Kafayı yemişler..

Oh olsuna geliyor o yazı türkçen yok sanırım bi de bilmemezlikten gelme
Ya şaka gibisin gerçekten. Cevrendeki insanlara yazık herkesi böyle anlıyorsan. Nasıl anlarsan anla. Allah kalbimi biliyor.Saygisiz yorumlarınla baş başa bırakıyorum seni.

Kesinlikle haklısın. Bauram tatilinin en güzeli Arife günü ailelerin elini öpüp, gönüllerini yapıp tatile kaçmaktır bana göre. Bu benim fikrim. Senin yerinde olsam o tatili ağzından kaçıran kaynımı ilk fırsatta gebertirim.

Iyi bayramlarr bayanlar ..
Bayram da antalya ya geldik üçgün kayınpederin yannda 3 gün de kendimiz tatil yapalım dedik .
Bin pişmanız kayınpeder yüzünden.
Ilk gün gece 3e kadar hiç uyumadk sahur filan uyuduk 4 de geri kaldırdı kalkın da nmaz kılın diye zorla kaldırdı ve adettim yani . Neyse sonra uyuduk tekrar 11 de zorla kaldırdı tamamen . O gece 3 de uyuduk şuan uyandrdı sabah 6 da uyandrdı hatta eşim de ben çok uykusuzum sen git nmaza dedi .
Nmazdan geldi yine başladı hadi kalkın .
Eşim de diğer odaya uyuma geçti oturma odasından yani . Bu seferde tam bir saat bağıra bağıra evde hiç susmadan konuştu. Eşim de Allah kahretsin geldiğim güne diye geri yattı . Ben kalktım .
Dün gecede eşim duşa grdi . Kayınpeder diyo ki gir de sırtını cifle. Herkes duydu .
Bende hiç birşey drmedim.
Gece 2 de 3 de yatıp sabah 6 da kalkıyolarmış hergün .
Kafayı yemişler bizi de zorluyorlar zombi gibiyiz iki gündür .
Arabamız bozuldu bi de ona para gtti bi ton of of.
Buraya da zorla geldik eşimin kardeşi antalya ya gelecekler demiş bunlar da duyunca gelnezseniz eğer evlatlıktan reddederim demiş babası.. Şimdşye tatil yapıyor olacaktık burda eziyet çekiyoruz
Sadece paylaşmak istedim ..
Merhaba eski konularınızı bilmiyorum.
Ne sıklıkta gidiyorsunuz ya da sizi önceden çok mu üzdüler?
Küçükken ananeme giderdik bir ay kalırdık. Ananem sabah namazına kalkar sonra da sıkılırdı bizim yattığımız odaya gelir iş yapar ses çıkarırdı kalkalım diye. Huyu bu yani.
Dün gece kardeşim ve eşim sabaha kadar dışarıdaymış namazı kılıp geldiler. Şu an baygın yatıyorlar. Annem biraz dürtmek istedi ses yaptı yok bayram dedi ama duyamayacak kadar baygınlar:)
Bence siz eşinizin ailesine karşı çok önyargılısınız. Ama eşiniz de bu duruma çanak tutuyor o da ailesini pek sevmiyor ve ters davranıyor.
Böyle önyargılarım ya da kırgınlıklarım varsa kalmaya hayatta gitmezdim. Ne onları ne kendimi üzerdim. Yalan söylerdim zaten eşiniz de arka çıkardı. Bence ellerini öpün ilk gün için gelmiştik diyip ayrılın ordan. (Sırtını cifle(?)olayı patavatsızlık kesinlikle)

Tamam şimdi baktım sen üç gün otelde kalıp mutfak tüpüyle kızartma yapmak isteyen; en kötü gündüz tampon kullanarak denize girip akşam arabada uyumak otele para vermek istemeyen kişiymişsin.
Tatilinde bu eziyeti kendine reva gören kayınpederde niye böyle laflara takılmış anlamadım. Arabada sabah 6da güneş gözünüze gözünüze girecekti pişecektiniz zaten. Bari yatacak yer çıkmış size.
Bence çıkın gidin aynı planınızı yerine getirin zaten niyetlenmiştiniz. İstemediğiniz insanların yanında kalmazsınız en azından.

Insanlar hele de erkekler yaşlandıkça huysuzlaşıyor.babam eve her geldiğimde daha asabi daha bağıran çağıran bir adam oluyor.tanıyamıyorum.çok daha fazlasını babam biz evlatlarına yapıyor hoş görüyoruz.çünkü o benim babam canım kanım.saat 9u geçemeyiz biz uykuda.sizin kayınpeder iyiymiş.ki yılda birkaç kez gidip 2-3 gün kalıyorsunuz sıkın dişinizi.ama banyo mevzusu ayıp olmuş.

1+1 sanıyordum evi. Evdeki düzene uyulması gerekiyor.Zaten küçük bebekleri de var.Ben de Hergün 4 de yatıp 8 de kalkıyorum.Bugünde aynı şekilde ve bugün zaten erken kalkılması lazım.

Ayrıca geçmiş olsun.Malesef bir taraftan kısarken bir taraftan gidiyor.O yüzden plan yapmamak lazım

Durduk yere kimse bunları yazmaz aç bak bakalım neler yazmışlar davet böyle cevap veriyorum . Yapamaduğınız atarı burda yapmayın işinize bakın.
Eşime trip atacağım bi konu yok olunca da atarım sana sormıycam
Tabi olmaz tencere kapak misali. Anne baba evine geldiğim güne lanet olsun diyen bi evlat. İçler acısı bi konu.

Sanırım gece uyuyabilselerdi o saate kalmazlardi. Tabi onların olduğu yere tatile gitmek apayrı onu hiç söylemiyorum.
Ya bilmiyorum ben öyle bir durumda yine de yatamam bizim ailede öyle olmuyor ondan dedim . Ama adamın böyle garip olduğu bilinmiyor mu da daha gidiliyor işte

Ben de 11.5 aylik kizimla kv evine bayram+tatile geldim. Ve kizim her sabah herkesi 5 te uyandiriyor. Acaba kvde de buraya konu açar mı geldiler de beni 5te kaldırdılar diye? ;))

Uykuyu sevmem seveni de sevmem, misafirlik uyuma yeri değildir efendim, evinizde uyuyun.

Yazık günah ya, bayram da büyükleri mutlu etmiş oldunuz niye bu öfke? Ömür boyu konuşmasa bile bir daha gelmiyecegiz demenizi gerektiren tek şey 2 gün az uyumuş olmanız mi? Uykusuzluktan hic bir sey olmuyor insana.Buyuk konuşmayın dünya hali ne olacağını bilemezsiniz. Hayatta gelmem dediğiniz yere muhtaç bile olabilirsiniz.
Uykusuz kalma durumu yok ki altı saat gayette yeterli.

Back
X