• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim ya.

turktelekomdan aksam da arayabılıolar ama ben hanımıyım deyınce teyıd verıyosun işlemı yapıyolar ya da sorununuz neyse soyluyolar sız de ona gore ayagınızı denk aldırııyolar yanı bılıon kı cıdden tt den aramıslar

neyse bıde yenı moda hırszlar böle arıyo
cocuk sesı konusuyo falan evde mısınız dıye yokluyolar belkı öle bısey de olabılır dıkkat et

turktelekomdan aksam da arayabılıolar ama ben hanımıyım deyınce teyıd verıyosun işlemı yapıyolar ya da sorununuz neyse soyluyolar sız de ona gore ayagınızı denk aldırııyolar yanı bılıon kı cıdden tt den aramıslar

neyse bıde yenı moda hırszlar böle arıyo
cocuk sesı konusuyo falan evde mısınız dıye yokluyolar belkı öle bısey de olabılır dıkkat et
onunda dusunmedık degıl fisfisfis

turk telekomsa kÜÇÜk cocuk sesı nıye gelsın kı.............
Bı garıp durum ........dıloŞum telı degıŞtırın..........yada ŞıkayetÇı olun.........kımın yaptıgı ortaya cıkar........

Telekomdan geç saattede arayabiliyor ama öyle onunla görüşmem lazımda ne zaman eve gelir gibi konuşmalar olmuyor
Gayet resmi ve sizli bizli saygıyı aşmadan bir konuşma yapılır varsa dertleri sanada söyleyebilirlerdi yani
Bilmiyorum ama numara gösteren telefon iyi fikir

canım turktelekom dan aradıgını soyledıg zaman çocuk sesı degıldı bı bayan dı bugun arayan cocuktu yuzume kapattı

yanı ben ısrar edınce tarıfe hakkında konuscaktım dedı sonrada kapattı ondan oncede samanyolundan aramıslardı ve esımın ıs tlf verdım ama esımı aramamıs kımse

bu arada samanyolundan arayanda esımın adını soyadını bılıyordu elektrırıklı supurge tanıtcakmıs

ayy canım yaa ne kadar sinir bozucu bir olay tatlım...
umarım biran önce halledersiniz.
zaten yapılabilecekler konuşulmuş. tez zamanda kim olduğu çıkar umarım ortaya....

BıRıLERı kendine eğlence bulmuş sanırsam.lisedeyken de bizim evi birkaç defa aramışlardı..neymiş efendim birisi beni seviyormuşmuşta muşmuş...)) neyse telefonda bir güzel benzettim..sonra numarayı gösteren tel almıştık ama ondan sonrada aramadı..keşke arasaydı,eminim numarasını söyleyince suratı mosmor olurdu.))

yanı ben ısrar edınce tarıfe hakkında konuscaktım dedı sonrada kapattı ondan oncede samanyolundan aramıslardı ve esımın ıs tlf verdım ama esımı aramamıs kımse

Canim belki biraz fesat düsünüyorum ama bundan sonra esinin is telefonunu falanda verme tanimadigin kimseye...allah korusun neler duyuyoruz neler görüyoruz:1no2:

Bu isin icinde bir bit yenigide olabilir...esinin düsmani falan varmi bilmiyorum fakat sen dikkatli ol...telefonunu is yerini falan söyleme..:kahve:

canım yeni evlendiğimde bana oldu ttden arıyoruz demediler ama hergün biri sürekli arıyor sabah erken vakit eşim olduğunda felan bu böyle olmayacak dedim hemen görüntülü tel aldı noyu gösterenden baktıkki noya çok şaşıdık çok yakın bir akrabası yeni gelinim ya ne düşündüyse artık birgün onlarda eve yeni görüntülü tel aldık deyince aramayı kesmişti...

canım benım boyle seyler zaten akrabalardan yakın cevreden cıkar benımde onceden cok oluyordu sessız tlf sonra goruntulu tlf aldık ama malesef yakalyamadık kım oldugunu cunku akrabaların yanında soyledık eve goruntulu tlf aldıgımızı malesef o tlf bozuldu ve yıne basladı bu tlf lar

artık marketlerde bile görüntülü telefon var.. hemen 1 tane alın ve etrafınızda kimseye söylemeyin. bi yakalansın bakalım sapık..

bencede hemen bır goruntulu telefon alın
ınsanlar nıye boyle tuhaf ıslerle ugrasıyorlar
ve bundan ne gıbı zevk alıyorlar bı anlasamm

Evet bencede bu iyi bir fikir...:delphin:
Bir aralar bekardim o zaman bizede sessiz telefonlar geliyordu...alman telekomdan kapan yaptirdik...yani telefon acan herkesin numarasi görünmese bile dökümanla bize bildiriliyordu...benneyaptımki

Gülsüm'cüm, burada malesef dediğin olmuyor, benide 2 sene boyunca bir kadın hemde her allahın günü aramıştı. En sonunda bizde telekomdan talep ettik bize bunu yapamayacaklarını yasal olmadığını, savcılığa dilekçe vermemiz gerektiğini, dökümanları ancak savcılığa ileteceklerini söylediler. Bizde aynen onların dediğini yaptık ve kurtulduk.
Ancak ben buradaki olayda pekte kötü bir taraf göremedim. Telekom akşam geç saatlerde aramaz diye bir kural yok. Ben e-faturaya geçtiğimde seçtiğim saat dilimi nedeniyle beni akşam aramışlardı, hatta o akşam hasta olduğum için erken yatmıştım, eşime bilgi vermemişler bir başka akşama ertelemişlerdi görüşmeyi.
Bence kötü düşünmek için bir neden yok gibi görüyorum.

Bugün bizim evi de aradılar türktelekomdan... Ben açtım , eşimin adını söylediler görüşebilir miyiz diye...Ben de eşimin işte olduğunu söyledim , akşam evde olur mu dediler ...Evet dedim...Az önce de aradılar , eşim açtı... Türktelekom'un yeni bir tarifesi varmış ona geçmek istiyor musunuz diye sordular ...Eşim de istemedi , iyi akşamlar dedi kapadı... Sizi arayan da gerçekten TT olabilir... Diksiyonu nasıldı , orda çalışanlar belli ediyor da kendini ?:uhm:

Türk Telekomdur o canım , bankaların operasyon merkezleri de mesaiye kaldıklarında 21 ' e kadar arama yapıyor. Karşı taraf tabiki doğal olarak kuşkulanıyor ama onlar da görevlerini yapıyorlar sonuçta. ıçine kurt düşürme ;)
Bizyeni evlendiğimizde tel. bağlattık inan bana hergün 2 kez aranıyordum yanlış numara yüzünden..
Sen kendine güven , içini ferah tut.

cnm zor durum yaaa ne anlarlar su sapıklıktan bilmem
onu belkide sizi cok iyi tanıyan bilen biri yapıyodurr
kim bilir ne derdi var
Allah ıslah etsinn basınıza bişe getirmeden inş belasını kendinden bulsun
göstergeli telefon iyi oluyo böyle durumdaa bakk
bide eşinden saklamam haberi olsun bence sonadan duysa kızar baska yere ceker filan aman Allah korusun
fesat düşünmeyelim genede belki sen öyle anlıyondurr
ciddide ordanda olabilir bir arastır takip et sen bu durumu peşine düş bakalım kolay gelsin

Son düzenleme:
Back
X