kafayı yicem bu ayrımcılıktan dolayı !!!

pandamm

ruhumun ışığı...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
1.291
0
116
İstanbul
arkadaşlar ben kafayı yicem artık bu kocam yüzünden
benim ailemi hiç önemsemez hiç aramaz sormaz ama kendi annesine babasına kardeşine ölür!
bugün annesinin doğumgünü aradım kutladım eşime dedim yarın pasta alıp gidelim die bi de hediye alalım dio
alalım almayan biri değilim durduk yerde bile alırız ama sadece o tarafa
benim annemin de geçti doğumgünü benim de geçti doğumgünüm
ne kendime ne anneme hediye görmed,m
hediyeyi geç bana bi pasta bile almadı çok üzüldüm üzülüyorum
beni düşünmüo annesine gelince akan sular duruo neden böyle yaaa
yapacaksa iki anneye de yapmalı
ben de çalışıorum ve hakkımı onlara kesinlikle helal etmiorum edemiorum içimden gelmio
napıcam ben yaaa

o kendı ailem diyorsa sende kendı ailem de olsun bitsin...elbet soracak niye böyle yapıyorsun diye sende nedenini açıklarsın

o kendı ailem diyorsa sende kendı ailem de olsun bitsin...elbet soracak niye böyle yapıyorsun diye sende nedenini açıklarsın

sorun ben kendi ailem die diretemiorum böyle hep tatlılıkla bağlansın diorum olaylar ama eşim anlayışsız bu konuda
alttan almak zorunda hissediıorum kendimi ewimin huzuru kamasın die

sorun ben kendi ailem die diretemiorum böyle hep tatlılıkla bağlansın diorum olaylar ama eşim anlayışsız bu konuda

haklısında karşındaki kişi bunu anlamıyorsa yapacak bişiy yok ne sen üzül ailemi aramıyor diye ne de huzuru boz hep alttan alma politik davranmaya çalış ortama göre

mevzu eşinizin hakkaniyetten uzak, adil olmayan karakteri..
hakkınızı birine helal etmeyecekseniz, eşinize helal etmeyin
eşinizin ailesine hak helal edilmeyecek bir durum göremedim..

evinin huzuru kaçmasın eşinin gönlü olsun ama sen üzül sinirlen yıpran ooohh ne güzel hayat..kendi annenin doğum günündede eşini arayıp pasta al akşam annemlere gidelim diyebilirsin bu kadarcıkta hakkın var ya,ne demek canım adam kendi eşinin doğum gününü bile kutlamıyor ama anasına gelince pasta hediye ..tamam yapsın annesidir ama eşine ve ailesinede yapacak başka yolu yok,alttan aldıkça tepene çıkar bunlar taviz vermicen..

mevzu eşinizin hakkaniyetten uzak, adil olmayan karakteri..
hakkınızı birine helal etmeyecekseniz, eşinize helal etmeyin
eşinizin ailesine hak helal edilmeyecek bir durum göremedim..

ailesinin şöyle bi rölü var annesi hep benim ailemi eşime kötü gösterdi
sanki annemler oğullarını nüfuslarına geçirecek
kayınvalidem hep bana hep bana dien bir insan
hep pohpohlansın hep o sevilsin aransın
ben kaya kovuğundan çıktım ona göre

hakkım var bi iki defa bunu açtım eşime ama hep kavga çıkıo ve ben sıkıldım artık
o bişe olmamış gibi devam edio hayatına bana küsüo olan bana oluo

hadi o bi cahillik etti senın ailen hakkında bişiyler söyledi eşinin kendı aklı fikri yok mu annesının lafıyla hareket ediyor bugun bunu yapan yarın senin içinde doldurur oğlunu canım

ahh bu kocalar! söz konusu kendi ailesi olunca akan sular durur,ama karısının ailesine gelince tabiatında olmaz adamın.. canım; benim eşim de öyle ne yazık ki, ailesine bayramlarda kandillerde gideriz,arayıp sormamı ister devamlı,ama o benim ailemi ne arar sorar ne de evine gider. eşimin memleketine bile gittim (10 saatlik yol), ama benim abim bi sene oldu evleneli evine gitmedim (2 saatlik yol),ablam taşındı evine gidemedim ama artık ben de onun ailesine gitmiyorum bu bi çözüm değil ama enayi yerine koyulmuyorum en azından,

hadi o bi cahillik etti senın ailen hakkında bişiyler söyledi eşinin kendı aklı fikri yok mu annesının lafıyla hareket ediyor bugun bunu yapan yarın senin içinde doldurur oğlunu canım
haklısın belki de dolduruyodur bilemicem bazen durduk yerde kavga çıkar çünkü
bizimki anacı yaa her ewli erkek gibi

ben de çok gitmemek için direttim ama bi şekilde kendimi hep orda buldum
ewlendikten sonra karakterim mi zayıfladı nedir dediğimi yaptıramıorum

hakkım var bi iki defa bunu açtım eşime ama hep kavga çıkıo ve ben sıkıldım artık
o bişe olmamış gibi devam edio hayatına bana küsüo olan bana oluo

yazık ya valla yazık,bu erkekler ne sanıyor kendilerini ya çok sinirleniyorum ağzıma geleni sayacam şimdi ama banlanmak istemiyorum ..

beynim zonkluo sinirden
iştn geldim gayet iyiydim şu an hiç enerjim kalmadı ya
resmen sömürdüler hayat enerjimi

yazık ya valla yazık,bu erkekler ne sanıyor kendilerini ya çok sinirleniyorum ağzıma geleni sayacam şimdi ama banlanmak istemiyorum ..

aynı dilekleri paylaşıyorum canım

beynim zonkluo sinirden
iştn geldim gayet iyiydim şu an hiç enerjim kalmadı ya
resmen sömürdüler hayat enerjimi

valla kimse için kendını üzmeye gerek yok sen kendini biliyorsan ...ama yaşayan bilir tabi ne kadar ayıp senın benım olayına girmek yaaaaaaa

isteklerini neden söylemiyorsun...böyle sen kaybedersin bütün heveslerin içinde kalır..onun annesıne hedıye aldınızsa deki hadi benım annemede hediye alalım ne güzel senın annen nasıl mutlu oldu onu görünce çok sevındım benım annemı de mutlu edelim zaten yaşlılar daha kaç kez elimize böyle fırsatlar geçecek aşkım bitanem de

ya da dıyorsunda adam tınlamıyor mu?

diyorum şekerim diyorum ama ..........................

evinin huzuru demek senin huzurun demek bunu nasıl algıladığın çok önemli..senin huzurun yoksa o evın keyfı olmaz...sen o evın hanımısın...unutma ki erkeklere ne kadar verırsen o kadar istiyorlar ay benım karımda ne anlayışlı demiyorlar...

onun için az verki hakettigin değeri gör...

kendını paralama ne evın ıçın ne eşin için...küserse küssün bak bakalım 1 kere sen gidip gönlünü almaya çalışmayınca ne yapacak?

hiç denedin mi?

sonuçta meseleleri tatlılıkla bağlarsın illa kavga edeceksin diye bırşey yok.
ama herşeydede sen ayağına gitme yaa
kadın bi ağır olsun nedir ki bu ay yuvam ay ağzımızın tadı bozulmasın edaları...

hep sizden gider bi bakarsınız ruhunuz eskiyip gitmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…