Kağıt sanatı bir başka :)

Süpeeeeer bayıldım bayıldım bayıldım.alkisalkisalkisBaşka nerelerde kullanılıyor bu acaba hem dedeiğin fikir çok güzel hani şu üçüzlerin şekerleri için.Bide sen yapacan güzel olmayacak mümkünmü.Diğer 6 projenide Şeniz sabırsızlıkla bekliyorum

nenepim çok teşekkurler canım
sahi guzel olur demi ya.. ay bide zeynonun ahı tutuyormuş gerçektende uçuz oluyomuş nasıl yetiştirim o zaman kaydirigubbakcemile3
projeler devam ediyor şimdi elimdi iğne dikiyorum valla, nerden sardım bu işi başıma diyorum bi yandan :roflol: sabrın sonu selamet kaydirigubbakcemile3

ay çok hoş duruyor sersoyum özellikle ikincisine bayıldım
ama kafam basmadı gı nasıl yaptın bunları bülee?

harikalar alkisalkisalkis
çok güzel ellerine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum a.s.

canımsın benim....
ama anlaşma meselesini anlamıştım zaten...ne zaman bişi yapmaya kalksam nisan hanım çılgın gibi ağlıyoooooo....kafamçokkarıştı
hayatım sen üçüzde doğursan beşiz de doğursan o bebeklerin hakkından gelir bide üstüne eylem yaparsın... bilirim seni.. ben yapamıyorsan beceriksizliğimden....-tatlicadiarzu- kabul etdiyorum artık...fisfisfis
bebeğin geldiğinde bebek şekerleri için mütiş fikir bulmuşsun...:1shok:
süpr olur süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:hooray:...alkisalkisalkis

hade nan ordan kim o beceriksiz... sanki ben seni bilmiyorum bir kaç haftaya kalmaz başlarsın yine hunerleri dökturmeye delikafadulden

bebek şekerleride nerden aklıma geldiyse :sm_confused: ayranım yok içmeye bilmem neyle giyorum çeşmeye :roflol:

ALLAH İLİNİ VERSİN SERSOYUMMMMMMM....kaydirigubbakcemile3
SÜPERDİ YA GECE GECE KOPTUM ....
SEN hayatım içine doğanı söledin... az kaldı.... sabır.. bayram yapıcaz verdiğinde o müjdeyi... ve birlikte yapıcaz şekerleri inşallah....:Saruboceq:

Tüm yaptıklarını takip edenbiri olarak bir kere daha maşallah diyorum sana

Döktürmüşsün yinee alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaşım başlıkta yazmışsın ya kağıt sanatı bir başka diye bende sana şunu söylüyorum SEN BAŞKASIN.anacım na marifetli bir hatunsun helal valla sana diyecek söz bulamıyorum sadece sana MAŞALLAH

alevcim nasip kısmet inşallah diyelim canım :çok üzgünüm:

çok teşekkur ederim canım guzel sözlerin için Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…