Saç Kesim Şekilleri Kahkül kullananlardan cevap bekliyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Alarm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
18
5
18
Ankara
Arkadaşlar mrb benim uzun süredir istediğim ama bi türlü cesaret edemediğim konu kahkül biraz korkuyorum sonucunun kötü olmasından:oops:geçenlerde bi arkadaşımın beni cesaretlendirmesiyle kestirmeye karar verdim sonunda.. saçlarım düz ve uzun, sima olark aslı envere benzetenler oluyor beni :KK48: aslı envere kahkülün çok yakıştığını düşünüyorum bendede güzel olurmu sizce fotografımı paylaşıyorum ona bakarak bir yorumda bulunursanız sevinirim. Birde size sormak istedigim birşey var kahkül kullanışlı mı ne tür zorlukları vardır kullananlardan bilgi almak istiyorum kestirmeden önce, cevaplarınız ve ilğiniz için şimdiden çok tşk ederim :D

Eklentiler

• IMG_20140609_165153~2.webp
    IMG_20140609_165153~2.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 352
Bence alın yapına yakışır. Zaten saçların düz, şekillendirme konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam.

pişman olursan tel tokayla bir süre üstte toplarsın kısa sürede uzuyor zaten kahkül kullananların sorunlarından biri çabuk uzamasıdr aklında kalıp hiç denememekten iyidr

bence de kesinlikle yaptırmalısın. alnın geniş olduğu için yakışır. ayrıca düz saçlarda kahkülün ayrı bir hava kattığına inanıyorum.

Kestirme ben hep kestirirdim ama hep de pişman olurdum uzasin gitsin bi gün sekillenmez bi gün terlerim bozulur rüzgarda kalkar falan filan..

bu kadın yüzünden kestircem sanırım bence ilk önce yan kestir eğer beğenmezsen bi süre toplarsan zaten uzayıp gider sonra kestirirsin bide bence uzun saçta olmuyo pek omuzlarda olsun saçların birazda güneşte açılırsa süper olur bende kestiricem cesaret verin please :d

Eklentiler

• kjhj.webp
    kjhj.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 241
  • tumblr_lznmpcou8v1qa6koe.webp
    tumblr_lznmpcou8v1qa6koe.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 178
  • plki.webp
    plki.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 178
  • tumblr_niywbtIkCU1qezze7o1_500.webp
    tumblr_niywbtIkCU1qezze7o1_500.webp