kafayı yiycem ankarada bir merkeze karar veremedim ne yapcam bilmiyorum

miss_capraz

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
621
Çorum
eş kaynaklı sorunumuz var olumlu sonuç alanlar ne yapmalıyım eskiden böyle değildim hep negatif sonuç aldım ondanmı bilmiyorum ama desteğinize ihtiyacım varrrrrrr

Bence Ankara Genart doktor Aysun Baltacı çok iyi,benimde sorun aynıydı,2 başarısız deneme sonrası 3. denemeye başlayacaktımki kendiliğinden hamiş kaldım.ılk denemem Gürgan klinikti.Çooooook kötüydü.Maddi ve manevi sömürüldüm.Sonuç negatif olunca kimse aramadı bile.Sonra her merkezle görüştüm.Zaten anlıyorsun hangisinin seni sömürmeyeceğini.vvveee Aysun Hanımla tanıştım.Çook samimi ve iyi bir doktor.Beni birçok mali külfetten kurtardı.Çok memnun kaldım.Kimyasal gebelik oldu ama yine 3. yü orda deneyecektim.Mutlaka git ve görüş...

sağol simaysi insanın kafası o kadar karışık oluyoki napıcanı bilemiyosun genartı düşünüyorum zaten ama tam karar veremiyorum

simaysiye katılıyorum arkadaşım.en azından madi ve manevi sömürülmüyorsun ve emin ellerde olduğunu hissediyorsun.grçi benim sonucum daha belli değil ama neg.çıksada buaraya dewam ederdim...

simaysiye katılıyorum arkadaşım.en azından madi ve manevi sömürülmüyorsun ve emin ellerde olduğunu hissediyorsun.grçi benim sonucum daha belli değil ama neg.çıksada buaraya dewam ederdim...

bilmiyorum kızlar aslında maya tüp bebekle başladım ama içime sinmedi iyi bir merkez bilmiyorum arayış içine girdim çok sağolun başka kimse yokmu ankara yaptıran lütfen yazın

slm cnm ben centrum derim sana genarta arkadaşım gitti ve memnun kalmadı maddi olarak centrum çok iyi recai papuççu ilk tek bi fiyat veriyorlar herşey dahil yani ve recai hoca gerçekten çok iyi diyebilirim benim ilk denememdi fakat tutmadı ben pko hastasıyım aslında ilk kanda pozitif sonra düştü hiç düşünmeden hocamı bırakmam tavsiye ederim yani

a.s.
eş kaynaklı sorunumuz var olumlu sonuç alanlar ne yapmalıyım eskiden böyle değildim hep negatif sonuç aldım ondanmı bilmiyorum ama desteğinize ihtiyacım varrrrrrr
merhaba bende pek çok klinik gezdim ama sonuca anatolia klinikte ulaştım cinnah caddesinde prof.dr.bülent traş doktorumdu siteside var mutlaka bir bak sevgilera.s.

canım bende seninle aynı durumdayım. bi türlü karar veremedim bizde erkek infertilitesi mevcut. sen daha önce nerelere gittin?
çok zor bi karar hem tedavi zor bi süreç hemde merkezi tam anlamıyla beğenmeliyim ki kafamda soru işareti kalmasın...:uhm::uhm:
aklımda maya gürgan ve hş klinik var ama hala karar veremedim:uhm:

arkadaşlar ankarada mayada daha önce tedavi oldum,bana kazandırdığı bazı şeyler oldu kabul ediyorum.
...ama başarılı olamadık malesef...ve ciddi anlamda pahalıya patladı bize ...sadece güleryüz yada ilgi yetmiyor....eğer imkanınız varsa istanbula gidin derim.

arkadaşlar erkek sorunu yüzünden merkez arıyoruz ben karar veremiyorum son denemem olucak lütfen ankada tuttu bu yetmiyorrrr merkez ismi benim gibi bir sürü arkadaşın ihtiyacı var ben kalamış tüp bebek ve ankara tüp bebeğe gittim olumsuz sonuç memnun deilim ben allaha sığınıyorum hepimize yardım etsin bizi duyuyor

canım ben de genart ve aysun hanım derim, çok anlayışlı,ilgili ve güler yüzlü bir doktor. seni çok çok çok memnun edeceğine eminim. bu arada genart ta kampanya var. devletin ödeyeceği ve ilaçlar hariç 800 ytl. ben 24 nisan da gittim görüştüm. genarta devletten geri alacağımız miktarla birlikte a750 lira ödüyorsun. ilaç hariç. aysun ahnımla mutlaka tanışmanı öneririm. insanın üzerinde çok pozitif bir hava bırakıyor.

yanlış yazmışım pardon 1750 ilk başta ödeyeceğin miktar. sonra devletten alacağın çıkarıldı mı 800 lira ödemiş oluyorsun ( ilaç masrafın hariç)

inanin kac ay dusundüm hangi merkaze gitsem diye birde benim 9 denemem olacak , cok korkuyorum. sonunda timur gürgana gitmeye karar verdik daha dogrusu esim cok istedi ankarada gitmedigim dr kalmadi herhalde yok bir gata kaldi oda hastahane herhalde bilmiyorum ,cok zor karar vermek ama cogunlukla yöntemler ayni hayirlisi timur gürganda 3 denemem olacak bilgili bir dr ,ama olmuyor iste senağlamasenağlamasenağlama

bize genartı tavsiye ettiler ve genartta aysun hanımla ilk görüşmemizi yaptık parada almadı ayrıca bize çok ilgili ve cana yakın davrandı insana moral yükleyen biri bizimkide erkek infertilitesi haziranda genarttta başlayacağız insallah ben genartı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…