Süpeeeeer bayıldım bayıldım bayıldım.alkisalkisalkisBaşka nerelerde kullanılıyor bu acaba hem dedeiğin fikir çok güzel hani şu üçüzlerin şekerleri için.Bide sen yapacan güzel olmayacak mümkünmü.Diğer 6 projenide Şeniz sabırsızlıkla bekliyorum
ay çok hoş duruyor sersoyum özellikle ikincisine bayıldım
ama kafam basmadı gı nasıl yaptın bunları bülee?
var var olmazmı hiç
elimde şimdi 6 proje var onları bitirmeye çalışıyorum bi yandan valla
bi el atsandan beraber yapıversek, yetişemiyorum yaw kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisetmez miyim hic ama benim veletlere kim bakacak : )delikafadulden
harikalar alkisalkisalkis
çok güzel ellerine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyoruma.s.
Alevcim teşekkurler tatlım
ha şunu bileydin nisanla anlaştık biz, seni delirtecez :jeyyar:
olsun olsun uçuzlerim olsunda siz o zaman görun beni... yaptıklarımm yapacaklarımın habercisidir kaydirigubbakcemile3
ay bu işe merak saldım ya aklıma ne geldi biliyomusun.. Allah nasip ederse cennet kokulum gelirse, bebek şekerlerini bu kağıtlardan yapacam... minik minik kutular.. nasıl olur sence yerimseniben
canımsın benim....
ama anlaşma meselesini anlamıştım zaten...ne zaman bişi yapmaya kalksam nisan hanım çılgın gibi ağlıyoooooo....kafamçokkarıştı
hayatım sen üçüzde doğursan beşiz de doğursan o bebeklerin hakkından gelir bide üstüne eylem yaparsın... bilirim seni.. ben yapamıyorsan beceriksizliğimden....-tatlicadiarzu- kabul etdiyorum artık...fisfisfis
bebeğin geldiğinde bebek şekerleri için mütiş fikir bulmuşsun...:1shok:
süpr olur süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:hooray:...alkisalkisalkis
hade nan ordan kim o beceriksiz... sanki ben seni bilmiyorum bir kaç haftaya kalmaz başlarsın yine hunerleri dökturmeye delikafadulden
bebek şekerleride nerden aklıma geldiyse :sm_confused: ayranım yok içmeye bilmem neyle giyorum çeşmeye :roflol:
ALLAH İLİNİ VERSİN SERSOYUMMMMMMM....kaydirigubbakcemile3
SÜPERDİ YA GECE GECE KOPTUM ....
SEN hayatım içine doğanı söledin... az kaldı.... sabır.. bayram yapıcaz verdiğinde o müjdeyi... ve birlikte yapıcaz şekerleri inşallah....:Saruboceq:
bunlar çok güzel hepsi kağıt mı şimdi?
Tüm yaptıklarını takip edenbiri olarak bir kere daha maşallah diyorum sana
Döktürmüşsün yinee alkisalkisalkis alkisalkisalkis
arkadaşım başlıkta yazmışsın ya kağıt sanatı bir başka diye bende sana şunu söylüyorum SEN BAŞKASIN.anacım na marifetli bir hatunsun helal valla sana diyecek söz bulamıyorum sadece sana MAŞALLAH
kaydirigubbakcemile3
evet canım hepsi parşömen kağıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?