Kafayı yiyeceğim

O zaman dugune gitmemekle haklisin . Ben olsam birdaha asla gorusmem , Evime bile almam ..

ben bazen oturup agliyorum ki allah allah kotu birimiyim alt tarafi evlenip ayrildim nasip kismet ne gittim ne bise kocam anlayisli ama bugun o mesaji cok cok kirdi beni gonlumu alir ama bakalim neyse ben kapatiyim yarin yazarim iyi geceler sizlere

İyi de ailesine rağmen sizinle evlenen eşiniz. Şimdi neden faturayı size kesiyor?

Madem eşiniz de gitmek istemiyor,
hatta diyelim ki sadece siz gitmek istemiyorsunuz,
eşiniz sizi karşıya şikayet edip, sizi onların gözünde yerin dibine sokmak yerine,
sıkıntısını direk sizle çözebilirdi.
Eşinizin de işine gelmiş bence, suçu sizin üstünüze atmak.
Ve bir erkeğin yapacağı en büyük hatalardan biri bence, ailesine şikayet etmek.
Eşiniz çok gitmek isteseydi kendi de gidebilirdi, sizinle oturup tartışabilirdi de, bunların hiçbirini yapmamış, sizi suçlu ilan etmiş.

ya kusura bakmayin laploptu sattik tel yazinca anca bukadar ekranda kucuk o yuzden red etme konusu kardesinin dugunu bugundu ama ne evlenince nede evlendikten sonra hic biri yanimizda yoktu.ve esimde o kardesiyle sorunlar yasamis birde bu aralar maddi durum sikintiliyiz bu yuzdende oglen gidiyor geceye kadar daha gelecek ve dukkan sahibi kimseyi bulamamis mecbur calisti bugun.bende dedim ben gitmem bizim mutlu gunumuzde kimse yoktu.babasi aramis esimde bana sucu atinca halbuki kendide dedi gitmek istemiyorum bende red cekilmis.hadi gozunaydin evlatliktan red edildim mutlumusun emin mutlusundur diye mesaj atti cok kirildim

eşinizde tuhafmış kendi babasına korkmadan deseymiş ama sizi babasına kötülemiştir.koruması gereken yerde

bazen hasta oldugunda annem bizi cagirir annemde bir saat uzakta ben derim esimm hasta iyi olursa zaten gideriz bana diyorki sen beni nezaman anladinki sende ailene bana sucu atiyosun dedim suc degil hasta oldugunda sadece korkundanmi bise demedin babana dedim ne korkusu dedi babasi aadiginda demis yoldaim kizmasin diye galiba beni soruncada gelmek istemiyor demis simdi ben onlara onlarda bana tavirlidir kesin.karisinin korkusundan gelemedi oldu simdi.ama dunku mesajina ozur dilemedi ben ailesinden nefret ediyomusum ben senin aileni tanimiyorumki?nefret ediyim dedim ben bu eve nasil geldiysem oyle devam aileni cokmu ozledin gidersin haftada bir gunu bos onuda birlikte geciriyoruz anemlere gidiyorum kendi ailemlede aram yok zaten dedikoducu kiskanan fitne cok oldugu icin yapmacik insanlardan uzak duruyorum annemde oyle

İyi de eşiniz zaten çalışıyormuş(yanlış anlamadıysam) siz neden gideceksiniz ki düğüne tek başınıza?
Eşiniz de zaten gitmek istemiyormuş,suçu sizin üzerinize atmak yerine işini bahane edebilirdi ya da açıkça orada olmak istemediğini söyleyebilirdi..
Benim anladığım bu; tek suçlu eşiniz!

İyi de eşiniz zaten çalışıyormuş(yanlış anlamadıysam) siz neden gideceksiniz ki düğüne tek başınıza?
Eşiniz de zaten gitmek istemiyormuş,suçu sizin üzerinize atmak yerine işini bahane edebilirdi ya da açıkça orada olmak istemediğini söyleyebilirdi..
Benim anladığım bu; tek suçlu eşiniz!

evet calisiyor babasina yoladayim demis yumusasin diye galiba tmm dedim gitmek istemedim ama baska bisede diyebilirdin simdi onlar sanacak karisinin korkusundan gelemedi

evet calisiyor babasina yoladayim demis yumusasin diye galiba tmm dedim gitmek istemedim ama baska bisede diyebilirdin simdi onlar sanacak karisinin korkusundan gelemedi

Neden sizi tek başınıza yollayacakmış neden yani?
Hani aranız bu kadar kötüyken,sizi istemedikleri belliyken sizi daha çok üzsünler diye mi?
Millet ister karısı yollamadı sansın ister karısı gelmedi desin!
Sizin mutluluğunuz daha önemli değil mi?

