• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim ya

Esra10001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
98
14
3
35
Canım çok sıkkın o kadar derdim varki ama carem yok çaresiz dert olmaz aslında ama özgüveni yitirmek bu olsa gerek:hasta:

Keşke abartı olsa evliyim ben 1 yıldır eşim olacak salak la siyahla beyaz gibiyiz bana gelince çok katı küfürbaz 100 yıl öncesi beyni taşıyor ama dışarıya gayet modern ettiği kufurler iftiralar hakaretler o kadar büyük ki anlatamam beni ezmeyi çok sever.simdi diyeceksiniz ailen neden müdahale etmiyor kufur ettiğinde kavga ederler falan ama bana bosan arkandayiz diyen tek biri yok

Sırf bosanmamam için ailem düzelir düzelir diyor ama nafile her gece evden gitmeler kaldığı zaman bagirmalar kavgalar eşyaları kirmalar bi sürü şey adım atmaya korkar oldum tek ark edinmem yasak dışarı yasak yabancı ark eve gelemez

Keşke abartı olsa evliyim ben 1 yıldır eşim olacak salak la siyahla beyaz gibiyiz bana gelince çok katı küfürbaz 100 yıl öncesi beyni taşıyor ama dışarıya gayet modern ettiği kufurler iftiralar hakaretler o kadar büyük ki anlatamam beni ezmeyi çok sever.simdi diyeceksiniz ailen neden müdahale etmiyor kufur ettiğinde kavga ederler falan ama bana bosan arkandayiz diyen tek biri yok
Kime güvenerek evlendin de boşanırken arkanda birini istiyorsun.
Kendine güveneceksin.
Böyle düşünüyorsan tabi ki çaren yok senin.

N
Sırf bosanmamam için ailem düzelir düzelir diyor ama nafile her gece evden gitmeler kaldığı zaman bagirmalar kavgalar eşyaları kirmalar bi sürü şey adım atmaya korkar oldum tek ark edinmem yasak dışarı yasak yabancı ark eve gelemez
Neresi evlilik bunun bu tipleri çok mu arıyorsunuz ya düzelmiyorsa ayrılırsın derdim çok diye sızlanmak niye

1 yıl önce de mi birilerinin desteğiyle yaşıyordun? 10 yıllık evlisin sandım okuyunca.

İşe gir ve boşan.
İlla arkanda birilerinin olması gerekmiyor.
Evli değilsin ki, sadece nikahın var.
Koca koca değil, ev de hapis hayatı.

Başta böyle değildi ama yalan yüzünü gördüm ben ya trafikte bile kufur ediyor milletin çoluk çocuğuna artı bende tavan şeklinde özgüven vardı nasıl bu hale geldim anlamıyorum bile

Hem kufur eder hem bu kadar eziyet üzerine kadınlık bekler yoksa kadın cokder dışarda defol falan diyorum öyle gidiyor nefret ediyorum hapis gibi geliyor bu ev ama çıkar yol bulamıyorum beni doğuran annem bile az daha katlan diyor ya ne acı dışardan okuyordum ben ona bile yasak koydu gizli gircem sınavlara annem engel oluyor deli olcanmm

Back
X