Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
perçem kaşın üstünde düz kesilmiş olan saç kahkül daha uzunlu kısalı yada yandan falan oluyor...

merhaba kızlar.. ben birkaç yıldır kahkül kullanıyordum ama artık sıkılıp uzatmaya karar verdim. yan perçem haline dönüştürmek istiyorum ama olmuyor,uzamıyor sankii...yamuk yumuk bir hal aldı.şuanda burnumun ucunun hizasında. önerebileceğiniz bi model falan var mııı???? bilmiyorumkismile

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ve önerilerinizi bekliyorum saçım düz ve katlı aynı modelden sıkıldım yan kahkul kestirmeyi düşünüyorum fakat kullanımının rahatlığı konusunda şüphelerim var açıkcası okuyan birisi olduğum için önüme gelirmi rahat edermiyim edemezmiyim şüphesi var aynı modelden sıkıldım değişik bişiler istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ..

cnm ben gayet rahat bi şekilde kullanıyorum haliyle arada önüne gelebiliyo ama farklı bi hava katıyo.havalı oluyo kahkül

takma kahkül nerde bulabilirim. izmirde bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım. bi de renk tutturmak sorun olacak. ama bakalım

kızlar kahküllerimin arası açılıyor hatta ortadan ayırmış inek modeli oluyor sinir oluyorum
saçlarım çok düz ve genelde bişey yapmıyorum kahküllerime bazen yuvarlak fırçayla hacim veriyorum biraz
ama ne yapmalıyım sprey ya da başka bi çözümü olan var mı? ilk defa kahkül kullanıyorum hiç bi fikrim yok o yüzden

ya kızlar bi sinir harbi sırasında gözüme giren kahküllerimi yaklaşık 1 cm boyunda kestim (çok kısa oldular yani) ama başta o kadar tuhaf gelmemişti uzadıkça saçma bi hal aldı, nasıl kurtulcam ben kahküllerden uzayana kadar bu şekilde nası gezicem, bi yolu var mı düzeltmenin veya komple kurtulmanınbilmiyorumkismile

kızlar kahküllerimin arası açılıyor hatta ortadan ayırmış inek modeli oluyor sinir oluyorum
saçlarım çok düz ve genelde bişey yapmıyorum kahküllerime bazen yuvarlak fırçayla hacim veriyorum biraz
ama ne yapmalıyım sprey ya da başka bi çözümü olan var mı? ilk defa kahkül kullanıyorum hiç bi fikrim yok o yüzden

bu soruna bir care bulabildin mi ?

selam kızlar gittigidiyor da bir satıcı var lastra adlı kahkül tepelik yapmışlar ama çok güzel çok kabarık değil üstelik tepe bölgeside var yani tepelik üstelik arkasınıda uzun yapmışlar saçları uzun olanlar için mükemmel doğal duruyor çıtçıtlar asla görünmüyor iç tarafta kalıyor saçının ön kısmı seyrek olanlar tepesi açılmış olanlar bir düğünde değişiklik isteyenler mutlaka bundan alın ben aldım çok memnun kaldım hem de gerçek insan saçından hem yana doğru kullanılabiliyor hemde dümdüz kullanılabiliyor orta kısmından örgü de geçirmişler çok şahane olmuş

bu soruna bir care bulabildin mi ?

canım sanırım ön bölgelerim baya seyreldi saçlarımın ondan diye düşünüyorum
bi de ben kahküllerimi alnım kısa olduğundan nerdeyse gözüme gircek kadar uzun kullanıyordum
bi gün tepem attı aldım kestim kaşlarımdan daha kısa oldu :D
o zaman bu ayrılma problemim kalktı kısa olması çok kötüydü tabi ama şuan kaşlarımdalar tam mükemmel oldu hem ayrılmıyor hem ideal boyda
fazla uzatınca oluyormuş yani bende bi de sanırım artık saçlarımı yolmamam gerekiyor of :(

canım sanırım ön bölgelerim baya seyreldi saçlarımın ondan diye düşünüyorum
bi de ben kahküllerimi alnım kısa olduğundan nerdeyse gözüme gircek kadar uzun kullanıyordum
bi gün tepem attı aldım kestim kaşlarımdan daha kısa oldu :D
o zaman bu ayrılma problemim kalktı kısa olması çok kötüydü tabi ama şuan kaşlarımdalar tam mükemmel oldu hem ayrılmıyor hem ideal boyda
fazla uzatınca oluyormuş yani bende bi de sanırım artık saçlarımı yolmamam gerekiyor of :(

ben su an uzatiyorum kestirirsem de yan kestircem artik , öyle sorun yasamiyorum.
ama daha kisa olunca ayrilmiyorlar demek, ilginc

evet benim saçlarım düz direk duruyorlar o zaman. aslında en ideali fırçayla fönleyip sprey sıkmak o zaman sabit durur ama uğraşmak istemiyorum çoğu zaman

Back
X