Kafayı yiyeceğim

Öyle bir sözleşme yok Thy ile şirket sözleşmesi var corporate ile ilgili o sözleşme de mil corporate kartı için şifre yöneticimde .. sen sadece bu a acente yi b acenteyi kayıt ettirmek için Thy mail atıyorsun Thy şirket kodu veriyor acentelerle baştan paylaşırsın Thy ile bütün uçuşlar kod üzerinden acenteler işler .. o kod baştan söylenmiş çalışılan acentelere . Benim o koddan çalışmaya başladıktan bir kaç ay sonra haberim oldu . Olduktan sonra acente ile Papaz olduk zaten başka uçak bileti aldığım acenteler işledik dedi o işlememiş sonra acente topu bana attı siz söylemediniz diye sonra olay böyle gelişti zaten ..

Sozlesmeniz olsa da sonuc degismeyecekti. Tum sorumluluk sirket yetkilisinde. Sirket yetkilisi de bu isi muhakkak calisanlardan birine delege etmistir ki bu durumda siz olarak gorunuyorsunuz. Yonetici, patronlar bu isleri takip etmez.

Sifrenin acentelerde olmasinin bir hukmu yok. Papaz oldugunuz acente “Bana acik talimat vermeden yapamam” mantigiyla hareket etmis; ki bu dogru olan. Diger acentelerin yapmalari bu acenteyi baglamaz.

Velhasili sorumluluk nur topu gibi kucaginizda.

Sozlesmeniz olsa da sonuc degismeyecekti. Tum sorumluluk sirket yetkilisinde. Sirket yetkilisi de bu isi muhakkak calisanlardan birine delege etmistir ki bu durumda siz olarak gorunuyorsunuz. Yonetici, patronlar bu isleri takip etmez.

Sifrenin acentelerde olmasinin bir hukmu yok. Papaz oldugunuz acente “Bana acik talimat vermeden yapamam” mantigiyla hareket etmis; ki bu dogru olan. Diger acentelerin yapmalari bu acenteyi baglamaz.

Velhasili sorumluluk nur topu gibi kucaginizda.
Ben sizin neden böyle olduğunuzu anlamıyorum. Sonuçta söylediklerimde işlenmemiş. O kod neden alınıp belirtilen acentelere veriliyor o zaman bana verilsin şirket kredi kartı da ben alayım işleyeyim kodu . Sonuçta acentenin yapması gereken şeyler bunlar mesela ben corporate bilmek zorunda değilim . Sen benim kayıt altına aldığım seçtiğim acentemsen tabiki de senin işin ve sen yapacaksın . Sizin dediğiniz gibi olsa diğer acenteler neden işliyor o zaman . Hepsini bağlıyorda bir tek o acenteye mi bağlamıyor kusura bakmayın size katılmıyorum herkes işini yapsa sorun olmazdı ki ben bir hatam bir suçum olduğunda zaten söyleyen dile getiren biriyim .

Back