• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim bu gidişle

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Kızlar merhaba, anlatacağım mevzuya benzer daha önce de konu açtım ama yok ben işin içinden çıkamıyorum.Yaklaşık bir ay önce babannemi kaybettim, benim için çok zordu düşkündüm çünkü ona zor zamanlar geçirdim.Panik atak vardı zaten daha fazla tetikledi,ilaç da kullanıyordum zaten ama bir tık daha dozu arttı.yaklaşık 15 gün önde de eşim halasını kaybetti.Bu süreçte ciddi anlamda annesinin yanında oldum, şöyle söyleyeyim eşimin ailesi bayağı kalabalık , bir günde 40 kişi gelmiştir baş sağlığına, ben çalışıyorum ama istisnasız bir hafta boyunca iş çıkışı yardıma gitti kayınvalidemin, ama kayın validem çok detaycı ,daha önce de bahsetmiştim, aman onlar şuna dikkat eder bunu yap, aman güzel giyin, aman onların yanında şuraya oturma vs, o kadar gerildim ki , ataklarım başladı,hafta sonu misafir geleceği için ve artık gerçekten bunaldığım için iki gün gitmedim ve kafa dağıtmak için cuma günü sinemaya gittim arkadaşlarımla.Akşam boyunca aramış en son açtım ,söyleyince cenaze varken gitmek olur mu bilmem ne vs söylendi, ya bunaldım artık ihtiyacım var diyorum dinlemedi, neyse kapadım bir şekilde.Cumartesi günü misafirim vardı, çok yoruldum inanın pazar günü beni arıyor , bulaşık makinesi bozulmuş babanla çıkın bakın diyor, yarın bakalım diyorum , işte çok misafir var, yoruldum, hastayım vs o kadar çok şey söyledi ki tamam ya dedim çıktım.Bilmiyorum abartıyor muyum tamam cenaze ortamı vs ama daha babannemi atlatamadım, inanın kafam çok bozuk, durup dururken ellerim titreyebiliyor, ani ağlama krizleri olabiliyor, bir de bu üste gelince yok artık dayanamıyorum ben.Söylesem de anlamıyor ,telefonları açmasam on kere arıyor, bir şekilde eşimi arayıp zorla konuşmak istiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.

Kendi kızı yok mu kayinvalidenizin onlar yardım etsin. Siz neden bu kadar burunlarının dibine girdiniz ki başınız sağolsun dersin tamamdır bir hafta git gel yaparsanız tabi söylenir. Sınır iyidir iyi her adımın hesabını vermezsiniz deneyin derim.

Bence siz değil kv abartmış bende panik atak hastasıyım ve sizin durumunuzu anlayabiliyorum çok zor başetmek..
bu yaşadıgınız stresli dönem daha da ileri evresine getirecektir.. aniden aglama krizleri, titremeler dikkat edin yoksa önüne geçemessiniz
eşiniz ile konuşşanız bu durumu ? kv ile cok yüz göz olmuşsunuz oda fırsattan istifade sizi kullanabildiği gibi kullanıyor kuklaya çevirmiş tamam ölüleri olabilir ama sizde bir insansınız ve üstelik çalışıyorsunuz
yani eşiniz hiç mi birşey demiyor görmüyor mu halinizi ?
o ailede bir gelin bir kız sizmisiniz ?

Bu kadının kızı yokmu.gelinleri otomatik makine gibi görüp ellerinde oynatan insanalrs sinir oluyorum.siz tatlı bir anınızda bana şunu yap bunu yap diye yön verme rahatsız oluyorum diyin.sustukca abartacak emin olun

Kendi kızı yok mu kayinvalidenizin onlar yardım etsin. Siz neden bu kadar burunlarının dibine girdiniz ki başınız sağolsun dersin tamamdır bir hafta git gel yaparsanız tabi söylenir. Sınır iyidir iyi her adımın hesabını vermezsiniz deneyin derim.

Kendi kızı yok canım, benim dışımda 3 tane daha gelini var , biri yemek yapmaya geliyordu gündüz, ama işte o da arada , ben de hasta , rahatsız diye gittim.Ama bir iki gün gitmeyince senin misafirlerin neden bir hafta sonra gelmedi dedi, ya çoktan söylendi hem neden erteleyeyim dedim ama yok dinlemiyor.

