Kafayı yiyeceğim

yok canim ya allah yukarda herseyi alttan alir anlayisli ben sadece dunku olay icin fikir almak istedim yoksa bitanedir ama dun evet benden cikti yani sizde yanlis anlamayin dun icin yoksa baska problem yok

İyi ya...
Allahım bozmasın o zaman..

slm ablalarim bacilarim oncedende konu acmistim 2inci evliligim kocamla cok mutluyum ama ailesi ben dulum diye istemedi disladi esimde herseye ragmen geldi istedi bir teyzeyle evlendik ailesinden kimseyi tanimiyorum birtek annesi babasi geldi tanistik ama hic gitmedim.buraya kadar normal bugun erkek kardesinin dugunu vardi 1saat uzakta ailesi ben kimseyi tanimadigim icin gitmicem dedi evlendik evleneli esimi ne aramis ne sormus aralarinda sorun olmus esim restaurant gibi yerde calisiyor oglenden gece 3ekadar ama hemen 2kapi otede bende gitmek isteiyorum dedi babasi aramis benim icin demis gitmek istemiyor diye babasida evlatliktan red etmis mutlumusun diyor bana ya kac kere dedim senin hatrina gitmeyi dusundum ama sen ustelemeyince bise demedim daha eve gelecek saat 2 ama sadece bunlar degilde aklima takilani yazdim napiyim gozunaydin diyor tek kaldik
ama bence aranızda geçen ne olursa olsun kandavası bile olsa insan kardeşlerinin yanında olmalı siz bence eşinizi bundan mahrum ettiniz
size orda zehir vereceklerini bile bilseydinizde keşke gitseeydiniz sizin bi ayıbınız günahınız yokki onlar utansaydı..
buyukluk bende kalsın deyip gitseydiniz br kenarda otursanız 2 saat geçer di
ve belkide aradaki sular erirdi..
hadi siz gtmediniz eşiniz gitmek istemeyince ona siz arka çıkıp
aaaaaaa olurmu hiç gideceksin tabiki onlar senin ailen diyecektiniz
ne olursa olsun göndermeliydiniz
ozaman kimse size birşey diyemezdi..
aralarındaki bağ kopsada siz vesile olmazdınız
bence ayıp etmişsiniz
herşeye rağmen sizden nefrette etseler onlar sizin aileniz
aynısı sizin anneniz babanız içinde geçerli eşinizi sevmeselerde nefret etselerde ananız babanız için önemli olan zamanlarında yanında olmak gerekir bence.

ama bence aranızda geçen ne olursa olsun kandavası bile olsa insan kardeşlerinin yanında olmalı siz bence eşinizi bundan mahrum ettiniz
size orda zehir vereceklerini bile bilseydinizde keşke gitseeydiniz sizin bi ayıbınız günahınız yokki onlar utansaydı..
buyukluk bende kalsın deyip gitseydiniz br kenarda otursanız 2 saat geçer di
ve belkide aradaki sular erirdi..
hadi siz gtmediniz eşiniz gitmek istemeyince ona siz arka çıkıp
aaaaaaa olurmu hiç gideceksin tabiki onlar senin ailen diyecektiniz
ne olursa olsun göndermeliydiniz
ozaman kimse size birşey diyemezdi..
aralarındaki bağ kopsada siz vesile olmazdınız
bence ayıp etmişsiniz
herşeye rağmen sizden nefrette etseler onlar sizin aileniz
aynısı sizin anneniz babanız içinde geçerli eşinizi sevmeselerde nefret etselerde ananız babanız için önemli olan zamanlarında yanında olmak gerekir bence.

