Kağıt sanatı bir başka :)

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
Birkaç gundur sessiz sedasız durduğuma bakmayın hain planlarım vardı yeni bitirdim :jeyyar: Daha önce duydunuzmu bilmem, parşömen kağıdı uzerine resim yaparak bir çok obje yapılabiliyor... öncelikle davatiyeler, çerçeveler, abajurler, panolar, kitap ayraçları..ben ufaktan başladım ilk olarak kitap ayraçları yapmaya çalıştım. bakalım beğenecekmisiniz

nasıl yapıldığına gelince;aslında bu iş için özel malzemeler var ancak ben elimdekilerle yetindim. önce kağıdımızı istediğimiz ölçude kesiyoruz beğendiğimiz bir resmin uzerine koyup sabitliyoruz ataçla tabi :) daha sonra beyaz kalemle kopyasını çıkartıyoruz kağıt uzerine sonra top uçlu kalemle (bende yoktu çeşitli ebatta tığ kullandım)kağıdın tersinden kabartma işlemini yapıyoruz. istediğimiz derecede kabarttıktan sonra pastel boya ve iğne ile efekt veriyoz bitiyo. nasıl anlattım ama

bide burdan bakın;
Parşömen Kağıdından Sanat Eserleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

yeni
kağıdı kadehin uzerine oturttum, içerisinede mum koyuyorum ışıl ışıl oluyor yandığında sanırım emeğe değdi
(yenileri yaptıkça ekleyeceğim)

Son düzenleme:
hay sen çok yaşa emi.. hakkaten bende nerde.sersoy..diyordum..yine harikalar yaratmışın.
ellerine ve emeğine sağlık çok beğendim...a.s.

maşallah canım.... yine dökdürmüşsünalkisalkisalkis
ben ilk defa gördüm ve duydum...
emeğine sağlık çok hoş olmuşlara.s.

ellerine sağık çok hoş olmuşlar a.s.
ben tam anlayamamış olsam da nasıl yapıldığını

hay sen çok yaşa emi.. hakkaten bende nerde.sersoy..diyordum..yine harikalar yaratmışın.
ellerine ve emeğine sağlık çok beğendim...a.s.

kaydirigubbakcemile3 sabah akşam yatmıyoruz herhalde çalışıyoruz :jeyyar:
beğendiğine sevindim canım, teşekkurler Şeniz

maşallah canım.... yine dökdürmüşsünalkisalkisalkis
ben ilk defa gördüm ve duydum...
emeğine sağlık çok hoş olmuşlara.s.

teşekkurler canım
aslında haklısın çok fazla bilinen bir sanat değil malesef :çok üzgünüm:

Sersoyumm nasıll yaptın maşallah.Selmamm yaa fırtına öncesii sessizlik gibiii bir bakmışızz selmamm bomba gibim geliyorr :)delikafaduldenEllerineee emeğine sağlıkk canım arkadaşım.
ZEYNOOOO yetişşşşşş bakk bizimmm delü neler yapmışalkisalkisalkis alkisalkisalkis

hee fazla uzerime gelmeyin bomba patlar sonra :roflol:
nan delu çağırma boşuna o çatlağı zaten butun gece nöbet tutuyo uykusuz kalmış zavallı. şimdi gelirse dağıtır burayı kaydirigubbakcemile3

valla pes diyorum başkada bişi demiorum yine bir yenilik yine farklı harika bir çalışma..hiç duymamıştım..çok ilginç..çok gzl...ellerine emeğine ve aklına sağlık...maaşaallahh..:1shok::uhm:

valla pes diyorum başkada bişi demiorum yine bir yenilik yine farklı harika bir çalışma..hiç duymamıştım..çok ilginç..çok gzl...ellerine emeğine ve aklına sağlık...maaşaallahh..:1shok::uhm:

çok teşekkurler canım, beğendiğine sevindim.
evet bende tesadufen karşılaşmıştım bu sanatla pek duyulan birşey değil. dur profesyonellerin yaptıkları ekleyeyimde görun

kizim senin baska isin yok mu : )) :mymeka:

masallah hic bos durmuyorsun ayni ben : )

emegine saglik canim a.s.

vayy bunlarda harika...daha neler duyacak ve göreceğiz bakalım..emeğine sağlık...yeni çalışmalarını merakla bekliyorum canım...alkisalkisalkishihoyyyt

çok çok güzel olmuş arkadasım.ellerine sağlık...süper görünüyorlar çok beğendim..a.s.

sersoycum en sonunda senin yerine ben başvurcam tv programlarına
işte bunlar benim buluşlarım die heee kötükedihüso
ya sen nasıl bişeysin arkadaşım anlamadımki
nazıl bi zeka ve yetenek var sende :uhm:
maşallah maşallahh

vay hain vayyy yedim nan seni selma bittin kızım sen ne lan bu delüüüü el atmadığın bi bumu kalmıştı heee:1shok:yaff ne yaptın sen böyle deliiii nerden aklına geliyo bunlar senin yavv
kızım nesin sen ben anlamadım ki hasbünallah dedirtirsin adama var ya sen daha sana diyecek daha bişey bulamıyorum bravooalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

balkabağım yetiştim ama geç kaldım baksana kadın resimleri koymuş korkudan kaçmışÇok üzgünüm çoook ben bu gacıyla nasıl başedecem bilmiyom nan var ya kızım Allah sana şu veletleri tez vakitte verede bizi senin bu hain planlarından kurtara inşallah :Saruboceq:
tamam dedik selma dinlenmeye çekildi biraz kafa dinleyelim nan gacı arada boş durmamış sinsi şey baksana neler yapmış kimin aklına gelirdi yafff
parşömen kağıdını toplu iğneyle çiziktirmek:1shok::1shok::1shok:
bari yaptığını beceremese diyecem tamam yapmış ama bi halta benzememiş gacının bizden farkı yok nan mannak bunuda becermişdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…