Kafayı yemişler..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Iyi bayramlarr bayanlar ..
Bayram da antalya ya geldik üçgün kayınpederin yannda 3 gün de kendimiz tatil yapalım dedik .
Bin pişmanız kayınpeder yüzünden.
Ilk gün gece 3e kadar hiç uyumadk sahur filan uyuduk 4 de geri kaldırdı kalkın da nmaz kılın diye zorla kaldırdı ve adettim yani . Neyse sonra uyuduk tekrar 11 de zorla kaldırdı tamamen . O gece 3 de uyuduk şuan uyandrdı sabah 6 da uyandrdı hatta eşim de ben çok uykusuzum sen git nmaza dedi .
Nmazdan geldi yine başladı hadi kalkın .
Eşim de diğer odaya uyuma geçti oturma odasından yani . Bu seferde tam bir saat bağıra bağıra evde hiç susmadan konuştu. Eşim de Allah kahretsin geldiğim güne diye geri yattı . Ben kalktım .
Dün gecede eşim duşa grdi . Kayınpeder diyo ki gir de sırtını cifle. Herkes duydu .
Bende hiç birşey drmedim.
Gece 2 de 3 de yatıp sabah 6 da kalkıyolarmış hergün .
Kafayı yemişler bizi de zorluyorlar zombi gibiyiz iki gündür .
Arabamız bozuldu bi de ona para gtti bi ton of of.
Buraya da zorla geldik eşimin kardeşi antalya ya gelecekler demiş bunlar da duyunca gelnezseniz eğer evlatlıktan reddederim demiş babası.. Şimdşye tatil yapıyor olacaktık burda eziyet çekiyoruz
Sadece paylaşmak istedim ..

Son düzenleme:
Evin kurallarına uymanız gerekiyor biraz alttan almanız gerekiyor yaşlı adam boşverin. Kimse ölmez 2 gün az uyumaktan
Bir daha öyle kalmaya gitmezsiniz siz de

Kendi evine zorla kabul ettigin cici kaynananin evine 3 (uc) gun boyunca kalmaya gidiyorsan
Mecburen kaldigin evin kurallarina uyacaksin tatlim :KK66:
Sabah 4 te yatan insan pekala 11 de uyanabilir ayrica ..
Yatacaksa evinde yatsin kocanda
Hem 1 +1 degil mi bu ev ?

Yok canım 2+1. Taşındılar .
Biz 6 gün tatil ypcaktık .kardeşi söylemiş antalya ya gelecekleer diye onun yüzünden geldik bağıra çağıra zorla illaha gelecwksiniz yoksa ömür boyu evlatlıktan silerm drmş babası

Ben de bilemedim ki. Sabah dörtte zorla kaldıran adam nihayetinde. Oğlumu çamaşır suyuna yatır da da diyebilir. Bilemedim ki.

Var mi bu gelinde o goz :)))
Bir yerden kisicam derken elinden gitmis para
Eeee oyle kolay degil elin evinde tatil yapmak azcik katlanmak lazim :)

Yok canım 2+1. Taşındılar .
Biz 6 gün tatil ypcaktık .kardeşi söylemiş antalya ya gelecekleer diye onun yüzünden geldik bağıra çağıra zorla illaha gelecwksiniz yoksa ömür boyu evlatlıktan silerm drmş babası

Keske ege ye gitseydiniz en azindan kafaniz rahat olurdu

Var mi bu gelinde o goz :)))
Bir yerden kisicam derken elinden gitmis para
Eeee oyle kolay degil elin evinde tatil yapmak azcik katlanmak lazim :)

Allahını seversen işine bak ya nasıl insansınız siz ilk önce kendinize bakın buraya yazdığımdan fazlasını bilmiyorsun boş yapma .
Insanların zorluklarındsn keyif alacak kadar karakter yoksunusunuz

Niye bu kadar gerginsiniz sakın biraz
yabancı yerde bu anne baba evi bile olsa öğlene kadar yatılmaz herkes belki plan yaptı sizibekliyor siz karı koca ohh uyuyon ohhh
Anlattığın kadarını biliyoruz evet anlattıklarından bu yorum ortaya çıkıyor

Back
X