Neden sizi tek başınıza yollayacakmış neden yani?
Hani aranız bu kadar kötüyken,sizi istemedikleri belliyken sizi daha çok üzsünler diye mi?
Millet ister karısı yollamadı sansın ister karısı gelmedi desin!
Sizin mutluluğunuz daha önemli değil mi?

yok esim beni hayatta yanliz yollamaz yanlis aladin galiba ama anlamadigim o sonucta evlatlari yok dese 2gun sonra affedilir evlatliktan red edilmis sms atip mutlumusun diyor halada ozur yok sms geldigi anda hemen yanina indim.banane zaten istediklerini dusunsunler ben kimsenin evine gitmem kimsede bana gelmez cunku hayat beni insanlara soguttu zaten hic gormedim hic gormem olur biter esime tek kirildigim nokta oyle demesi ve o mesaj sanki butun suclu benmisim gibi dunde gulerek ailemden nefret ediyosun dedi niye ediyimki tanimadigim insani dedim yok sinirim bozuk diyor bakalim benim tavrim daha gecmedi

yok esim beni hayatta yanliz yollamaz yanlis aladin galiba ama anlamadigim o sonucta evlatlari yok dese 2gun sonra affedilir evlatliktan red edilmis sms atip mutlumusun diyor halada ozur yok sms geldigi anda hemen yanina indim.banane zaten istediklerini dusunsunler ben kimsenin evine gitmem kimsede bana gelmez cunku hayat beni insanlara soguttu zaten hic gormedim hic gormem olur biter esime tek kirildigim nokta oyle demesi ve o mesaj sanki butun suclu benmisim gibi dunde gulerek ailemden nefret ediyosun dedi niye ediyimki tanimadigim insani dedim yok sinirim bozuk diyor bakalim benim tavrim daha gecmedi

Arkadaşım madem eşiniz çalışıyor,eeee sizi de tek yollamayacağına göre neden aile evlatlıktan reddediyor?
Eşiniz neden size kızıyor?
O zaman işinden istifa etseymiş,düğüne giderdiniz...
Sizin buradaki rolünüz nedir onu anlamadım..
Adam çalışıyor,düğüne gitmek istemiyor,sizi tek yollamıyor,aile onu evlatlıklatn reddediyor,siz ne yapabilirsiniz ki?

Arkadaşım madem eşiniz çalışıyor,eeee sizi de tek yollamayacağına göre neden aile evlatlıktan reddediyor?
Eşiniz neden size kızıyor?
O zaman işinden istifa etseymiş,düğüne giderdiniz...
Sizin buradaki rolünüz nedir onu anlamadım..
Adam çalışıyor,düğüne gitmek istemiyor,sizi tek yollamıyor,aile onu evlatlıklatn reddediyor,siz ne yapabilirsiniz ki?

bilmiyorumkii kardes aramis babasi arayip bir gun once ya dugune gel yada olume gelme demis.onu takmadi zaten ama dugunde olmayinca babasi arayip ne dediyse anlatmadi red edildim mesayinda aynen boyle yaziyor.hadi gozunaydin evlatliktanda red edildim mutlu musun kesin mutlusundur.yazdi dedim sinirinden yazistir ama hala bir ozur yok halbuki ben bise yapsam ozur dilerim oda gonlumu heb alir kirmaz ama dun sanki baska biriydi

bilmiyorumkii kardes aramis babasi arayip bir gun once ya dugune gel yada olume gelme demis.onu takmadi zaten ama dugunde olmayinca babasi arayip ne dediyse anlatmadi red edildim mesayinda aynen boyle yaziyor.hadi gozunaydin evlatliktanda red edildim mutlu musun kesin mutlusundur.yazdi dedim sinirinden yazistir ama hala bir ozur yok halbuki ben bise yapsam ozur dilerim oda gonlumu heb alir kirmaz ama dun sanki baska biriydi

Anladım...
Eşiniz çok problemli biri...
Her sıkıntısını sizden çıkarıyor galiba..
Allahım yardımcınız olsun inşallah!

Anladım...
Eşiniz çok problemli biri...
Her sıkıntısını sizden çıkarıyor galiba..
Allahım yardımcınız olsun inşallah!

yok canim ya allah yukarda herseyi alttan alir anlayisli ben sadece dunku olay icin fikir almak istedim yoksa bitanedir ama dun evet benden cikti yani sizde yanlis anlamayin dun icin yoksa baska problem yok

neyse cok sagolun fikirleriniz icin bakalim dunku olaydan tam duzelmedik yazarim bugun neler oldu diye iste zaten

Back
X