten geliyor diye her şeyden feragat edemez kişiler. Evde duran kişi yatıp durmuyor. Üstelik 3 çocuk büyütüyor.

Dolayısıyla iş paylaşımı ve anlayış şart. Sonra kadın çok yıpratıyor.

Dinlenen , mutlu olan , yaptığının kıymeti bilinen kadın mutlu eder.

O çayı yarım bırakıp gideceğine , masaj yapsaydı , dinlenmeni saglasaydi.

" Benimle ilgilen " lafa bak. Kadın ne anlatıyor , o ne diyor .

Kadın kadının kurdudur. Yorumlar çok şaşırtıyor beni.
Sağolsun anlayışınız için ya gerçekten bazen yorgunluk tan çok onun tavrına üzülüyorum hani hic.ilgisiz diyemem mecbur ilgilenmek zorunda çünkü cocuk diye cocuk olan oydu ikisinde küçük ilgileniyor ama.bazense boyle yapıyor yani ben çok yorulmuş olsamda karşındakinin aman ne.yaptın havası beni uzuyor oda aksama kadar çalışmış sanki ben evde yatmisim gibi yok ben gezmeye gittim çünkü ya gezdim de orada bana yardımcı olan ilgilenen bir suru insan vardı cocuklarimla yorulsamda halbuki bana evet yoruluyorsun deyip hakli bulsa yeter :( çok bisey değil istediğim ...benimle ilgilen diyorda ben keyif hal kalmadı ki yapmacikmi davranayim yani yinede kusura bakma.hayatım seninle alakalı değil dedim çocuklara bunaldim ona rağmen adam çocuklar hep bizimle o zaman yüzün hep asik olsun dedi sabah :/

Ben cocuklari ayni anda banyoya sokuyorum.
Hemen isim bitiyor boylece.
Ayri ayri banyoya sokmak zaman kisitliyken cocuklar yorgunken cok zor.
11 yasindaki kiziniz 3 yasindaki kucuge biraz goz kulak olabilmeli boyle durumlarda, artik buyumus cunku.
Pankek istedi diye bn kucukleri aglatmazdim.
Buyuge aciklama yapar kucukler uyuyunca buyukle keyif yapardim.
Ayrica esinizde isten sonra biraz gezmek istemis, normal yani.

Bugün piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez çıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk göreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var büyük 11 yasında diğerleri küçük 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.küçüğü soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca küçüğü ağlar.öyle böle banyo yaptik çıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk göreyim dedi iyi tamam.Ben çocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum küçüğü ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı düşürdü kırdı ...Küçüğü emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi açtım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sütü yerlere dökmüş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor küçüğü uyutmaya çalışırken ortancanin uykusu geliyor bugün hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı küçüğü de uyuttum :KK43: Esimin çıkmasına değil sinirim arkadaşınıza görsün abisinde ama insan bi düşünür degilmi bu kadın yikayacak çocukları cocuk uyumamis bugün uyutacak nasıl uğraşacak...Öyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini çok seviyor araları iyi değil doğru düzgün başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi büyüyor gözüme bazen bunlar bilmiyorum çok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uç cocuk fikri gerçekten bana göre miydi diye düşünmeden duramiyorum :KK43: çok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep düşük dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu çayı bıraktı içmedi iyi dedi gitti yatti :/
Sen gündüz deniz piknik gezeceksin
Eşin tüm gün çalışacak
İşten gelirken bir saat kendine ayırdığı vakit sorun olacak
Haksızsın ve bencilsin

Bazı yorumları hayretler içerisinde okudum.Kadın 3 çocukla evde fırıldak gibi dönüyor. Burdaki sorun o günlük sorun değil.Bu çocukları kadın tek başına yapmadı.Eşi işten gelmiş kafasına göre çekip gidebiliyor hadi bi kadın desin bakalım hayatım çocukları sen yıka ben şuraya gidiyorum diye diyemez çünkü çocuklar ona zimmetli dimi!!! Bide gelmiş beyfendi şimdi de benimle ilgilen diyor pesssssss biraz anlayış ya bu erkekler bizi robot mu sanıyor ?
Kadın deniz piknik gezerken adam da eşek gibi dışarıda çalışıyor ama
Neden adamin dışarıda çalısması işten yorgunluktan sayılmıyor
Kadın günde 6 saat piknik deniz için ayırdığı diyelim
Kocası arkadaşını ve kardeşini görmek için ( arada)
Yarım saat ayıramaz Mİ?

