- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Ne diyeceğimi bilemedim. haklısınız bende kendimi öyle avutmaya çalışıyorum. Umarım siz çok daha güçlü olursunuz. Nasılsınız şuan ne hissediyosunuzBoşanıyorum iki saat önce eşyamı aldım anneme geldim babam taşıdı kıyafet ve ayakkabılarımı
Bilmem sinirli ve üzgünümNe diyeceğimi bilemedim. haklısınız bende kendimi öyle avutmaya çalışıyorum. Umarım siz çok daha güçlü olursunuz. Nasılsınız şuan ne hissediyosunuz
Asla bunları haketmiyoruz umarım gerçekten mutlu oluruzBilmem sinirli ve üzgünüm
6 yıllık evliyim
E tipik sen daha iyilerini hak ediyorsun konuşması.. Haklı da sen daha iyilerini hak ediyorsun. Ne o oyle bir gruba dahil olmak için kaç yıllık ilişkiyi bitirmek, özgür cocuk havaları filan..Olur dimi. Bide diyo ki bana asla senin gibi biri hayatıma bidaha girmicek çok pişman olucam atlatamıcam ama ileride seni üzmemek için bi kez sözümde durup adam gibi bitireyim diyo. atlatamadığı hali buysa
Neden bu hale geldiniz peki, atmayın bunu bile haketmiyolar ben attım da noldu adamın bi tarafından girdi diğerinden çıktıYazıklar olsun diye mesaj atasım var ama o kadar kırıldım ki güç yok pazartesi avukata vekAlet verecem
Bunca yıldır bunu bekliyomuş, yetememişim onaE tipik sen daha iyilerini hak ediyorsun konuşması.. Haklı da sen daha iyilerini hak ediyorsun. Ne o oyle bir gruba dahil olmak için kaç yıllık ilişkiyi bitirmek, özgür cocuk havaları filan..
Yıprandık zamanla bilgisayar oynuyor ya da en basit bir oyunda yenilince sinirleniyor asosyal bunun için boşanılır mı demeyin lütfen evde dört duvar arasında senelerimiz mücadele ile geçti ve ailesini de sevmiyorum iyice soğumuşuz sanırım bir kıvılcıma baktı bıgğn tartıştık evden çekti gitti sonra da ben gittim annemdeyim şimdiNeden bu hale geldiniz peki, atmayın bunu bile haketmiyolar ben attım da noldu adamın bi tarafından girdi diğerinden çıktı
Yargılayamam asla sizi. Demekki bişeyler birikmiş artıl dayanamışsınız. Belki sizin ciddi olduğunuzu görünce bişeyleri düzeltmek için çalışır, olmaz mı bidaha?Yıprandık zamanla bilgisayar oynuyor ya da en basit bir oyunda yenilince sinirleniyor asosyal bunun için boşanılır mı demeyin lütfen evde dört duvar arasında senelerimiz mücadele ile geçti ve ailesini de sevmiyorum iyice soğumuşuz sanırım bir kıvılcıma baktı bıgğn tartıştık evden çekti gitti sonra da ben gittim annemdeyim şimdi
Bir kaç kez böyle oldu ve bu sefer hiç çabalamayacağını anladımYargılayamam asla sizi. Demekki bişeyler birikmiş artıl dayanamışsınız. Belki sizin ciddi olduğunuzu görünce bişeyleri düzeltmek için çalışır, olmaz mı bidaha?
Daha ayrılmadan bi hafta önce bana okadar güzel seyler söylemişti beni okadar mutlu etmişti ki size anlatamam ozaman da demiştim iyi ki o diye anlayamıyorum kafam almıyor nasıl bi anda değişir. Hiç erkek çevrem yok ama umarım karşıma ondan çok daha iyi biri çıkar bakalım nasıl çıkıcaksaO çoktan ayrılmayı kafasına koymuş zaten. Bu da bahanesi olmuş. Siz de bir an önce toparlanmaya çalışıp bu defteri kapayın. Ayrılık dünyanın en normal şeyi, dramatize etmeyip aktivitelerinize devam ederek hızlıca atlatabilirsiniz. Hem önümüz bahar ,Yeni aşklara yelken açmanın da zamanı geliyor:))
Sizi şuan okadar çok iyi anlıyorum ki. Karşıdan bişey görmeyince olmayınca olmuyo kaderimizmiş demekki bunlarda bizlerin sınavları, ders çıkarmamız gereken şeylerBir kaç kez böyle oldu ve bu sefer hiç çabalamayacağını anladım
Ama daha 1 hafta önce okadar farklıydı ki. Affetmem asla affetmem ama yeter ki pişman olsunAdam sıkılmış ondan ayrilmistir. yeni maceralar pesinde suan ama sana geri donecektir affetme..
Ama daha 1 hafta önce okadar farklıydı ki. Affetmem asla affetmem ama yeter ki pişman olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?