Kahireli Palas Fox Tv

natallia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
387
353
123
Yeni Bir Dizi Başlıyor: Kahireli Palas

FOX'un en önemli dizilerinden biri yaz günlerinin yeni tutkusu olmaya aday 'Kahireli Palas' ekranlara gelecek.

yeni-bir-dizi-basliyor-kahireli-palas-4718485_o.jpg

Hıdiv sülalesinden gelen Osmanlı kökenli bir paşanın ailesine nesiller boyu ev sahipliği yapan Kahireli Palas, yeni gelen kiracıları sayesinde entrika dolu oyunlara sahne olacaktır.

Geçmişin sırları ve pişmanlıklarını taşıyan yeni dizi Kahireli Palas’ta, babasına henüz kavuşmuş bir genç kızın babasını bulduğu anda yitirmesi tüm olayların başlangıcı olacaktır. Kendi halinde bir genç kız olan Zeynep’e babasından kalan büyük miras, düşmanları ve entrikayı da beraberinde getirecektir. Bu şatafatlı dünyanın tüm sahteliğine rağmen yine de gerçek aşk, Zeynep’in karşısına çıkacak ancak düşmanları kendi amaçları uğruna bu saf aşkı da kirleteceklerdir.

Haziran ayında FOX’ta ekrana gelecek olan Kahireli Palas’ın başrollerini en son Alev Alev dizisinde izlediğimiz Buket Orhan ve usta oyuncu Cem Kurtoğlu üstleniyor.

arkadaşlar dizi yeni başladı 4. bölüm izleyen yokmu yorumlarınızı bekliyorum:34:

bencede başroldeki kızı sanırım çok aramışlar baygın bakışları gıcığıma gidiyor.:40:

Deniz yıldızındaki deniz de böyleydi. aval aval. Diğer fox dizilerinde de kadın-erkek oyuncu sorunu var

Fox a cast ajanslığı mı yapsam acaba ihtiyaçları var :))

kusura bakmasınlar ama hayatımda hiç bu dizideki kadar çok kabiliyetsiz oyuncuyu bir arada görmemiştim.

wilma elles'a yazık oldu böyle saçma bir dizide ne işi var acaba? öyle bir geçer zaman ki dizisinden sonra kahireli palas ne?
atdan inip eşeğe binmek denir buna :50:

wilma elles'a yazık oldu böyle saçma bir dizide ne işi var acaba? öyle bir geçer zaman ki dizisinden sonra kahireli palas ne?
atdan inip eşeğe binmek denir buna :50:

wilma konuk oyuncu olarak geçiyor ama bi çıkamadı diziden bu dizi bakalım tutacak mı

valla beğenmediğim dizilerin oyuncularına kurban olsun bunlar ıyyyy kamera şakası gibiler :27::27:

wilma konuk oyuncu olarak geçiyor ama bi çıkamadı diziden bu dizi bakalım tutacak mı

öyle mi :) diziyi sadece ilk bölüm izlediğim için bir fikrim yok ama reklamlarda sürekli wilma'yı görünce kalıcı sanmıştım :1:
yeni sezonda iyi bir dizide görmek isterim kendisini

Back
X