Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinizin babasimi size kotu yoldan donduysen soyle dedi ? Esinize anlattinizmi size bunlari soyledigini ?
O zaman dugune gitmemekle haklisin . Ben olsam birdaha asla gorusmem , Evime bile almam ..
ya kusura bakmayin laploptu sattik tel yazinca anca bukadar ekranda kucuk o yuzden red etme konusu kardesinin dugunu bugundu ama ne evlenince nede evlendikten sonra hic biri yanimizda yoktu.ve esimde o kardesiyle sorunlar yasamis birde bu aralar maddi durum sikintiliyiz bu yuzdende oglen gidiyor geceye kadar daha gelecek ve dukkan sahibi kimseyi bulamamis mecbur calisti bugun.bende dedim ben gitmem bizim mutlu gunumuzde kimse yoktu.babasi aramis esimde bana sucu atinca halbuki kendide dedi gitmek istemiyorum bende red cekilmis.hadi gozunaydin evlatliktan red edildim mutlumusun emin mutlusundur diye mesaj atti cok kirildim
İyi de eşiniz zaten çalışıyormuş(yanlış anlamadıysam) siz neden gideceksiniz ki düğüne tek başınıza?
Eşiniz de zaten gitmek istemiyormuş,suçu sizin üzerinize atmak yerine işini bahane edebilirdi ya da açıkça orada olmak istemediğini söyleyebilirdi..
Benim anladığım bu; tek suçlu eşiniz!
evet calisiyor babasina yoladayim demis yumusasin diye galiba tmm dedim gitmek istemedim ama baska bisede diyebilirdin simdi onlar sanacak karisinin korkusundan gelemedi
Neden sizi tek başınıza yollayacakmış neden yani?
Hani aranız bu kadar kötüyken,sizi istemedikleri belliyken sizi daha çok üzsünler diye mi?
Millet ister karısı yollamadı sansın ister karısı gelmedi desin!
Sizin mutluluğunuz daha önemli değil mi?
yok esim beni hayatta yanliz yollamaz yanlis aladin galiba ama anlamadigim o sonucta evlatlari yok dese 2gun sonra affedilir evlatliktan red edilmis sms atip mutlumusun diyor halada ozur yok sms geldigi anda hemen yanina indim.banane zaten istediklerini dusunsunler ben kimsenin evine gitmem kimsede bana gelmez cunku hayat beni insanlara soguttu zaten hic gormedim hic gormem olur biter esime tek kirildigim nokta oyle demesi ve o mesaj sanki butun suclu benmisim gibi dunde gulerek ailemden nefret ediyosun dedi niye ediyimki tanimadigim insani dedim yok sinirim bozuk diyor bakalim benim tavrim daha gecmedi
Arkadaşım madem eşiniz çalışıyor,eeee sizi de tek yollamayacağına göre neden aile evlatlıktan reddediyor?
Eşiniz neden size kızıyor?
O zaman işinden istifa etseymiş,düğüne giderdiniz...
Sizin buradaki rolünüz nedir onu anlamadım..
Adam çalışıyor,düğüne gitmek istemiyor,sizi tek yollamıyor,aile onu evlatlıklatn reddediyor,siz ne yapabilirsiniz ki?
bilmiyorumkii kardes aramis babasi arayip bir gun once ya dugune gel yada olume gelme demis.onu takmadi zaten ama dugunde olmayinca babasi arayip ne dediyse anlatmadi red edildim mesayinda aynen boyle yaziyor.hadi gozunaydin evlatliktanda red edildim mutlu musun kesin mutlusundur.yazdi dedim sinirinden yazistir ama hala bir ozur yok halbuki ben bise yapsam ozur dilerim oda gonlumu heb alir kirmaz ama dun sanki baska biriydi
Anladım...
Eşiniz çok problemli biri...
Her sıkıntısını sizden çıkarıyor galiba..
Allahım yardımcınız olsun inşallah!