Kadının kadına ettiğini kimse yapmıyor ya.
Bu kadın 3 çocukla gün içerisinde eşinden kat be kat fazla yoruluyor. Vay efendim gezmişsin. Tamam konu sahibi sen Bi gün gezdin ya artık ölebilirsin.
Tövbe yarabbim ya.
Ben hiç akıl vermiyorum, tek çocukluyum. Sen zaten düzeni kurmuşsundur bir şekilde. Ne desem boş. Bazen olur öyle karmaşalar, bende bile oluyor sende ohoooo.
Normal şartlarda böyle değilse adam idare edilir, evet kızarsın sinirlenirsin ama büyütmeye değmez. Ha iyi kötü tepki vermekle iyi yapmışsın, adam davranışının normal olduğunu sanmasın. Ama uzatma.

Çocuğu ikimiz yaptıysak ikimiz ustlenmeliyiz zorluklari sorun orda zaten 3. Kızım korunarak tamamen süpriz oldu isteyerek değil sevgileri bambaşka evet ama ben üç cocuk hic dusunmedigim için bazen böyle zor geliyor haliyle evet yetemedigi çocuğu yapmamalı insan simdi anlıyorum kendi için değil cocuklarimama yetememek uzuyor beni sinirlendiriyor

Yetersin çocuklarına üzülme :) sadece biraz daha planlı programlı yaşaman gerekebilir. Oğlum 14 aylık, onun hakkından gelmek çok zorluyor bizi ki öyle yaramaz da bir çocuk değildir. Ama biz alışmışız rahata, ağır geliyor. :) çocuklarla beraber girseydiniz banyoya keşke. Ben eşim olmadığında öyle yapıyorum. Önce Oğlumu yıkıyorum, sonra o oyuncaklarıyla oynarken bir çırpıda yıkanıyorum, çıkıyorum. Siz de en azından hepsini bir arada yıkasaydınız daha kolay olurdu diye düşünüyorum. Pankeki de çocuklar sandalyelerindeyken(ikisinin de mama sandalyesi var diye düşünüyorum) yapabilirdiniz, çok uzun süren bir şey değil çünkü.

Ama eşinin de sen o kadar yorulduktan sonra sevişmek istemesi, sen hayır diyince de tavır yapması çok sinir bozucu. Bencillik etmiş.

Ben cocuklari ayni anda banyoya sokuyorum.
Hemen isim bitiyor boylece.
Ayri ayri banyoya sokmak zaman kisitliyken cocuklar yorgunken cok zor.
11 yasindaki kiziniz 3 yasindaki kucuge biraz goz kulak olabilmeli boyle durumlarda, artik buyumus cunku.
Pankek istedi diye bn kucukleri aglatmazdim.
Buyuge aciklama yapar kucukler uyuyunca buyukle keyif yapardim.
Ayrica esinizde isten sonra biraz gezmek istemis, normal yani.
Ayni anda sokamadim çünkü 11 aylık olani kucağında yikiyorum birde dusa kabinim çok dar iki kişi zor sigiyor :(

Sen gündüz deniz piknik gezeceksin
Eşin tüm gün çalışacak
İşten gelirken bir saat kendine ayırdığı vakit sorun olacak
Haksızsın ve bencilsin
Kendine ayırdığı vakti değil sorun öyle olsa istediği zaman çıkmaz dışarı zaten isterse 3 saat kalsın problem o değil anlayarak okusaydiniz anlarsınız problem benim ona ihtiyacının olduğu vakit başka zaman olsa yuzunu girmek istemediği abisinin yanına koşması bende 10 parçaya bolunemem 2 çocuğu bir uyutamiyorum ve ortanca babayı istiyor neyse anlamak istemeyeceginiz için deniz piknik gezdiysem sadece kendimi değil coxuklarimi gezdirdim evde mi oturalim dersiniz bu güzel havalarda çocuklar iyice delirsin

