Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benimkide avatarımda gördüğütnüz gibi belki bi fikir olur bi ara uzatıp yan ayırmıştım yeni kestirdim şimdi bu resmimdekinden birazcık daha kısa..

cok yakısmıs.. bende biraz daha kalınlastırdım ama dümdüz yapamıyorum biraz kısa kalıyo fırca gibi duruyo.. yüzünede gitmiş.. güle güle kullan

cnm ben de cok begendim cok yakismis. ben de henuz yazdan beri kahkul kullaniyorum. alnim kisa, hic bir kuafor yakistiramadi fkat ben inat edip kestirdim :) duzgun sekil verince acayip guzel oluyo. bi de yuzum uzun oldugu icin daha yuvarlak bir hat ciziyo percem olunca.

kahkulun seklini korumak icin sprey kullanan var mi? ben bir kac kez denedim ama sertlestirdigi icin cok hosuma gitmedi. duzlestirici krem deneyecegim bir de.

canım benım sana tawsıyem çok gür kahkul yapmaman. bakımı cok zor oluor we kahkuller cok cabuk uzuor seklı bozulur.. surekli elin üzerinde olması lazım. 2sene boyunca kahkul kullandım ama benım saçlarım kendılıgınden duz zaten herkes bayılıodu (ben dahil hehe:))ama suan bıktım bıraktım uzuolar...
eger kahkul denıceksen ki hele hele saçların da dalga warsa o kahkuller öle durmucaklardır sürekli fön ısterler benden tawsıye canım daha perçeme yakın modeller seçmelisin. koydugun 2. fotodan şansını deneyebılırsınyerimseniben

ben senelerdir kisa sac kullaniyodum.......simdi sudalgasi meraki tuttu bende onun icin uzatiyorum.suan omuzlarimdan 4-5 santim asagida......yazin turkiyeye gidince annem yapicak.....ama o zamana kadar bi degisik olsuun iostiyorum kahkul kestirsem nasi olur acaba........pisman olmakta istemyorum....bikac gundur bu dusunce var......dalgali saclarim..............degisiklik istiyom biyandanda keske kestirmeseydim dersem........napiyim ben....

merhaba kızlaaarrr=))
benim size bir sorum var.ben saçlarımı genelde yandan kahküllü şekilde kestiririm.ancak son zamanlarda baya uzadılar şimdilerde bir değişiklik yapmak istiyorum kendimde.bütün tanıdıklarım beni kavak yelleri dizisindeki mine ye yani aslı enver e benzetiyorlar.sizce ona kahkül yakışıyormu?onun gibi bir kahkül kestirsemmi?saç rengim yüz tipim falan aynı ama yinede kararsız kaldım:S

slm canım bence ona kahkül çok yakışıyor.sac rengim onun gibi diyorsun çok hoş olur.benmde bi arkadasım var onada cok yakısıyor.bence kestir derim.yinede kendin bilirsinkaydirigubbakcemile5

slm canım bence ona kahkül çok yakışıyor.sac rengim onun gibi diyorsun çok hoş olur.benmde bi arkadasım var onada cok yakısıyor.bence kestir derim.yinede kendin bilirsinkaydirigubbakcemile5

canım öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin akıl için=)sanırım kestiricem kahkül ama öncelikle makyaj bölümünden bu kadının yaptığı makyajla ilgili tüyolar almam lazım madem böyle güzel olabilmek için =)

Üç dört senedir kahküllüydüm. Artık değilim. Kestirince iyi de kahkül. Bir ay sonra abuk subuk şekiller almaya başladığından alakadar olmak zor gelmeye başladı. Uzattım sonunda fakat uzatma süreci çok zor oldu.
Kahkül güzeldir uzatmaya karar verinceye kadar :))

yakışır büyük ihtimalle yuvarlaklığı kapatıyo biraz olsun bide benim alnım çok geniş kestirme sebebim oydu

ya benimde kahküllerim war ama cılızz yüzüm uzun liv tyler gibi kestirsem olurmuki bayıldım yaa hem onunda yüzü uzun we alnı benimki gibi genişşsositososito

güzel kahkül bence alnın geniş ve yüzün uzun olduğuna göre yakışabilir a.s
benimde kahkülüm var ama bi türlü kullanamıyorum sürekli fön mü çekicem kahkülüme düzgün dursun diye benimde yüzüm oval ama alnım geniş değil bi türlü istediğim kahkülü yapamadılar ben banyodan çıkınca fön istemeyen kahkül istiyorum ama bulamıyorum off-tatlicadiarzu-
kızlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ne diyipte kestirebilirim??

Son düzenleme:

benimde saclarımda kahkül var hemde uzunlu kısalı bana hiçbir kuaför sana kahkül yakısmaz demişti ama bi kuaförüm var öle bi şey yaptıki bakan bi daha bakıo. yüzüm yuvarlak benim.yaptıgı model hem yüz hatlarıma özgü hemde cok sevimli, bazende cok seksiisengözlerimebaksanab

Kızlar bende iyi kesim yapan özellikle önleri düzeltecek bir kuaför arıyorum eğer istanbuldaysanız bana kesiminden memnun olduğunuz bir kuaför yazar mısınız o kadar kötü ki herkes aynı şeyi söylüyor resmimi de eklerim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…