Kizicak naptim anlamadim zor bi durum sizin içinde ama fikir istedim sizden dikislerim kötü olurda tekrar hastaneye dusermiyiz yoksa öyle böyle annemgilde kalmaya devammi ediyimYa kusura bakmayın ama haddim olmayarak size çok sinirlendim yazmadan duramıycam.erken doğum yaptım kızımı 62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledim.kucağıma bir kere alamadan.geceleri kalkıp süt sağmaya çalıştım ağlayarak.üzüntüden sütüm kesildi her an her sn ağladım tam 62 gün boyunca.halâ kafayı yemek üzere misiniz!??(çok şükür şuan kızım çok sağlıklı 21 aylık olduk)
Kardeşleriniz kaç yaşında çok mu küçükler?Kizicak naptim anlamadim zor bi durum sizin içinde ama fikir istedim sizden dikislerim kötü olurda tekrar hastaneye dusermiyiz yoksa öyle böyle annemgilde kalmaya devammi ediyim
Yok yok bişey olmaz dikişlerinize.evladınız yanınızda sarılın ona herşeye iyi gelir.ve bir müddet daha annenizde kalın benceKizicak naptim anlamadim zor bi durum sizin içinde ama fikir istedim sizden dikislerim kötü olurda tekrar hastaneye dusermiyiz yoksa öyle böyle annemgilde kalmaya devammi ediyim
Allah sizede evladinizi bağışlasınYok yok bişey olmaz dikişlerinize.evladınız yanınızda sarılın ona herşeye iyi gelir.ve bir müddet daha annenizde kalın bence
Aminn teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallahAllah sizede evladinizi bağışlasın
Dünyada doğum yapan 10 kadından 9’unu şöyle bir yoklayan “annelik hüznü”, biraz daha azını etkileyen “lohusa depresyonu”, çok çok azını da maalesef delirten “lohusa nevrozu” ne biliyor musun? Yaşadıklarına çok üzüldüm ve kızının şu anda sağlıklı olmasına da bi o kadar sevindim ama konu sahibine kızman çok anlamsız. Yeni doğum yapmış kadınlara mümkünse biraz anlayış gösterelim.Ya kusura bakmayın ama haddim olmayarak size çok sinirlendim yazmadan duramıycam.erken doğum yaptım kızımı 62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledim.kucağıma bir kere alamadan.geceleri kalkıp süt sağmaya çalıştım ağlayarak.üzüntüden sütüm kesildi her an her sn ağladım tam 62 gün boyunca.halâ kafayı yemek üzere misiniz!??(çok şükür şuan kızım çok sağlıklı 21 aylık olduk)
Ilk cocugum napicami nasil yapicami bilmiyorum afalliyorum birazda o yüzden yardım istedim sadece verebilceginiz tavsiyeleriz varsa diye. teşekkür ederim sizede bu arada.Dünyada doğum yapan 10 kadından 9’unu şöyle bir yoklayan “annelik hüznü”, biraz daha azını etkileyen “lohusa depresyonu”, çok çok azını da maalesef delirten “lohusa nevrozu” ne biliyor musun? Yaşadıklarına çok üzüldüm ve kızının şu anda sağlıklı olmasına da bi o kadar sevindim ama konu sahibine kızman çok anlamsız. Yeni doğum yapmış kadınlara mümkünse biraz anlayış gösterelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?