Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
[/URL][/IMG]
eğer kesimle uğraşmak istemiyorsanız size takma kahkül öneririm, gerçekten farkı yok, ve hiç bozulmuyor, bu ustura kesim ister önde düz kahkü, ister yan kahkül olarak kullanın inanın çok pratik ve çok doğal, isteyenler özelden ulaşsınlar

Programın adını sorabilir miyim acaba?İyi derecede photoshop kullanıyorum fakat bu işe özel bir program arıyordum uzun zamandır.Şimdiden teşekkürler..

hayır canım rengi aynıysa asla belli olmuyor, rengi tutsa saçımın hemen resim çekip yollayacağım da :)
hediye geldi ve eski saç rengimde malesef saç rengimi koyulaştırdığımı bilmiyordu arkadaş

senelerdir kaküllü gezen biri olarak tavsiyem şudur..saçınızı yıkadıktan sonra ıslakken hemen kakülünüzü şekillendirin yani yandan ayırın güzelce..ve arkaya doğru değil önden hafif yana doğru (ayıracağınız tarafa şakaklara doğru) tarayın ..kafanız havluda sarılı dursun o kısım bizi ilgilendirmiyo..kakül havlunun dışında kalsın ve kuruyana kadar arada bi tarayarak düzeltn hemen kuruyo zaten..ben hep böyle yapıyorum aynı o fotolardaki gibi oluyo..düzleştiriciye falan kesinlikle gerek yok..saçımı düzleştirsem bile kakülüme ellemem asla..herkezde çok seviyo benm kaküllerimi...benimki napsam seninki gibi durmuyo yaa nası yapıyon düzleştiriyonmu falan diye çok sorarlar.sositososito..olay sadece saçı ıslakken hemen şekillendirmek bu kadar..bayanssulusmile

Kızlar ben de bugün cesaret edip kakül kestim kendime,hem de hayatımda ilk defa..Sürekli perçem keserdim fakat aklım hep kaküldeydi..Sanırım biraz fazla kaçırdım biraz kısa oldu ama biraz uzayınca güzel olacağına eminim..Kısaca sonuçtan memnunum bence merak edenler mutlaka denemeli kökü bizde nasıl olsa :)

hoşgeldin cnmmm ya ..desparetes sana şu programın adını gönderdiyse bide bana gönderseniz özeldengamyoncuiremsu

hoşgeldin cnmmm ya ..desparetes sana şu programın adını gönderdiyse bide bana gönderseniz özeldengamyoncuiremsu

Maalesef hala yollamadı ben de bekliyorum :1no2:

Bu arada bu da kestiğim kaküllerimin fotoğrafı bence biraz kısa oldu,uzayınca daha güzel olacak.Sizce nasıl?

güzel kesmişin maşallah diyim..boyuda iyi bence..ben küçükken annem keserdi hep benm kakülleri bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…