Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aCIk alinli olanlara kahkül birebir.. Benim alnim acik olmasada kahkülü cok severim,fakat saclarim 2günde yaglanan türden.. Yazlari kahkül kullanamiyorum 1günde saclarim yaglaniyor ilk önce kahküllere yansiyor mat bakimsiz bi görünüm nedeniyle fazla kullanamiyorum.. Buna bi cözüm önerisi var mi ?

yukarda yazıldıgı gibi uygun fıyatlı postiş kahkullerden haberdar olan arkadaslarımdan yardımlarını beklıorum. nerelerde bulunur??

kkibileciğim kahkül şeklin surat şeklinede uyması lazım eğer büyük ve alnı biraz geniş bi suratın varsa düz, göz önüne düşen kahkülün yakışacağını düşünüyorumm, eğer ufak ve ya orta derecede bi suratın ve fazla geniş olmayan alnın varsa yan kahkül(perçem) kesinlikle öneriyorum...bende 2 yıl önce felan kahkül kestirmek istiyodum ve acayip ısrarlı ve kararlıydım, kuaföre düz göz önüne düşen kahkül istediğimi söledim kuaförde kesti ilk 1-2 ay çok hoşuma gitti daha sonra bi farklılık yapmak istedim çünkü kısa bi süre sonra aynı model sıkıcı duruyo, daha sonra kuaföre gittim ve yan kahkül kestiirdim ve 10 ay felan oldu 3 ayda bir felan kahkül uzadığı için uclarından kestirmeye gidiyorum, bence denemekten bi zarar çıkmaz

bende kahkül kestirmeden önce çok kararsızdım ama bigün şeytana uydum we gecenin 4 ünde kendim kestim (uykum kaçmıştıda) çokta güsel oldu awatarımda görürsünüzz zaten şimdi uzadı bilee alnım geniş we suratımda ince uzun olduğu için yakışmıştı bunlar uzayınca şimdide yan perçem kesicemm birazda öle denicemm saçımı kendim boyarım önlerimide kendimde keserim arkaları uzattığım için dokunmuyorum hiç allahtan şimdiye kadar bi hüsran yaşamadım

kahkül kahkül die kuaförüme tutturduğum halde inatla kesmiyor. yakışmayacağını söylüyor vs. fakat bence kuaförler saçınızın arkasında herhangi bi makas hatasını size farkettirmeyebiliolar ama önleri için kendine güvenen fazla kuaför yok. ben kahküllerimi deneme amaçlı kendim kestim biraz uzun bıraktım yakışıp yakışmayacağına bakmak için çok da güzel oldu. şimdi izmir karşıyakaya veya göztepeye yakın modern kesimler yapabilen bi kuaför arıyorum önerilerinizi bekliyorummmm

kavyciğim saç rengine hasta kaldım...boyamı gerçekmi??hihoyyyt

tşk ederimm bidenemm ewt canım boya saçım kendim boyuyorum diplerden çıktıkça normalde kumral bende loreal kullanıyorum 10.1 tam tutuyo tek wazgeçilmzim benim her gören kendi saçım sanıyoo çok hoşuma gidiookaydirigubbakcemile3

mrb ben de snn gibi kahkul krizine girmiştim sonunda kestirdim rahatladım benim sacımın sağ tarafındada döner war ama zamanla alışıyo olmazsa bant takıorum gece yatmadan sabah kalktıım zaman gayet iyi oluyo bence kestir rahatla cok moda hem ..eğer sıkılırsan kahkulleri geriye doru tel tokalarla toplayarak şık görüntü elde edebilir yada ben denedim-->baya bi yandan ayırıp kahkulleri kamufle edip yine tel tokalarla tutturup yine şık bir model elde edebilirsin cok derli toplu hoş duruyo.benim kahkullerim kısa kesildi tawsiye ederim ama sen yinede önce uzun dene =)

ya kızlar.. hafif yuvarlak bi yüzüm var.. bana yakısır mı kahkul percem falan:/ foto koyuyum mi bi bakıcak mısınız?

.............................................................................................................................................................

Son düzenleme:
kawy saç rengin cidden süper kendi rengim desen inanırım valla kahküller de güzel duruyor ben de kendim keserim hep kuaförler hiç istediğim gibi yapamıyor ama sıkıldım kahküllerimden artık turplu suyla uzatmaya çalışıyorum =)
neden bilmem ben perçemin herkese çok yakışacağı kanısındayım değişik bi hava katıyor bence ama tabi perçemin nasıl olacağı önemli. ölü_gelin bence sana yan perçem yakışır =)

sen naap bilomusun kesinlikle eminim yakısmıcanı aklından at bi kere tmm mı .. ya kaş hizasında yada kısa kahkul ikiside sna cok yakısır emin ol sanırım sac yapında düz harika görünür eminim.kestir ve resmi koy herkes görsün burdan bni dinle ................bu arada kahkullerini usturayla mı ne inceltiolar ya inceltmesinler fazla... kalın kalsın bnmkide öle dha hoş duruo

tamam. iyi bi kuaför buldum eskişehirde... en kısa zamanda gidicem ona=) tekrar bi foto koyarım=) nası tarif etmem gerek kuaföre peki?

sacımı kestircem modellere bakabilirmiyim kahkullu dersin..oda sna gösterir zaten sen ordan istediini sec =) kahkul hep aynıdır zaten incelttirme fazla ama böle tel tel kahkullerde oluo öle deilde kalın bildiimiz kahkul yaptr yani katalogda görürsün ztn sekerm :) en yakın zmnda resmini bekliorm =) mrk ettm smdiden

süpermiş canım aylin aslım ın kahkülleri bence sana da yakışır ama sen bilirsin tabi.saç rengi de süper bu kadının zaten ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…