Kafayı yiyicem ya

Boşanıyorum iki saat önce eşyamı aldım anneme geldim babam taşıdı kıyafet ve ayakkabılarımı

Boşanıyorum iki saat önce eşyamı aldım anneme geldim babam taşıdı kıyafet ve ayakkabılarımı
Ne diyeceğimi bilemedim. haklısınız bende kendimi öyle avutmaya çalışıyorum. Umarım siz çok daha güçlü olursunuz. Nasılsınız şuan ne hissediyosunuz

Yazıklar olsun diye mesaj atasım var ama o kadar kırıldım ki güç yok pazartesi avukata vekAlet verecem

Olur dimi. Bide diyo ki bana asla senin gibi biri hayatıma bidaha girmicek çok pişman olucam atlatamıcam ama ileride seni üzmemek için bi kez sözümde durup adam gibi bitireyim diyo. atlatamadığı hali buysa
E tipik sen daha iyilerini hak ediyorsun konuşması.. Haklı da sen daha iyilerini hak ediyorsun. Ne o oyle bir gruba dahil olmak için kaç yıllık ilişkiyi bitirmek, özgür cocuk havaları filan..

E tipik sen daha iyilerini hak ediyorsun konuşması.. Haklı da sen daha iyilerini hak ediyorsun. Ne o oyle bir gruba dahil olmak için kaç yıllık ilişkiyi bitirmek, özgür cocuk havaları filan..
Bunca yıldır bunu bekliyomuş, yetememişim ona

Neden bu hale geldiniz peki, atmayın bunu bile haketmiyolar ben attım da noldu adamın bi tarafından girdi diğerinden çıktı
Yıprandık zamanla bilgisayar oynuyor ya da en basit bir oyunda yenilince sinirleniyor asosyal bunun için boşanılır mı demeyin lütfen evde dört duvar arasında senelerimiz mücadele ile geçti ve ailesini de sevmiyorum iyice soğumuşuz sanırım bir kıvılcıma baktı bıgğn tartıştık evden çekti gitti sonra da ben gittim annemdeyim şimdi

Yargılayamam asla sizi. Demekki bişeyler birikmiş artıl dayanamışsınız. Belki sizin ciddi olduğunuzu görünce bişeyleri düzeltmek için çalışır, olmaz mı bidaha?

Adam sıkılmış ondan ayrilmistir. yeni maceralar pesinde suan ama sana geri donecektir affetme..

Yargılayamam asla sizi. Demekki bişeyler birikmiş artıl dayanamışsınız. Belki sizin ciddi olduğunuzu görünce bişeyleri düzeltmek için çalışır, olmaz mı bidaha?
Bir kaç kez böyle oldu ve bu sefer hiç çabalamayacağını anladım

O çoktan ayrılmayı kafasına koymuş zaten. Bu da bahanesi olmuş. Siz de bir an önce toparlanmaya çalışıp bu defteri kapayın. Ayrılık dünyanın en normal şeyi, dramatize etmeyip aktivitelerinize devam ederek hızlıca atlatabilirsiniz. Hem önümüz bahar ,Yeni aşklara yelken açmanın da zamanı geliyor:))

Daha ayrılmadan bi hafta önce bana okadar güzel seyler söylemişti beni okadar mutlu etmişti ki size anlatamam ozaman da demiştim iyi ki o diye anlayamıyorum kafam almıyor nasıl bi anda değişir. Hiç erkek çevrem yok ama umarım karşıma ondan çok daha iyi biri çıkar bakalım nasıl çıkıcaksa

Ama daha 1 hafta önce okadar farklıydı ki. Affetmem asla affetmem ama yeter ki pişman olsun

Üzülme arkadaşım mutlu ol hatta gözüne sok her gün erisin seni mutlu gördükçe.. ona en çok mutlu olman koyar.. dilerim sürünerek gelsin sana.. sende onu acıyarak geri çevirirsin..

Sen anlatınca gözümün önüne çok itici vir tip geldi nedense. Kendini yiyip bitirme, dışarı cık, gez, hava al. Kapina gelecek biraz zaman geçsin :)))

Çocuğun gözü açılmış kızlı erkekli ortam görünce. Küçüklükten beri birliktesiniz ve birbirinizden başla seçeneğiniz olmamış. Çocuk dış dünyayı merak ediyor, evlenmeden önce yeni insanlar tanımak, yeni ortamlara girmek istemiş, ilk kız arkadaşıyla evlenip diğer seçenekleri görmeden gitmek istememiş. Sizinle olsa bunu yapamayacaktı. Bir yanda kavgalarla uğraşmak var bir yanda yeni arkadaş grubuyla eğlenmek ve yeni imkanlar var. 2. seçenek ağır basmış, bu kararın hızlı verilemesinden anlıyoruz ki bir süredir aklındaymış zaten, önüme bir yol çımsa da yürüsem diye bekliyordu herhalde. Bu arada o gruptaki kızlardan birinden hoşlanıyor ve karşı sinyal alıyor bence, yoksa elindekini böyle kolay bırakmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…