- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Kızlar merhaba, anlatacağım mevzuya benzer daha önce de konu açtım ama yok ben işin içinden çıkamıyorum.Yaklaşık bir ay önce babannemi kaybettim, benim için çok zordu düşkündüm çünkü ona zor zamanlar geçirdim.Panik atak vardı zaten daha fazla tetikledi,ilaç da kullanıyordum zaten ama bir tık daha dozu arttı.yaklaşık 15 gün önde de eşim halasını kaybetti.Bu süreçte ciddi anlamda annesinin yanında oldum, şöyle söyleyeyim eşimin ailesi bayağı kalabalık , bir günde 40 kişi gelmiştir baş sağlığına, ben çalışıyorum ama istisnasız bir hafta boyunca iş çıkışı yardıma gitti kayınvalidemin, ama kayın validem çok detaycı ,daha önce de bahsetmiştim, aman onlar şuna dikkat eder bunu yap, aman güzel giyin, aman onların yanında şuraya oturma vs, o kadar gerildim ki , ataklarım başladı,hafta sonu misafir geleceği için ve artık gerçekten bunaldığım için iki gün gitmedim ve kafa dağıtmak için cuma günü sinemaya gittim arkadaşlarımla.Akşam boyunca aramış en son açtım ,söyleyince cenaze varken gitmek olur mu bilmem ne vs söylendi, ya bunaldım artık ihtiyacım var diyorum dinlemedi, neyse kapadım bir şekilde.Cumartesi günü misafirim vardı, çok yoruldum inanın pazar günü beni arıyor , bulaşık makinesi bozulmuş babanla çıkın bakın diyor, yarın bakalım diyorum , işte çok misafir var, yoruldum, hastayım vs o kadar çok şey söyledi ki tamam ya dedim çıktım.Bilmiyorum abartıyor muyum tamam cenaze ortamı vs ama daha babannemi atlatamadım, inanın kafam çok bozuk, durup dururken ellerim titreyebiliyor, ani ağlama krizleri olabiliyor, bir de bu üste gelince yok artık dayanamıyorum ben.Söylesem de anlamıyor ,telefonları açmasam on kere arıyor, bir şekilde eşimi arayıp zorla konuşmak istiyor.Ne yapacağım bilemiyorum.