Kendine ayırdığı vakti değil sorun öyle olsa istediği zaman çıkmaz dışarı zaten isterse 3 saat kalsın problem o değil anlayarak okusaydiniz anlarsınız problem benim ona ihtiyacının olduğu vakit başka zaman olsa yuzunu girmek istemediği abisinin yanına koşması bende 10 parçaya bolunemem 2 çocuğu bir uyutamiyorum ve ortanca babayı istiyor neyse anlamak istemeyeceginiz için deniz piknik gezdiysem sadece kendimi değil coxuklarimi gezdirdim evde mi oturalim dersiniz bu güzel havalarda çocuklar iyice delirsin
Evde oturun gezin demıyorum tabiki de, istediğiniz yere gidebilirsiniz beni ilgilendirmez.
ancak deniz kenarında ve piknik halinde 3 cocugu idare edebilseydiniz
kendi evinizde de eşiniz 1 saatlik dısarıda oldugu vakit de etmeniz gerekirdi.

Bugün piknik ve denizden geldim aksam Eve geldim esimde yeni gelmiş isten neyse ben gelir gelmez çıktı dışarı sevdiği bir arkadaşı var yarin gidecek mis bi on dk göreyim seni demiş tamam dedim gitti.3 tane cocuk var büyük 11 yasında diğerleri küçük 3 yasında ve 11 aylık.Hepsi banyoya girecek sırayla ve bende kum icindeyiz.küçüğü soktum banyoya ortanca ağlar.Ortancayi banyo yaptirinca küçüğü ağlar.öyle böle banyo yaptik çıktık.Esim aradi Ankaradan abisi gelmişti 1 haftadır yarin sabah doneceklermis onları da bi on dk göreyim dedi iyi tamam.Ben çocuklarla kosustururken ortanca kız pankek istedi onu yapmaya koyuldum küçüğü ağlıyor yaptim hazırladım yedi yedi tabağı düşürdü kırdı ...Küçüğü emzirirken bidaha bıraktım uyutamadim camlar batmasın diye supurgeyi açtım.Yine emzirmeye koyuldum bu kez de sütü yerlere dökmüş oynuyor ...Ev almış başını gidiyor küçüğü uyutmaya çalışırken ortancanin uykusu geliyor bugün hic uyumadi ve akşamları babası uyutur onu istiyor ama baba yok..3. Yaşındaki ağlaya ağlayan odada uyuya kaldı küçüğü de uyuttum :KK43: Esimin çıkmasına değil sinirim arkadaşınıza görsün abisinde ama insan bi düşünür degilmi bu kadın yikayacak çocukları cocuk uyumamis bugün uyutacak nasıl uğraşacak...Öyle bunaldimki sinirden oturdum ağladım bazen boyle hic biseye yetisememek sinirlerini yipratiyor normalde akşamları isten gelir ortancayla o ilgilenir ama iste sabrim tukeniyor..Sanki abisini çok seviyor araları iyi değil doğru düzgün başka zaman olsa konuşmak istemez koşa koşa gitti adam ben bunaldimda ondan mi büyüyor gözüme bazen bunlar bilmiyorum çok bunaldigim anlardan biri oldu bu aksam paylaşmak istedim sadece bazen uç cocuk fikri gerçekten bana göre miydi diye düşünmeden duramiyorum :KK43: çok yoruluyorum sabrim tukeniyorbazenn. Ekleme: derken eşim geldi suratıniz hep düşük dedi bende olan biteni anlattım iyi ozaman şimdide benle ilgilenirsin artik dedi ( kastettiği şeyi anladiniz siz) valla hic halim kalmadı benim dedim bardağa koyduğu çayı bıraktı içmedi iyi dedi gitti yatti :/
SEN ÇOK GÜÇLÜSÜN

Back
X