- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Kendi kızı yok mu kayinvalidenizin onlar yardım etsin. Siz neden bu kadar burunlarının dibine girdiniz ki başınız sağolsun dersin tamamdır bir hafta git gel yaparsanız tabi söylenir. Sınır iyidir iyi her adımın hesabını vermezsiniz deneyin derim.
Bence siz değil kv abartmış bende panik atak hastasıyım ve sizin durumunuzu anlayabiliyorum çok zor başetmek..
bu yaşadıgınız stresli dönem daha da ileri evresine getirecektir.. aniden aglama krizleri, titremeler dikkat edin yoksa önüne geçemessiniz
eşiniz ile konuşşanız bu durumu ? kv ile cok yüz göz olmuşsunuz oda fırsattan istifade sizi kullanabildiği gibi kullanıyor kuklaya çevirmiş tamam ölüleri olabilir ama sizde bir insansınız ve üstelik çalışıyorsunuz
yani eşiniz hiç mi birşey demiyor görmüyor mu halinizi ?
o ailede bir gelin bir kız sizmisiniz ?
Bu kadının kızı yokmu.gelinleri otomatik makine gibi görüp ellerinde oynatan insanalrs sinir oluyorum.siz tatlı bir anınızda bana şunu yap bunu yap diye yön verme rahatsız oluyorum diyin.sustukca abartacak emin olun
iyilikten maraz doğar.
Allah yattığı yerleri nurlandırsın başınız sağolsun.
daha sizin acınız tazeyken çok taviz vermişsiniz kayınvalidenize
salaklık değilde fazlaca iyi niyetli davranmışsınız.. yardım etmek istemişsinizKendi kızı yok canım, benim dışımda 3 tane daha gelini var , biri yemek yapmaya geliyordu gündüz, ama işte o da arada , ben de hasta , rahatsız diye gittim.Ama bir iki gün gitmeyince senin misafirlerin neden bir hafta sonra gelmedi dedi, ya çoktan söylendi hem neden erteleyeyim dedim ama yok dinlemiyor.
Ben biraz salaklık yaptım aslında, hasta, kimse yanında yok falan diye gittim, eşim de istekli sandı beni, geçen gördü zaten annesindeyken kötü olduğu hemen kalkıp eve geldik.
Evet , eşim babannemin cenazesinde çok fazla yardım etti babamlara, hep benim yanımdaydı, ben de faydam olsun istedim açıkçası ama işte fazlaca yoruldumsalaklık değilde fazlaca iyi niyetli davranmışsınız.. yardım etmek istemişsiniz
ama kv suyunu cıkarmış bence elimi vereyim derken kolunuz gitmiş kendinizi geri çekin siz elinizden geleni yapmşsınız
ben sizin yerinzde olsam eşimle konuşurum kv ilede mesafeli olun yoksa başınıza sarar durur
Yeni makine alacaktı, ben daha iyi anlarmışım özelliklerinden, ondan beni çağırdı sözdeBulasik makinesi bozulunca gelinini cagirani da ilk kez goruyorum. Siz uzerinize duseni yapmissinjz zaten,bir zahmet tamirat icin de kendi oglunu arasin oglu gitsin.
Ozelliklerini satan kisiler daha iyi bilir esim gelsin deyip kapataydiniz. Istedikce fazlasini istiyorlar. Cenazede uzerinize duseni de zaten yapmissiniz, bir sinemaniza laf etmisler. Onlara bu gucu vermeyin kesinlikle agir durun ki agzini acamasin bu noktada.Yeni makine alacaktı, ben daha iyi anlarmışım özelliklerinden, ondan beni çağırdı sözde
Maalesef öyle olduElini verirken kolunu kaptirmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?