vallahi cnm emziriyorum ben hiç mama kullanmadım bugüne kadar ama yine de kilo veremiyorum 13 kilo gitti sadeceSadece emzirdiniz mi mama verdiniz mi?
Ben emzirirken baya bi kilo vermis hatta eski kilomun altina düşmüştüm o yuzden sordum yani emzirmek cok iyi bir spor aslinda. Bu bebegi de dogurunca seninle saglikli beslenme programi yapabiliriz:)
EmziriyormusunuzBen 1 aydır uğraşıyorum. Kilom fazla yok ama beni rahatsız ediyor
Bende bu kilolardan kurtulmak istiyorummmmmmm..Kızlar bu sefer kesin kararlıyım iğrenç kilolarımdan kurtulmaya. Benimle el ele verip zayıflamak isteyen arkadaşlarımı piste davet edelim kilo arkadaşım olacak biri var mı içinizde?15 kilo vermem gerekiyor. Bebeğim 1 yaşına girdi emziriyorum ama şu lanet olası kilolardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum göbeğim hamur gibi uzandigimda koltuğun kenarından aşağı sarkiyor yaa inşallah yalnız değilimdir bu konu da daha yaşım 23 eski kilomu geri istiyorummmmm birbirimizi motive edecek kilo arkadaşı istiyorum lütfen
Ayyy kilo arkadaşım olurmusun :))Bende bu kilolardan kurtulmak istiyorummmmmmm..
Hayır ben 3 ay emzirdim. Şimdi kızım 2.5 yaşında.Emziriyormusunuz
Olurum valla kurtulalım şu kilolardan...:))Ayyy kilo arkadaşım olurmusun :))
Tmm cnm bebeğin var mı seninde Emziriyormusun :)Olurum valla kurtulalım şu kilolardan...:))
Kaç kiloyla doğuma girdiniz çıktıktan sonra kaç kiloydunuzHayır ben 3 ay emzirdim. Şimdi kızım 2.5 yaşında.
Öyle bi psikolojim etkilendi ki hamur işi kurabiye ekmek arası kısacasi kilo aldıracak her şey boğazımdan geçmiyor. Acayip hırs yaptım 52yi görmeden dönmek yok
Evet bebeğim 3 aylık emziriyorum ama veremiyorum kilo..gerçi vermek için bi şey de yapmiyorum..Tmm cnm bebeğin var mı seninde Emziriyormusun :)
Şöyle anlatayım. Evlendigimde 48 kiloydum. 52 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim. 1 ay önce 58.2 ydim. 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum 2.100 gram verdim. Aslında yarın tam 1 ay olacak ve yarın tartı günüm. Bakalım bende merakla bekliyorum umarım vermişimdir. Sizin?Kaç kiloyla doğuma girdiniz çıktıktan sonra kaç kiloydunuz
Sende mi diyarbakirdasin cnmEvet bebeğim 3 aylık emziriyorum ama veremiyorum kilo..gerçi vermek için bi şey de yapmiyorum..
Sende mi diyarbakirdasin cnmEvet bebeğim 3 aylık emziriyorum ama veremiyorum kilo..gerçi vermek için bi şey de yapmiyorum..
Ewet diyarbakırdayım canım..Sende mi diyarbakirdasin cnm
Ayy ben hiç söylemesem mi çok utanıyorumŞöyle anlatayım. Evlendigimde 48 kiloydum. 52 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim. 1 ay önce 58.2 ydim. 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum 2.100 gram verdim. Aslında yarın tam 1 ay olacak ve yarın tartı günüm. Bakalım bende merakla bekliyorum umarım vermişimdir. Sizin?
ne tesadüf bende diyarbakırdayım cnm 12 aylık oldu bebeğim sen kaç kilosun şuanEwet diyarbakırdayım canım..
71...:)ne tesadüf bende diyarbakırdayım cnm 12 aylık oldu bebeğim sen kaç kilosun şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?