benimde dönerim var canım ama düzgünce fönleyip çok az sprey sıkınca dönerden eser kalmıyoa.sBenim saçımın tam önünde döner var.düz kahkül kestiremiyorm ama kestirmeyi de çok istiyorm.Yokmudur ki bunun bi çözümü
walla tatlım ben yan perçem değil de klasik kahkül kullanıyorum. gülben ergeninki gibi ne sık ne seyrek ne dümdüz ne çok hareketli. yüzüm yuvarlak sayılır ama herkes yakıştırıyor bana kahkülü ya ben istisnayım ya da bilemiyorum
ben de kahkul kesirmeyi düşünüyorum, daha doğrusu var olup da uzamış kahkullerimi düzelttiricem.. Bana kahkullerimi ince bir sıra kesiyorlarmış gibi geliyor, benim de yüzüm yuvarlak olduğu için daha başımın ortasına yakın bir yerlerden başlayan kahkul daha mı iyi durur sizce??
yaa bnde sizlere saçımın kahküllü halini ve uzama aşamalarını resimli olarak göstermek istedim. sizce kahküllü mü daha iyi saçlarım yoksa kahkülsüz mü önerilerinizi bekliorm =)
yaa bnde sizlere saçımın kahküllü halini ve uzama aşamalarını resimli olarak göstermek istedim. sizce kahküllü mü daha iyi saçlarım yoksa kahkülsüz mü önerilerinizi bekliorm =)
Kızlarr bi konu daha açtım ama burayada yazayım dedim..Benim kahküllerim bayaa uzadı yana atıyorum hep ama sıkıldım kestircem..Yana doğru, ince, böyle yanlardan biraz uzun kahkül modeli var öyle bişe istiyorum ama kuaföre nasıl tarfi etcem bilmiyorum(Burdada tarif edemedim gördüğünüz gibi:roflol:)Nette bi resim buldum istediğim buna benziyor bunu nasıl tarif edebiliriim?-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?