kafayı yiyeceğim sonunda bu adam yüzünden.yorum istiyorum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar günaydın öncelikle herkese. eşimle düzeltme aşamasında olduğumuz bir evliliğimiz var, ama artık o kadar paranoyak oldum ki her harekete takıyorum. iki haftadır eşim haftasonları öylece oturuyor, konuşmuyor,bir şeyin mi var diyorum yok diyor, kendi kendine takılıyor. bende zaten yemek, ev işleri, misafir derken genelde akşama kadar ev içinde fır dönüyorum. neyin var niye konuşmuyorsun diyorum yok bir şey diyor. oruç tutuyoruz, ondan mı acaba durgun diyorum, siz böyle bir durumda ne yapardınız?

benim modum düşüyor genelde, akşam yemeğini verdim sahurda bende yattım birazdan o da yattı, sabah kalktık işe geldik iki kelime anca konuşarak... haftasonu görümcemleri almıştım yemeğe onlarla da konuştu ama gene vardı durgunluk biraz.

siz nasıl davranıyorsunuz bu durumda eşlerinize?

Normalde konuskan biri mi peki?
Yani her zaman cok konusup simdi konusmuyosa bir sorun olabilir.
Insan bazen sebepsiz yere de durgunlasabiliyo takmayin

günde 17 saat aç kalsam değil konuşmaya nefes almaya gücüm kalmaz herhalde,
normalde de öyle değilse takmayın.
herkesin açlığa tepkisi ya da dayanma kapasitesi aynı değil.

normalde de aşırı konuşkan değil de bu kadar durgun değil. aslında normal olduğunu biliyorum ama ben hemen telaş yapıyorum, sanırım kaybetme korkum var ve bunu aşırı belli ediyorum. takmamayı umursamamayı nasıl başarabilirim?

Ilk baş ta sorarım ederim neyin var diye, baktım bişeyim yok felan deyip geçiştiriyor. Sonra ben bi suskunluğa bürünürum bi haller felan umursmam sonra o sorar. Normale bu sekilde geliyor:) blöf yapıyorum yani

Back
X