Ya insan olan beni sevmesede okadar senesine saygı duyar daha biter bitmez bu nasıl bi karakterdirNe klübü bu sizde yazılın . Erkek kız karışık takılın gözüne gözüne sokun . Yeni arkadaşlıklar edinin aktifleşin onu takmıyomuş edalarında takılın . Hatta aktiviteler sizede iyi gelecektir kafanız dağılır
Daha da onun için kılımı kıpırdatmam ama bunu ondan asla beklemiyodum ben ya insan 8 yıl nasış saklar bunuNasıl klup müş o . Sekiz kadına sekiz erkek...
Amaaan valla görmüşün işte üzüldüğüne değmezmiş , azcık gevşeklik bulunca karakter ortaya çıkmış. Boşver kendini üzme ona da konuşup , yazıp kendini değerli hissettirme.
İlk okul arkadaşımdı güya ilk aşk. Adam 8 sene bu karakterini nasıl güzel oynayıp saklamış ya ona şaşırıyorumKarakter meselesi işte kardesim degerini bilmediyse bu onun sorunu, sen unut ve hayatina bak.
Ama benim asıl takildigim nokta yaş 22 iliski 8 yıllık, arkadas kundaktami basliyorsunuz bu ask mesk islerine anlamiyorumki yani nedir !
Valla karakterler zamanla değişen şeyler . Heralde bekarlık yıllarını özlemiş. Gönderin gitsin . Böyle biriyle bence bidaha işiniz olmasın boşverinYa insan olan beni sevmesede okadar senesine saygı duyar daha biter bitmez bu nasıl bi karakterdir
Evet güya birlikte gidicektik.şuan tek istediğim o hurmaların biyerini tırmalamasıErkeklere ayrılık acısı sonradan vuruyor. Ondandır şimdi gezip tozmaları.
Bu yediği hurmalar sonra onu tırmalayınca kapına gelir. Sen o zamana kadar sinirini atmış, oh br ne güzelmiş onsuz hayat diye düşünmeye başlamış olursun.
Ayrıca öğrenci kulübü gibi bir şey mi? Üniden arkadaşlar toplanıp eğlenmeye fln mı gidiyorlar?
Aynen bildiğin türk filmi yani. Okadar da dediö sevmiyosan soğuduysan söyle en azından elimde bi sebep olur dedim. Yok asla öyle bişey yokmuşta bilmem neymişSorun sende değil bende
Dedi yani
Boşver en azından evlenip çocuk falan olmadan bitmiş
Umarım seni hak eden biri çıkar karşına
Üzülmeyi geçtim şu yaptıkları okadar koydu ki bana sinirden damarlarım bile titriyor. Bu çocuk çok ortam gördüde demek ki o ortamlar da gönlüne göre birini görememişÇocuk ortam değiştirip iki kız görünce tabi bir anda gözü açılmış.İlişkiye de çok erken başlamışsınız yani 22 yaşında olupta 8 yıllık ilişkinizin olması.Ergenliği beraber geçirmişsiniz yetişkinliğe beraber girmişsiniz.Farklı arayışlar içine girmiş.
Kuş yuvadan uçtu bacım sen önüne bak üzülme yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?