Bence siz değil kv abartmış bende panik atak hastasıyım ve sizin durumunuzu anlayabiliyorum çok zor başetmek..
bu yaşadıgınız stresli dönem daha da ileri evresine getirecektir.. aniden aglama krizleri, titremeler dikkat edin yoksa önüne geçemessiniz
eşiniz ile konuşşanız bu durumu ? kv ile cok yüz göz olmuşsunuz oda fırsattan istifade sizi kullanabildiği gibi kullanıyor kuklaya çevirmiş tamam ölüleri olabilir ama sizde bir insansınız ve üstelik çalışıyorsunuz
yani eşiniz hiç mi birşey demiyor görmüyor mu halinizi ?
o ailede bir gelin bir kız sizmisiniz ?

Ben biraz salaklık yaptım aslında, hasta, kimse yanında yok falan diye gittim, eşim de istekli sandı beni, geçen gördü zaten annesindeyken kötü olduğu hemen kalkıp eve geldik.

Bu kadının kızı yokmu.gelinleri otomatik makine gibi görüp ellerinde oynatan insanalrs sinir oluyorum.siz tatlı bir anınızda bana şunu yap bunu yap diye yön verme rahatsız oluyorum diyin.sustukca abartacak emin olun

Kızı yok maalesef,aslında susmuyorum kaç kere de söyledim ama yok yine kendi bildiği gibi söyleniyor.

iyilikten maraz doğar.
Allah yattığı yerleri nurlandırsın başınız sağolsun.
daha sizin acınız tazeyken çok taviz vermişsiniz kayınvalidenize

Çok teşekkür ederim, evet daha kendime gelemeden bu kadar koşturunca çok yoruldum, inanın fiziki yorgunluğu geçtim, psikolojik olarak yoruldum.

Kendi kızı yok canım, benim dışımda 3 tane daha gelini var , biri yemek yapmaya geliyordu gündüz, ama işte o da arada , ben de hasta , rahatsız diye gittim.Ama bir iki gün gitmeyince senin misafirlerin neden bir hafta sonra gelmedi dedi, ya çoktan söylendi hem neden erteleyeyim dedim ama yok dinlemiyor.

Ben biraz salaklık yaptım aslında, hasta, kimse yanında yok falan diye gittim, eşim de istekli sandı beni, geçen gördü zaten annesindeyken kötü olduğu hemen kalkıp eve geldik.
salaklık değilde fazlaca iyi niyetli davranmışsınız.. yardım etmek istemişsiniz
ama kv suyunu cıkarmış bence elimi vereyim derken kolunuz gitmiş kendinizi geri çekin siz elinizden geleni yapmşsınız
ben sizin yerinzde olsam eşimle konuşurum kv ilede mesafeli olun yoksa başınıza sarar durur

salaklık değilde fazlaca iyi niyetli davranmışsınız.. yardım etmek istemişsiniz
ama kv suyunu cıkarmış bence elimi vereyim derken kolunuz gitmiş kendinizi geri çekin siz elinizden geleni yapmşsınız
ben sizin yerinzde olsam eşimle konuşurum kv ilede mesafeli olun yoksa başınıza sarar durur
Evet , eşim babannemin cenazesinde çok fazla yardım etti babamlara, hep benim yanımdaydı, ben de faydam olsun istedim açıkçası ama işte fazlaca yoruldum

Bulasik makinesi bozulunca gelinini cagirani da ilk kez goruyorum. Siz uzerinize duseni yapmissinjz zaten,bir zahmet tamirat icin de kendi oglunu arasin oglu gitsin.

sizin dediğiniz işe yaramıyorsa eşiniz konuşsun annesiyle. elinden geleni yaptı üstüne gelme o da iyi değil falan desin. ve siz bu arada hep bir bahane bulun. çoğu kayınvalidenin ne güzel iyi niyet göstermiş yardıma gelmiş demek yerine doyumsuzca onuda yap bunuda yap demeleri sinir bozucu.

Bulasik makinesi bozulunca gelinini cagirani da ilk kez goruyorum. Siz uzerinize duseni yapmissinjz zaten,bir zahmet tamirat icin de kendi oglunu arasin oglu gitsin.
Yeni makine alacaktı, ben daha iyi anlarmışım özelliklerinden, ondan beni çağırdı sözde

Yeni makine alacaktı, ben daha iyi anlarmışım özelliklerinden, ondan beni çağırdı sözde
Ozelliklerini satan kisiler daha iyi bilir esim gelsin deyip kapataydiniz. Istedikce fazlasini istiyorlar. Cenazede uzerinize duseni de zaten yapmissiniz, bir sinemaniza laf etmisler. Onlara bu gucu vermeyin kesinlikle agir durun ki agzini acamasin bu noktada.

Bizim kv nin uc kizi var da ne oluyor yine gelinler baksa etse diye bekliyorlar kizlarina kiyamiyorlar kocalari ile aralari bozulur diye..

Back
X