Kizicak naptim anlamadim zor bi durum sizin içinde ama fikir istedim sizden dikislerim kötü olurda tekrar hastaneye dusermiyiz yoksa öyle böyle annemgilde kalmaya devammi ediyim
bu arada benimkinin de uzamis sariligi vardi, hic korkma.. 2 ay sari gezdik.. memedeyken hemencecik uyumasi ondan, yoruluyor.. sık sık emzirmeye devam et ozellikle ilk 40 gun.. sana abuk sabuk sey yazanlari da sallama.. Endiselenmen, korkman cok normal.. Inan cogu kadin yasiyor bunlari..Kipirdatinca geri uyaniyo korkuyom yine uyanicak diye. göğsünde uyuyo şimdi biraksam yine agliycak gazi nasil cikarcam dokununca uyaniyoda. Bide sarilik oldu 2 saatte bi emzirmem gerekiyo uykuya daldığında da ben kaldiriyom tekrar sarilik olmasın die
Sizin hassasiyetinizi de anlıyorum ama karşınızda yeni doğum yapmış, tecrübesiz ve lohusa bir kadın var. Sadece akıl almak istiyor. Malum bizim insanlarımız herşeyi bildiklerinden arkadaşı bol bol korkutmuşlardır. Yok yalnız kalma, şunu yapma dikişin patlar vs bir sürü şey sayabilirim.Kızıcak ne yaptınız ? Tam 4 yıldır tedavi görüyorum çocuğum olsun diye siz ise bakabilirmiyim diye endişe edip yetmiyor birde elinizde telefon burdan mı çözüm arıyorsunuz gelip ben bakarım !
Neden sinirlendiniz ben anlamadim.anlasilan pek kendinize gelememissiniz.bende premature annesiyim.23 gun bende kuvoz bekledim cok sukur kizim 3 yasinda.konu sahibi de tecrubesiz bir anne.onu en iyi sizin anlamaniz lazim ken niye bu ofke.ben sizi anlayamadim cok ilgincsiniz..Ya kusura bakmayın ama haddim olmayarak size çok sinirlendim yazmadan duramıycam.erken doğum yaptım kızımı 62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledim.kucağıma bir kere alamadan.geceleri kalkıp süt sağmaya çalıştım ağlayarak.üzüntüden sütüm kesildi her an her sn ağladım tam 62 gün boyunca.halâ kafayı yemek üzere misiniz!??(çok şükür şuan kızım çok sağlıklı 21 aylık olduk)
Buda ayri bir vaka.insallah Rabbim size de nasip eder.niye bu kadar kizdiniz.anne oldugunuzda cok pisman olacaksiniz inanin.6 yil ugrastim sizi cok iyi anliyorum.bende cocigu bulmuslar birde bakamiyolar derdim hep.ama orasi oyle olmuyormus.hayatin bastan sona degisiyor anne olunca.anlayisli olun lutfen.tez vakitte kucaginiz dolsun insallahKızıcak ne yaptınız ? Tam 4 yıldır tedavi görüyorum çocuğum olsun diye siz ise bakabilirmiyim diye endişe edip yetmiyor birde elinizde telefon burdan mı çözüm arıyorsunuz gelip ben bakarım !
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah kızınız.anlayamadıysanız yazdıklarımı anlatmaya çalışmıycam.öfke ve ilginçlikten bahsetmişsinizya kişi kendisinde olan özelliklerde karşısında olduğunu düşündüğü insandan rahatsız olur.kişi kendinden bilir işi hesabı.sevgilerNeden sinirlendiniz ben anlamadim.anlasilan pek kendinize gelememissiniz.bende premature annesiyim.23 gun bende kuvoz bekledim cok sukur kizim 3 yasinda.konu sahibi de tecrubesiz bir anne.onu en iyi sizin anlamaniz lazim ken niye bu ofke.ben sizi anlayamadim cok ilgincsiniz..
Çocuklar yeterince büyük, tavuklar da komşu bile bakabilir. Anneniz gelsin 1 hafta kalsın sizle.Kayinvalidemgille gorusmuyoruz anneminde kalması zor gibi bahçeli evleri var. tavuklari falan var çocuklar birisi 12 diğeri 15 yaşında onların okulu falan var. eşimin kendi iş yeri ama dükkanı kapatinca da ne yicez ne iccez gibi oluyo. müşteriler dagiliyo sobayı yakip gidiyo zaten ağır kaldırma seyim yokta. dikislerim falan kötü olurmu ki içeri dışarı gezerken.
A evet bu konulardan bihaberim henüz kucağıma alamadığım bebeğimin hayati tehlikesi her an her dk beynimi kemirdiği için;ben bu çocuğa nasıl bakıcam nasıl gazını alıcam nasıl banyo yaptırıcam offf çok sıkıldım yoruldum hayatım b...m b....k oldu gibi adı herneyse hüzün depresyon nevroz gibi şeylere giremediğimden anlayışsız davranmış olabilirim.evladını kaybetme korkusunu çalan her tlfda yaşayan bir anne anlayabilir beni anlamanızı beklemiyorum umarım hiç bir zaman da anlamazsınız.
Benim konumdan bi daha alıntı yapmayınTamam en kötüsünü sen yaşamışsın. Kendine bir konu aç orada yorum yapalım. Yeni doğum yapmış sıkıntıları olan bir lohusayı sabote etme.
Bu kinini anlayamak da mumkun degil geçmiş gitmiş 21 aylık olmuş çocuğun. Allah bağışlasın. Mutlu mesut sağlıkla yaşayın.
Hayır ya yapamazsın sobayı falan nasıl yakcn bir müddet daha birileri bakmalı dikkat etmlsnMerhaba arkadaşlar geçen hafta cuma doğum yaptım. şimdiden çok yoruldum napicam nasil buyuycek benmi abartiyorum bilmiyorum. evim sobali sezeryan doğum yaptım o yüzden annemgilde kalıyorum şimdi onların evide sobali ama en azından bulasik çamaşır derdim yok. ama evleri küçük 1+1 o yüzden oturma odasında kardeşlerim yatiyo ve bende onların yanında yatıyorum. çocuk gündüz duruyo gibi ama gece agliyo sürekli durmuyo çocuklar da okula gidiyolar sabah uykusuz kalicak diye kendimi parcaliyorum şimdi dikislerim alındı kendimi iyi hissediyorum evime gitsem yapabilirmiyim tek basima bakabilirmiyim çocuğa napariz nasil ederiz bilemedim bi akıl verin. cocugu nasil sakinlestiririm nasil bakmaliyim yenidogan bebeğe gazida var
Yenidogan da da bu düzen oluşur muyki olsada nasil yapcam. şimdi emiyo mesela emerken sakinlesiyo bırakınca yine agliyo memede uyumak istiyo uyuyo bırakınca agliyo cildircam
Benim konumdan bi daha alıntı yapmayın
Off yaa şuan kendime çok kızdım şuan.bu konuşma tarzında olan biriyle muhattap olduğum için.atarlı ablam mıAtarlı ablam öncelikle bu senin konun değil. Gelip !!!??? Ile yorum yapan sensin. Senin yorumuna yanıt yazıyorum. Sen bana cevap yazmazsan ben de sana yazmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?