Salak gibi 8 sene kandım ben ya ona yanıyorumUnut onu gönlüm unut onu sende.... dilime takıldı. El salla geçen 8 yılına ve merhaba de yeni güzel insanlara en güzel zamanlarını üzülerek geçirme miniğim
Asla değmez hemde çok yazık ettiDeğmez
Aynen bildiğin türk filmi yani. Okadar da dediö sevmiyosan soğuduysan söyle en azından elimde bi sebep olur dedim. Yok asla öyle bişey yokmuşta bilmem neymiş
Şu saatten sonra özlemimden ölsem de ona bakmamMaymun gozunu acmis
Bir sure gider gezer eglenir sevgili yapar
Sonra bakar kimse sen degil
Askim ben geri döndüm der
Cevabin ne olacak bunuda düşün
Gönderip giderim de bu hayal kırıklığı çok başka yaValla karakterler zamanla değişen şeyler . Heralde bekarlık yıllarını özlemiş. Gönderin gitsin . Böyle biriyle bence bidaha işiniz olmasın boşverin
Keyfi yerinde paşanın neden dönsün. Dönsede asla bidaha olmazÖnemli olan o döndükten sonra sizin ona ne gibi bir karşılık vereceğiniz?
Bilirim ama gerçekten hakeden biri hayatınıza girdiğinde iyi ki diyeceksiniz. Klişe ama gerçekten öyle bana inanınGönderip giderim de bu hayal kırıklığı çok başka ya
İnşallah beni tek rahatlatan o olur heraldeVicdanını rahatlatma çabaları ileride pişman olur da sen çoktan hayatının aşkını bulmuş olursun inşallah oda kafasını duvarlara vursun
Şu saatten sonra özlemimden ölsem de ona bakmam
İnşaallah öyle olur. Bide ben nasıl bi insanım biliyomusunuz aman ben takarım böyle şeylere üzülmesin o da diye diye tek bir erkek arkadaş yapmadım öyle ortamlara girmedim.Bilirim ama gerçekten hakeden biri hayatınıza girdiğinde iyi ki diyeceksiniz. Klişe ama gerçekten öyle bana inanın
Keşke bunu okadar yılımı okadar anımı ona vermeden önce görseydim2 ortam görünce k. başı oynayan insandan zaten hayır gelmezdi..
Benim gibisiniz:) ya ben zaten biraz geri gelebilir size ama karşıyım erkek kız arkadaşlığına. Suyu çıkıyor bi şekilde niyeyse sonradanİnşaallah öyle olur. Bide ben nasıl bi insanım biliyomusunuz aman ben takarım böyle şeylere üzülmesin o da diye diye tek bir erkek arkadaş yapmadım öyle ortamlara girmedim.
Aynen öyle baksanıza gönderdikte ne oldu adam bir gün sonra beni postaladıBenim gibisiniz:) ya ben zaten biraz geri gelebilir size ama karşıyım erkek kız arkadaşlığına. Suyu çıkıyor bi şekilde niyeyse sonradan
Bi başkası olduktan sonra dönse ne yazar ki artık. Sadece içim de ki nefretin geçmesi için onın pişmanlığını görmek istiyorum.Bazen uzun ilişkilerde iki taraftan birinde ki genelde bu erkek kişisi oluyorbi özgürleşme, aman da bir sosyalleşme, ortamdan ortama koşma gibi saçma sapan duygular gelişiyor.
Benim şahit olduklarımın hemen hepsinde bu özgür tilkiler ortam monotonlaştıktan sonra güvenli kürkçü dükkanlarına dönmeye çalıştı fakat geçmişler ola... Darısı başınıza diyor ; onun yalvarıp sizin ona dönmediğiniz konuyu okumayı diliyorum.Aklima şu geliverdi.Eki Görüntüle 2122219
Bende buna inanıyorum iyi ki daha yaşım gençken bitti diyorum ama şuan da ki hayal kırıklığımı öfkemi üzüntümü geçirmiyorIleride bakıp ne çocukmuşum diyeceksiniz
E o yüzden dönmeli zaten; sizin çektiğinizin mislini çekip süründüğünü görün diyeBi başkası olduktan sonra dönse ne yazar ki artık. Sadece içim de ki nefretin geçmesi için onın pişmanlığını görmek istiyorum.
Olur dimi. Bide diyo ki bana asla senin gibi biri hayatıma bidaha girmicek çok pişman olucam atlatamıcam ama ileride seni üzmemek için bi kez sözümde durup adam gibi bitireyim diyo. atlatamadığı hali buysaE o yüzden dönmeli zaten; sizin çektiğinizin mislini çekip süründüğünü görün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?