ben ona zaten dedim git diye ama dukkanda duracak kimse yokmus mecburiyetten gitmedi isinden olsa dahami iyi neylen gecinecegiz sonra benim annem babam esimin yuzde yuz arkasinda gercekten ama esimin ailesi olmadi benim mutlu gunumde olmayinin ben neden oliyim

ben ona zaten dedim git diye ama dukkanda duracak kimse yokmus mecburiyetten gitmedi isinden olsa dahami iyi neylen gecinecegiz sonra benim annem babam esimin yuzde yuz arkasinda gercekten ama esimin ailesi olmadi benim mutlu gunumde olmayinin ben neden oliyim

ben eşiniz keyfi olarak gtmedi zannetmiştim özür dilerim ozaman eşinizin size diyebilecek bir şeyi yokki
siz git demişsiniz ama o gidememiş. neden size bir şey diyorki
dükkana sizmi bakacaktınız sanki

ben eşiniz keyfi olarak gtmedi zannetmiştim özür dilerim ozaman eşinizin size diyebilecek bir şeyi yokki
siz git demişsiniz ama o gidememiş. neden size bir şey diyorki
dükkana sizmi bakacaktınız sanki

yok canim hayir dukkan baskasinin oglen gidiyor geceye kadar restaurant gibi yer kabak benim basima patladi ay sinirim yine tepemde.ablasi aramis onu tanismaya gelecekmis napacaksa tanisip ben kimseye gitmem wallaha okadar doluyumki .beni ozel num aradi onun oldugunu bilmiyorum acmadim esim aradi ablamla konustunmu hayir dedim tekrar aradi bilmem tanismak istiyoruzda dedim ben haber ederim belki bir isim cikabilir bide demezmi esim demiski ona konustuktan sonra beni tekrar ara ya ben cocuk yerinemi koyuluyorum arkamdan ablasi arayip karin sunumu dedi dicek sinirim tepemde.kendi babasi kizini semiyor demekki sorunlu kocam zaten calisiyor benimi gorecek uf lutfen biseler yazin

aglamaktan uzulmekten stresten sinirden pat diye gidecem zaten evde yanlizim kendi kendime agliyorum

yok canim hayir dukkan baskasinin oglen gidiyor geceye kadar restaurant gibi yer kabak benim basima patladi ay sinirim yine tepemde.ablasi aramis onu tanismaya gelecekmis napacaksa tanisip ben kimseye gitmem wallaha okadar doluyumki .beni ozel num aradi onun oldugunu bilmiyorum acmadim esim aradi ablamla konustunmu hayir dedim tekrar aradi bilmem tanismak istiyoruzda dedim ben haber ederim belki bir isim cikabilir bide demezmi esim demiski ona konustuktan sonra beni tekrar ara ya ben cocuk yerinemi koyuluyorum arkamdan ablasi arayip karin sunumu dedi dicek sinirim tepemde.kendi babasi kizini semiyor demekki sorunlu kocam zaten calisiyor benimi gorecek uf lutfen biseler yazin

off canııııııım :) nasıl anlamadın eşini sildiler falan muhabbeti olmuştu işte dayanamamışlar silememişler yada eşin onlarla konuşmuş demekki
artık sizinle iletişime geçmek için ya eşiniz dedi onunla ya konuşun ya beni kaybedersiniz diye yada onlar kaybedeceklerini anladılar konuşmaya karar verdiler
bence siz kaleyi içten feth edin
gelsin sizde güzelce ağırlayın
kaleye gelen elçiye benim sandığımda altınım yok mu dersiniz yoksa süzlü kaftan mı giyip güç gösterisi yaparsınız
bence güç gösterisi yapın
öyle uzak duracağınıza gelsin konuşun
bu kız daha sonra eve gidecek
bütün aileye olanları anlatacak
diyecekki
çok sıcak karşıladı hazırlık yapmış pekte titizmiş
özenmiş önemsemiş
sobeti hoştu tatlı dilliydi bence kafalayabilirsenizde güzel sohbetler yapın

yada diyecekki
gittim soğuk nevale gibi suratsız şey
(temizde olsanız) evi pisdi hiçbişey yapmamış gelme der gibi
abimizi bu dolduruyo kesin.. falan filan

yani sizin tavrınıza göre
bence siz vazifenizi yapın güzelce ağırlayıp güleryüz gösterin
ondan sonra soğuk dururlarsa onların suçu..
bence yani

