• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyeceğim ya

Gidip orda kalan sizin durumunuzda olab kadınlarla konuşabilirsiniz evden çıkabilirseniz tabi . Belki pişman olmadıklarını ve hallerinden memnun olduklarını gözünüzle görürseniz cesaretiniz artar eğer boşanmaya kesin kararlı iseniz . Sizin durumunuzdan beş beter olan kadınlar var oralara sığınan. En azından Çocuğunuz yok . Bu çok büyük bir şans bu aşamada .
Şimdi geldi eve ve aldatmaya da başlamışne kadar basit miş meger

Hiç durma yarın sabah çık o evden, hatta aldattığına dair kanıt bulursan tut bi kenarda, mahkemede cezası var, manevi tazminat davası açarsın. Hemen topla eşyalarını, sabah bi sığınma evine gidersin. Hemen almıyolarsa, ailen birkaç gün kabul eder artık. Sokağa atacak değiller.

Şimdi geldi eve ve aldatmaya da başlamışne kadar basit miş meger
Malesef bazı karaktersiz erkeklere göre birinin hayatını mahvetmek çok basit . Merak etme gün gelecek Allah hesabını soracak . Bu günler geçecek . Hepimiz yaşıyoruz . Imtihan dünyası . Benim şansım ailemdi . Size de Allah bir kolaylık mutlaka sağlayacaktır . Dua edin bol bol

Malesef bazı karaktersiz erkeklere göre birinin hayatını mahvetmek çok basit . Merak etme gün gelecek Allah hesabını soracak . Bu günler geçecek . Hepimiz yaşıyoruz . Imtihan dünyası . Benim şansım ailemdi . Size de Allah bir kolaylık mutlaka sağlayacaktır . Dua edin bol bol
Bunu gece yeni öğrendim utanma dan bide telefonun ekranına fotoğrafı ni koymuş aciyorum kendime ne karaktersiz adamla yasiyormusum

Sırf bosanmamam için ailem düzelir düzelir diyor ama nafile her gece evden gitmeler kaldığı zaman bagirmalar kavgalar eşyaları kirmalar bi sürü şey adım atmaya korkar oldum tek ark edinmem yasak dışarı yasak yabancı ark eve gelemez
boşanmaktan başka çaren yok

Back
X