Kafayı yiyicem ya

Aynen bildiğin türk filmi yani. Okadar da dediö sevmiyosan soğuduysan söyle en azından elimde bi sebep olur dedim. Yok asla öyle bişey yokmuşta bilmem neymiş

Vicdanını rahatlatma çabaları ileride pişman olur da sen çoktan hayatının aşkını bulmuş olursun inşallah oda kafasını duvarlara vursun

Bilirim ama gerçekten hakeden biri hayatınıza girdiğinde iyi ki diyeceksiniz. Klişe ama gerçekten öyle bana inanın
İnşaallah öyle olur. Bide ben nasıl bi insanım biliyomusunuz aman ben takarım böyle şeylere üzülmesin o da diye diye tek bir erkek arkadaş yapmadım öyle ortamlara girmedim.

İnşaallah öyle olur. Bide ben nasıl bi insanım biliyomusunuz aman ben takarım böyle şeylere üzülmesin o da diye diye tek bir erkek arkadaş yapmadım öyle ortamlara girmedim.
Benim gibisiniz:) ya ben zaten biraz geri gelebilir size ama karşıyım erkek kız arkadaşlığına. Suyu çıkıyor bi şekilde niyeyse sonradan

Bazen uzun ilişkilerde iki taraftan birinde ki genelde bu erkek kişisi oluyor bi özgürleşme, aman da bir sosyalleşme, ortamdan ortama koşma gibi saçma sapan duygular gelişiyor.
Benim şahit olduklarımın hemen hepsinde bu özgür tilkiler ortam monotonlaştıktan sonra güvenli kürkçü dükkanlarına dönmeye çalıştı fakat geçmişler ola... Darısı başınıza diyor ; onun yalvarıp sizin ona dönmediğiniz konuyu okumayı diliyorum.Aklima şu geliverdi.

Bi başkası olduktan sonra dönse ne yazar ki artık. Sadece içim de ki nefretin geçmesi için onın pişmanlığını görmek istiyorum.

Bi başkası olduktan sonra dönse ne yazar ki artık. Sadece içim de ki nefretin geçmesi için onın pişmanlığını görmek istiyorum.
E o yüzden dönmeli zaten; sizin çektiğinizin mislini çekip süründüğünü görün diye

E o yüzden dönmeli zaten; sizin çektiğinizin mislini çekip süründüğünü görün diye
Olur dimi. Bide diyo ki bana asla senin gibi biri hayatıma bidaha girmicek çok pişman olucam atlatamıcam ama ileride seni üzmemek için bi kez sözümde durup adam gibi bitireyim diyo. atlatamadığı hali buysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…