Kafayı yemişler..

Eşimin kardeşi yüzünden oldu bi daha ömür boyu konuşmasa bile gelmiycez
Yazık günah ya, bayram da büyükleri mutlu etmiş oldunuz niye bu öfke? Ömür boyu konuşmasa bile bir daha gelmiyecegiz demenizi gerektiren tek şey 2 gün az uyumuş olmanız mi? Uykusuzluktan hic bir sey olmuyor insana.Buyuk konuşmayın dünya hali ne olacağını bilemezsiniz. Hayatta gelmem dediğiniz yere muhtaç bile olabilirsiniz.

Yorumlara gel ! Kadın dayanışması ! VŞalla benimde derdim var ama yorumlardan korkumdan açamıyorum ! Yok hala o çocuğumu düşünüyorsun niye üzülüyorsun unutsana bunun için intiharmı düşünülür !!! Sanalda bile derdimi açamıyorum !!!!

Yazık günah ya, bayram da büyükleri mutlu etmiş oldunuz niye bu öfke? Ömür boyu konuşmasa bile bir daha gelmiyecegiz demenizi gerektiren tek şey 2 gün az uyumuş olmanız mi? Uykusuzluktan hic bir sey olmuyor insana.Buyuk konuşmayın dünya hali ne olacağını bilemezsiniz. Hayatta gelmem dediğiniz yere muhtaç bile olabilirsiniz.
Uykusuzluktan değil tabiki adamın hareketlerinden. Sürekli küfür ediyor herşeye daha da bi ton şey anlatmskla bitmez. Sürekli herşeye herkese şerefsz diyor

Uykusuzluktan değil tabiki adamın hareketlerinden. Sürekli küfür ediyor herşeye daha da bi ton şey anlatmskla bitmez
Hareketlerini ben bilemem tabiki. Neyse sabredin birazcik. Eşinizin ailesi yapacak bir şey yok. Elden bir şey gelmez. Bir daha gelmezsiniz.

Yorumlara gel ! Kadın dayanışması ! VŞalla benimde derdim var ama yorumlardan korkumdan açamıyorum ! Yok hala o çocuğumu düşünüyorsun niye üzülüyorsun unutsana bunun için intiharmı düşünülür !!! Sanalda bile derdimi açamıyorum !!!!

Millet gerçek hayatta yapamadığı atarı burda yapıyor ondan . Kesinn banlancam ama dayanılmıyo yani insan derdini pylalacağına sinir olup çıkıyo

Millet gerçek hayatta yapamadığı atarı burda yapıyor ondan . Kesinn banlancam ama dayanılmıyo yani insan derdini pylalacağına sinir olup çıkıyo
Sende onlara kusamadigin kini buraya kusuyosun.. sonra insanlari atar yapmakla suçluyorsun..
Kaldiramiyorsan konu açma...

Niye bu kadar gerginsiniz sakın biraz
yabancı yerde bu anne baba evi bile olsa öğlene kadar yatılmaz herkes belki plan yaptı sizibekliyor siz karı koca ohh uyuyon ohhh
Anlattığın kadarını biliyoruz evet anlattıklarından bu yorum ortaya çıkıyor

Uğrşmıycm burdaki insanlarla ya gerçekten insanı konu açtığına açacağına pişman ediyorsunuz .
Gece 5 de uyumuşuz oruçluyuz sabah 11 de uyandırıp ne gibi bi plan yapılır?
Ayrıca adam küfğrbaz. Sürekli ağzında hakaret kocama sövüp duruo durduk yerde.
Herkese şerefsz diyor ikide bir

Bilmiyorsanız bildiğiniz kadar yorum yazın sizde .
Geçip burda sabah sabah insanları azarlamak için mi konu açıyorsunuz?Uslubunuza dikkat edin. Bayram bayram millete atar yapmak için konu yazmissiniz resmen. Kimse sizin tribinizi çekemez gidin eşinize trip yapın anca o çeker. Esine yapamadigin tribi de burda kimseye yapma.Yorum yapılsın istemiyorsaniz da konu açmayın.

Geçip burda sabah sabah insanları azarlamak için mi konu açıyorsunuz?Uslubunuza dikkat edin. Bayram bayram millete atar yapmak için konu yazmissiniz resmen. Kimse sizin tribinizi çekemez gidin eşinize trip yapın anca o çeker. Esine yapamadigin tribi de burda kimseye yapma.Yorum yapılsın istemiyorsaniz da konu açmayın.

Durduk yere kimse bunları yazmaz aç bak bakalım neler yazmışlar davet böyle cevap veriyorum . Yapamaduğınız atarı burda yapmayın işinize bakın.
Eşime trip atacağım bi konu yok olunca da atarım sana sormıycam

Durduk yere kimse bunları yazmaz aç bak bakalım neler yazmışlar davet böyle cevap veriyorum . Yapamaduğınız atarı burda yapmayın işinize bakın
Hoşuna gitmeyen cevaplar gelince atar yapan sensin. Sabah 4 ye uyuyup oruçlu halde sabah 7 de işe giderken sizin kadar dert yanmiyordum. Begenmiyorsan yorum konu da acma. Başka da bir şey yazmayacağım sizle mi ugrasacam eşiniz uğraşsın sizle

Sende onlara kusamadigin kini buraya kusuyosun.. sonra insanlari atar yapmakla suçluyorsun..
Kaldiramiyorsan konu açma...

Arabanın bozulmasıyla dalga Geçip mutlu olup
Üstüne milletin evine zorla geldiğim halde milletin evinde tatil mi yaptın oh olsun görmüşsün gününü diye size de yazsalar emin ol daha kötüsünü yapardın

Paraya kıyıp gidin bir otele.
Kayınbabanızın bayramını kutlayıp elini öpün bizden bu kadar birazcık deniz havuz keyfi yapmak istiyoruz 3 gün de otelde kalacağız deyin

Hoşuna gitmeyen cevaplar gelince atar yapan sensin. Sabah 4 ye uyuyup oruçlu halde sabah 7 de işe giderken sizin kadar dert yanmiyordum. Begenmiyorsan yorum konu da acma. Başka da bir şey yazmayacağım sizle mi ugrasacam eşin uğraşsın senle

Milletin başına gelen kötü olaylsrdan zevk alıp oh olsun yazarsan küfür de yesen haksızsın kusıra bakma canım

Hoşuna gitmeyen cevaplar gelince atar yapan sensin. Sabah 4 ye uyuyup oruçlu halde sabah 7 de işe giderken sizin kadar dert yanmiyordum. Begenmiyorsan yorum konu da acma. Başka da bir şey yazmayacağım sizle mi ugrasacam eşiniz uğraşsın sizle

Eşim benle bayıla bayıla uğraşır sen gerilme tatlımmm

Milletin başına gelen kötü olaylsrdan zevk alıp oh olsun yazarsan küfür de yesen haksızsın kusıra bakma canım
Ayrıca kimsenin başına gelen kötü olaylardan zevk alan bir insan değilim.. Küfür falan da edemezsin. Yaptığım tek bir kötü yorum yoktu siz ters cevap verene kadar dön düzgünce oku ve okuduğunu anla

Back
X