slm cnm ilk kestirdiğin zamanki kahkülünü cok beyendim sana da süper olmuş::)
merhaba kızlaaarrr=))
benim size bir sorum var.ben saçlarımı genelde yandan kahküllü şekilde kestiririm.ancak son zamanlarda baya uzadılar şimdilerde bir değişiklik yapmak istiyorum kendimde.bütün tanıdıklarım beni kavak yelleri dizisindeki mine ye yani aslı enver e benzetiyorlar.sizce ona kahkül yakışıyormu?onun gibi bir kahkül kestirsemmi?saç rengim yüz tipim falan aynı ama yinede kararsız kaldım:S
slm canım bence ona kahkül çok yakışıyor.sac rengim onun gibi diyorsun çok hoş olur.benmde bi arkadasım var onada cok yakısıyor.bence kestir derim.yinede kendin bilirsinkaydirigubbakcemile5
canım bnmde yüzüm yuvarlak banada yakışır mı bu acep :bbo: çünki bu kahkülün genelde uzun yüzlülere yakıştıgını sölerlerde yasakkelime ama sana çok yakışmış haaa kaydirigubbakcemile5
canım ben nedense kahkülden asla vazgeçemeyenlerdenim resimdekiler güsel gibi ama bence cok rahat kulllanamazsın araları inceltilmiş şekilde uzunlu kısalı kahkül bence en güseli ama tabi saçının yapısıda önemli benimde ne düz ne dalgalı busekilde olunca düzleştiricide kullandıgımda cok rahat ediyorum ama basen başa cıkamadıgımda oluyor o zamanda yandan falan topluyorum ama bilmiyorum yüz seklin nasıl ama cok kısa yapma kaş aştı bence cok ii ama ben rahat edemem dersende bilemem bence seni en ii yönlendircek olan kuaförün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?