Kafayı yicem haksız miyim?

Ne demek kalca baska? Erkekler kalcaya neden bakiyolar?Benim bilmedigim baska sebebi mi var ki? Erkegin bakilcak yeri mi var baska? Kadinlara bakarken iyi de erkeklere bakinca neden sinirleniyor adam acaba? Bu ozguven degil hanimlar... Esim birini begenebilir ama bunu benim bu kadar acik bir sekilde bilmeme de gerek yok. Guzellik yarismasi izlerken `bu guzel, bu degil` diyebilir ama kalcasi hakkinda yorum yapamaz. Bu saygidir, guzel kadin gorsem ben gosteririm, esimden once deli gibi ben suzerim demek, kiskancligi ve ozguvensizligi bastirma sekli bana gore.
Bende sizin gibi dusunenlerdenim..bu ozguvensizlik degil terbiyesizlik yapilan.yorumunuz icin qyrica teşekkürler

Seviyeyi bozan durumu pipiye getiren eşiniz, kalçasına bakmak ve bunu dillendirmek nedir yahu?

Iyi geceler herkese kafayi yicem delirmek üzereyim.
Esimle youtubeden bi video izledik sonra onerilenlerde mis turkey guzelleri cikti tikladi kendisi izledik yorum yaptı su guzel yok bu guzel değil diye.

neyse video bitti bende erkeklere bakcam dedim aldi elimden kumandayi neyse aldim actim bende yorum yaptim aa su iyi bu iyi sunun yuzu bebek gibiymis falan diye sinirlendi.

O zaman o kadınların da kalcasi güzeldi dedi..oylemi dedim ama kan beynime sıçradı,o zaman o adamlarinda pipisi guzeldi dedim.vay onu diyen benmiyim cok sinirlendi öfkelendi.kalca dan bahsetmek normal mis ama pipiden bahsetmek olmazmis..suan cok sogudum eşimden..bikez de instgraminda kalca li kadinlarin fotosuna bakmıştı o geldi aklima cok sinirlendim.
Çok seviyesiz çok basit bi konusmalardi inanamiyorum kendime suan..

Bu ne ya ikiniz de normal davranmamışsınız

Ikinizin de yaptigi ve soyledigi sozler cok cirkin ve saygisizca.

Evlilik degil evcilik gibi.

Bundan sonra eşinde daha dikkatli olacaktır diye umuyorum.
Yine olursa da hoşlanmıyorum lütfen izleme dersin.

Pipimi :halay: ilk kez birinin derdini okurken güldüm.olmasaymış iyiymiş ama olmuş bikere üzülmeyin bukadar sizde çok gereksiz bi tartışma olduğunun farkında olduğunuza göre bidaha yapmazsınız :)

Bundan sonra eşinde daha dikkatli olacaktır diye umuyorum.
Yine olursa da hoşlanmıyorum lütfen izleme dersin.
Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yine:işsiz:böyle baktim bende

Ya ne var turkiye guzelleri mi adaylari mi neyse baktiysaniz beraber.esiniz sizin yaninizda yorum yapiyor iste.gulun gecin biraz da aba altindan sopa gosterin yeter. Sizin kullandiginiz kelime biraz seviyeyi dusurmus ama

Dun aksam yine haberlerde dunya güzeli secilen kızı gösterdi bumu güzel bi sürü disarda boyle kiz var diye yorum yapti yine:işsiz:böyle baktim bende
Bence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.

Bence esiniz sizi kizdirmaktan zevk aliyor.Ayrica tartistiginiz konuya da cok guldum.Hic umursamayin konussun dursun.Hatta soylediklerini onaylayin, bir sure sonra kendide boyle davranmaktan vazgecer.
Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcem

Gerçektenmi??yani onaylayinca vazgecermi ..iste dayanamıyorum sabredebilsem..ama bu deca sabretcem
Benim esimde bazen yapar ben fazla umursamam.Bazi erkeklerin kiskanilmak hosuna gidiyor.Çocukça seyler aslinda onemsemediginizi gordukce yapmayacaktir.

Back
X