Kafayı yicem yardım edin :(

Kizicak naptim anlamadim zor bi durum sizin içinde ama fikir istedim sizden dikislerim kötü olurda tekrar hastaneye dusermiyiz yoksa öyle böyle annemgilde kalmaya devammi ediyim

Kızıcak ne yaptınız ? Tam 4 yıldır tedavi görüyorum çocuğum olsun diye siz ise bakabilirmiyim diye endişe edip yetmiyor birde elinizde telefon burdan mı çözüm arıyorsunuz gelip ben bakarım !

bu arada benimkinin de uzamis sariligi vardi, hic korkma.. 2 ay sari gezdik.. memedeyken hemencecik uyumasi ondan, yoruluyor.. sık sık emzirmeye devam et ozellikle ilk 40 gun.. sana abuk sabuk sey yazanlari da sallama.. Endiselenmen, korkman cok normal.. Inan cogu kadin yasiyor bunlari..

Gaz için tavsiyem ilk günler laktozlu süt, tereyağı ve margarin ,pastane ürünleri tuketmemeniz.Kimyon,Rezene çayı size iyi gelecektir,sutunuzden de bebege gececektir.Meraketmeyin geçecek bu günler.İlk çocuğumda aklımı oynatacağım sanmıştım ama ikincide bebeğime " sana kırk gün veriyorum,istediğini yaptir bana.Ama sonra sen benim istediğimi yapacaksın dedim"

Bence cok guzel bakarsin merak etme
Sen sorarsin biz sana yardim ederiz
Elinin altinda internet var yazdigin an herseye ulasiyorsun
Tek cesit yemek bulasiginda az olur isleride yavas yavas yaparsin
Gaz var demissin damla kullanıyor musun

Kızıcak ne yaptınız ? Tam 4 yıldır tedavi görüyorum çocuğum olsun diye siz ise bakabilirmiyim diye endişe edip yetmiyor birde elinizde telefon burdan mı çözüm arıyorsunuz gelip ben bakarım !
Sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama karşınızda yeni doğum yapmış, tecrübesiz ve lohusa bir kadın var. Sadece akıl almak istiyor. Malum bizim insanlarımız herşeyi bildiklerinden arkadaşı bol bol korkutmuşlardır. Yok yalnız kalma, şunu yapma dikişin patlar vs bir sürü şey sayabilirim.

Bana anormal gelmedi. Kızacak bir durum yok. Siz hassassınız sadece. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin.

Güçlü olmak zorundasın endişenlenme kendi evinde idare edersin kimse mükemmel anne olarak başlamıyor annelige ben üçüncü bebegimde oturup agladim nasil bakacagim diye senin ilk bebegin yasadiklarin dusuncelerin normal

Aslinda ilk zamanlar daha kolay o uyudukca ufak ufak halledersin herseyini illa dort dortluk olmak zorunda degil hepsi gececek sakinles ve yeni hayatina bir an once alismaya bak bana kalsa orda kalmaktansa evimde olmayi tercih ederdim bende ilk cocugumu sobali evde buyuttum zor tabi ama oluyor sende yaparsin kendine guven

Gule gule buyut bebisini.evine git ya bismillah de bak nasil bakiyorsun.Allah verir kolayligini.en iyisi kendi evin.uykusuz kal biraz ben 10 gun uyumadim hic yalan yok ikinci kizim da.ilk kizim dada belki bir ay uc saat uykuyla dolastim.annelik kolay degil.bugunler geciyor o buyudukce sen rahatliyacaksin.ikinci kizima tek baktim dogdugu andan itibaren.tecrube tabi birazda.senin ilk bebek se zorlanirsin ama imkansiz degil bakarsin.annesin artik ona en iyi sen bakarsin unutma.
Esinde biraz destek olsun annen de kardeslerde bosvakit lerde gelsinler yardima.sen zaten aliscan bebisine zamanla.evine git yak sobani bsk keyfine...

Neden sinirlendiniz ben anlamadim.anlasilan pek kendinize gelememissiniz.bende premature annesiyim.23 gun bende kuvoz bekledim cok sukur kizim 3 yasinda.konu sahibi de tecrubesiz bir anne.onu en iyi sizin anlamaniz lazim ken niye bu ofke.ben sizi anlayamadim cok ilgincsiniz..

