ya canim esim arayipta ozur falan dilemez huyuni bilirim dugunle alakasi yok gelmek istiyomusta omrumde gormedim gelse bile ben gitmem zaten esimle bir gun bos onuda baskalariyla gecirmem acikcasi yani icimten gelmiyor agirlamak ya yemin ederim bugune kadar tanismamis simdimi aklina dusmus ben cok titizim otursun banyoda yemek yesin dermisim esim cekiyor titiz hastaliimi cevap hazir
e sen bilirsin ozaman
sen zaten kafan da bitirmişsin ama hayat bu herzaman bizim istediğimiz yada bizim kabl ettiğimiz gibi değil ilerleyen zamanlarda eşinle aran açıldığı zaman geriye dönemeyeceksin
dediğim dedik diyerek biyere varabilirmisin
ben anlamıyorum ki ne olur gelse gitse
sen de bunu umursamasan vurduymaz davransan
yada kendini yıpratmaya devam et
sinirden kendini hırpala eşinle tartış yok yere aranız bozulsun birbirinize bağırıp çağırın sonra o seni suçlasın sonra kardeşim gelmek istedide sen kabul etmedin desin
bence sen biraz daha yapıcı olmalısın
kabul et ailesi seni kişiliğin için red etmemiş sadece geçmişinden dolayı önyargılı olmuşlar istememişler
benide istemediler
şimdi birisi bir adım atıyor
seni tanımak için ve sen triplere bunalımlara giriyorsun..
anlam veremedim
ya düşmanım gelse 1 saat 2 saat katlanırım
bizim mezhepte annem senin elinden yemek yemeyeceklerini bilsen sen sofranı ser davetini yap horgören orda dursun yemesin
ama sen davetini yap der.
biz aleviyiz
eşimin ailesi sünni
beni istemediler sırf bu sebepten
ilk başlarda elimden yemek yemediler
abdestsizdir dediler
ben sabredip allaha havale ettim
hergün yemeğimi yaptım çeşit çeşit
eşim bayıldı yemeklere annesi tadına bakmadı
nefis bu ya dayanamadı
dayandırtmadı
bigün bişeyin tadna baktı
sonra onu ben iyi yapıyorum diye sadece bana yaptırdı
sülalerinde sırf ben bazı özel şeyleri yapayımda davet edeyim diye bekler oldular
(ayıptır söylemesi annem babam aşçı) bilmediğim yemek yapamadığım şey yok
yeterki isteyim yaparım
sende iste sadece,
bunu düşünerek iste ama
burun kıvırsınlar
yook desinler
ama bilemiyorum sanki sana boşuna yazıyorum gibi hissettim kendimi
sen kendi yarattığın dünyada yaşamaya devam et böyle mutlu olursun inşalllah
unutma bu ikinci evliliğin
ilk evliliğn neden bitti bilmiyorum ama bu senin 2. şansın ve bence bu şansına daha çok sahip çıkmalısın