bence eşiniz sizi .çocuk yerne koymak için değil kardeşini zorla arattığıiçin konuşup konuşmadığını teyit etmeye çalışmıştır ;)

ya canim esim arayipta ozur falan dilemez huyuni bilirim dugunle alakasi yok gelmek istiyomusta omrumde gormedim gelse bile ben gitmem zaten esimle bir gun bos onuda baskalariyla gecirmem acikcasi yani icimten gelmiyor agirlamak ya yemin ederim bugune kadar tanismamis simdimi aklina dusmus ben cok titizim otursun banyoda yemek yesin dermisim esim cekiyor titiz hastaliimi cevap hazir

ya canim esim arayipta ozur falan dilemez huyuni bilirim dugunle alakasi yok gelmek istiyomusta omrumde gormedim gelse bile ben gitmem zaten esimle bir gun bos onuda baskalariyla gecirmem acikcasi yani icimten gelmiyor agirlamak ya yemin ederim bugune kadar tanismamis simdimi aklina dusmus ben cok titizim otursun banyoda yemek yesin dermisim esim cekiyor titiz hastaliimi cevap hazir

e sen bilirsin ozaman

sen zaten kafan da bitirmişsin ama hayat bu herzaman bizim istediğimiz yada bizim kabl ettiğimiz gibi değil ilerleyen zamanlarda eşinle aran açıldığı zaman geriye dönemeyeceksin

dediğim dedik diyerek biyere varabilirmisin

ben anlamıyorum ki ne olur gelse gitse
sen de bunu umursamasan vurduymaz davransan

yada kendini yıpratmaya devam et

sinirden kendini hırpala eşinle tartış yok yere aranız bozulsun birbirinize bağırıp çağırın sonra o seni suçlasın sonra kardeşim gelmek istedide sen kabul etmedin desin
bence sen biraz daha yapıcı olmalısın
kabul et ailesi seni kişiliğin için red etmemiş sadece geçmişinden dolayı önyargılı olmuşlar istememişler

benide istemediler
şimdi birisi bir adım atıyor
seni tanımak için ve sen triplere bunalımlara giriyorsun..
anlam veremedim
ya düşmanım gelse 1 saat 2 saat katlanırım

bizim mezhepte annem senin elinden yemek yemeyeceklerini bilsen sen sofranı ser davetini yap horgören orda dursun yemesin
ama sen davetini yap der.
biz aleviyiz
eşimin ailesi sünni
beni istemediler sırf bu sebepten
ilk başlarda elimden yemek yemediler
abdestsizdir dediler
ben sabredip allaha havale ettim

hergün yemeğimi yaptım çeşit çeşit
eşim bayıldı yemeklere annesi tadına bakmadı
nefis bu ya dayanamadı
dayandırtmadı
bigün bişeyin tadna baktı
sonra onu ben iyi yapıyorum diye sadece bana yaptırdı
sülalerinde sırf ben bazı özel şeyleri yapayımda davet edeyim diye bekler oldular

(ayıptır söylemesi annem babam aşçı) bilmediğim yemek yapamadığım şey yok
yeterki isteyim yaparım

sende iste sadece,
bunu düşünerek iste ama
burun kıvırsınlar
yook desinler

ama bilemiyorum sanki sana boşuna yazıyorum gibi hissettim kendimi

sen kendi yarattığın dünyada yaşamaya devam et böyle mutlu olursun inşalllah
unutma bu ikinci evliliğin
ilk evliliğn neden bitti bilmiyorum ama bu senin 2. şansın ve bence bu şansına daha çok sahip çıkmalısın

evet cunku huyumu biliyorum istemedigim kisi oldumu suratim ister istemez asarim kendiliginden olur aliyomusun ben cok kirildim hayatim bugune kadar izdiraplarla gecti napalim baskalari yuzunden esimle tartisiyorum oda dogru degmez o 1 2 saat bana dunya gibi geliyor canim ya

yaz yaz bitmez hayatimi benimde sucum olmustur onceden ama bu durumda ben bise yapmadimki bana kotu yoldanmi dondun soylendi sustum insanlara okadar sogudumki iyi gunun dostlari kizkardesim haric hic arkadasim yok burda bitanesiyle tanistim demin aradi beni aglar gibi oldum fark etti dedim kiz gel bu hafta laflariz