Buda ayri bir vaka.insallah Rabbim size de nasip eder.niye bu kadar kizdiniz.anne oldugunuzda cok pisman olacaksiniz inanin.6 yil ugrastim sizi cok iyi anliyorum.bende cocigu bulmuslar birde bakamiyolar derdim hep.ama orasi oyle olmuyormus.hayatin bastan sona degisiyor anne olunca.anlayisli olun lutfen.tez vakitte kucaginiz dolsun insallah

Aynisini yaşadim. Benim kiz da 13 gun kaldi hastanede. Sarilik, enfeksiyon filan. Sezeryanli halimla 10 gun kışın sogugunda hastaneye gittim. Hastane cok uzakta, metroya kadar olan yol uzun, metrodan da hastaneye giden yol uzun. Karnimdan dolayi montumun önu kapanmiyo, yuruyemiyorum bile. Üşuttum. Kizim 14 aylik. Dikişlerim coook gec iyilesti ama hala agriyo. ALLAH yardimciniz olsun ...

Çocuğu olmayanın olana,evladını kaybedenin;evladına kaşını kaldıran anneye, kadının kadına tahammülsüzlüğünü ne çok görür oldum.Konu sahibi evladıma babamıyorum dememiş,dar imkanları içinde korkularını dile getirmiş ve yol gösterin istemiş.Yeni doğum yapmış bir kadın için soba doldurmak bile ne zordur.Kİmi kadın sezeryanı prenses doğum diye adlandırıır kimisi çok zor iyileştiğini anlatır.Sezeryan ameliyattır.kişinin bakıma ihtiyacı vardır.
Konu sahibi siz de biraz toparlanınca evinize dönün.soba doldurma ve ağır kaldırma gerektirecek işleri yapmayın gerekirse eşiniz gün için de uğrayıp tekrar sobayı doldursun.soba güvenliğine dikkat etmeyi ihmal etmeyin.zaten bebeği çok sıcağa alıştırmak da iyi değildir.Banyoya yardımcı anneniz uğrar arada zaten sınrasında file yardımıyla kolaylıkla yaptırabilirsniz.Ağrılarınız dinip dikişleriniz iyileşşnce zaten kendinize güveniniz geri gelecektir.Başınız kalabalık değilken bebek daha güzel büyütülür.Geçmiş olsun güzel günlerde büyütün bebeğinizi.
.

Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah kızınız.anlayamadıysanız yazdıklarımı anlatmaya çalışmıycam.öfke ve ilginçlikten bahsetmişsinizya kişi kendisinde olan özelliklerde karşısında olduğunu düşündüğü insandan rahatsız olur.kişi kendinden bilir işi hesabı.sevgiler

Çocuklar yeterince büyük, tavuklar da komşu bile bakabilir. Anneniz gelsin 1 hafta kalsın sizle.

Tamam en kötüsünü sen yaşamışsın. Kendine bir konu aç orada yorum yapalım. Yeni doğum yapmış sıkıntıları olan bir lohusayı sabote etme.

Bu kinini anlayamak da mumkun degil geçmiş gitmiş 21 aylık olmuş çocuğun. Allah bağışlasın. Mutlu mesut sağlıkla yaşayın.

Benim konumdan bi daha alıntı yapmayın

Hayır ya yapamazsın sobayı falan nasıl yakcn bir müddet daha birileri bakmalı dikkat etmlsn

Yenidogan da da bu düzen oluşur muyki olsada nasil yapcam. şimdi emiyo mesela emerken sakinlesiyo bırakınca yine agliyo memede uyumak istiyo uyuyo bırakınca agliyo cildircam

1 mide gazi var bit de bağırsak gazı. Her beslemesin sonra omzuna al sırtını sıvazla 2 kere çıkarsın. Bağırsak gazı için Ayşe öner videosu önermiş arkadaş. Ama dikkatli ve nazik yap. Karnına bastırmadan.

Mamaya boşver şimdi emzirmek zor mama kolay ama ilerde tam tersi olacak. Mama verirsen sütun azalarak biter. Ama sütun az ve çocuk açlıktan ağlıyorsa ver mutlaka. Şimdi bilemiyorsun tabi deneyerek öğreneceksin.

Yeni doğan 20 dk dan fazla emcerek ki doyacak. Benim oğlum 40 dk ya yakın emerdi. Uzun sure o pozisyonda duracagin icin senin rahat edecrgin bir pozisyonda emzirmelisin.

Atarlı ablam öncelikle bu senin konun değil. Gelip !!!??? Ile yorum yapan sensin. Senin yorumuna yanıt yazıyorum. Sen bana cevap yazmazsan ben de sana yazmam.
Off yaa şuan kendime çok kızdım şuan.bu konuşma tarzında olan biriyle muhattap olduğum için.atarlı ablam mısen gelip benim YAZIMDAN alıntı yaptığın için bende seninle muhattap olmak zorunda kaldım ve bunu istemiyorum.umarım bunu anlar ve anlayışla karşılarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…