Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime güvenerek evlendin de boşanırken arkanda birini istiyorsun.Keşke abartı olsa evliyim ben 1 yıldır eşim olacak salak la siyahla beyaz gibiyiz bana gelince çok katı küfürbaz 100 yıl öncesi beyni taşıyor ama dışarıya gayet modern ettiği kufurler iftiralar hakaretler o kadar büyük ki anlatamam beni ezmeyi çok sever.simdi diyeceksiniz ailen neden müdahale etmiyor kufur ettiğinde kavga ederler falan ama bana bosan arkandayiz diyen tek biri yok
Neresi evlilik bunun bu tipleri çok mu arıyorsunuz ya düzelmiyorsa ayrılırsın derdim çok diye sızlanmak niyeSırf bosanmamam için ailem düzelir düzelir diyor ama nafile her gece evden gitmeler kaldığı zaman bagirmalar kavgalar eşyaları kirmalar bi sürü şey adım atmaya korkar oldum tek ark edinmem yasak dışarı yasak yabancı ark eve gelemez
1 yıl önce de mi birilerinin desteğiyle yaşıyordun? 10 yıllık evlisin sandım okuyunca.Keşke abartı olsa evliyim ben 1 yıldır eşim olacak salak la siyahla beyaz gibiyiz bana gelince çok katı küfürbaz 100 yıl öncesi beyni taşıyor ama dışarıya gayet modern ettiği kufurler iftiralar hakaretler o kadar büyük ki anlatamam beni ezmeyi çok sever.simdi diyeceksiniz ailen neden müdahale etmiyor kufur ettiğinde kavga ederler falan ama bana bosan arkandayiz diyen tek biri yok
Hayat bu aynısını yasa istemem ama yasarsan anlarsinKonu neyse abartıyorsun gibi büyük derdi olanlar çözüm arıyor burda genelde![]()
Onu düşünmedim mi sanıyor Sun kadın çalışmaz miş kocaya itaat edermisİşe gir ve boşan.
İlla arkanda birilerinin olması gerekmiyor.
Evli değilsin ki, sadece nikahın var.
Koca koca değil, ev de hapis hayatı.
Ayyy kınama başına gelir meselesiHayat bu aynısını yasa istemem ama yasarsan anlarsin
Gerçekten cikmazdayim yazdıklarım asla laf olsun diye değil ki ben sizlerden fikir almak dertlesmek için üye oldum.A
Ayyy kınama başına gelir meselesi
Tamam o halde önce boşan sonra işe gir.Onu düşünmedim mi sanıyor Sun kadın çalışmaz miş kocaya itaat edermis
Onu düşünmedim mi sanıyor Sun kadın çalışmaz miş kocaya itaat edermis