önyargı çok kötü bişey
insan bir önyargı oluşturdumu silemezsin
öbür taraftan o kız geldiğinde ona seni tanıma fırsatı verebilirsin geçmişini anlatıp yaşadığın acıları paylaşabilirsin seninle ilgili olumsuz fikirlerini silebilirsin

hem bir düşünsene hiç gelip gitmezsiniz hiç görüşmezsiniz bayram değil seyran değil bu kız niye gelmek istedi
var bu işte bi iş ve bence sen bunu ertelememelisin.
bence yanına onun geleceği gün içız kardeşini yada diğer arkadaşınıda çağır tek başına olma moral destek olur
ne bileyim
sen zannediyosun ki onlar beni reddettiler ya bitti
belkide aslında çok iyi insanlar ama sadece önyargılı olduklarından uzak kaldınız
belki seni çok sevecekler ama sadece kabullenemedikleri için tanıyamıyorsunuz
belki herşey birbirinizi tanıyıp kabul ettiğinizde çok güzel olacak
ama bunları denemeden bilemezsin
bu şekülde gidersen zaten yabancı yerdesin çok eşin dostun olmaz
dışardan tanıdığınada dost gibi güvenemezsin sen bunalıma girersin ya
dene gör o günü atlattıktan sonra günün analizini yap
nasıl geçti olumlu mu olumsuz mu
belki kız gelecek tartışacak ve sende eşine söyleyeceksin bidaha ilişki kurma girişiminde bile bulunmayacaksınız
belki kız gelecek özür dileyecek
ya ne bileyim
aslında biraz senide rahatlatmaya çalışıyorum

bak bu senin ilk evliliğin olsaydı
ve seni sevmemiş olsalardı görümcen gelmek istediğinde soğuk davran derdim
yada evliliğinize karışmaya çalışan bir görümcen olsaydı uzak tut onu derdim
ama birbirinizi tanımamışsınız daha yaa
insan oğlu diline hakim olamaz
belki çok kırıldın biliyorum
ama belki onların en kıymetli gelini olacaksın ilerde bunu bilemezsink, belki çok züzülecekler keşke sana öyle demeseydik başından
sen sevgiyle yaklaş somurtsan ne olacak başın göğemi erecek
ama işte bazı insanlar kabuğunu kıramıyor o kabuk içinde sıkışıp için içini yiyor
ne deyim sana

Punchshe arkadaşın yorumlarına katılıyorum . Önünüzde iki yol war . Punchshe arkadaşın önediği yol , ya da sizin seçtiğiniz yol . Tercih sizin ...

Punchshe arkadaşın yorumlarına katılıyorum . Önünüzde iki yol war . Punchshe arkadaşın önediği yol , ya da sizin seçtiğiniz yol . Tercih sizin ...

bana katıldığına sevindim :) artık pes etmek üzereydim sadece benmi böyle düşünüyorum diye

bakalim hayirlisi gozlerim sisti yine ya geberirsem strestendir bilmiyorum icimden bir uhde bile yok tanimak icin aslinda cok haklisin cok inatciyim cok

neyse ben haberim sizlere sakince bir oturup dusuniyim pek degisceni sanmiyorum fikrimin ama kimbilir cok sagolun

piskopat olup cikicam

canım yaşın daha küçük hayatta herşey var hepimiz için ama evine gelen bir misafire iyi davran bence kim olursa olsun sakın hep ben hep ben yapma biraz ılımlı davranmaya çalış ozaman seni benimserler haaaaaa sen elınden geleni yap eğer seni benimsemezlerse senden günah gitti elinden geleni yaptın demektir hayat hep güllük gülistanlıkolmuyor canım herkesin sıkıntısı var elbette ama direnmek ve aşmak senin elinde...opuyorumnanaktan

Back
X