ben canım çok sevdim onları ama suratına çok gitmeli şimdi uzadılar benimkiler ama çok farklı güzel hoşuma gidiyor böyle modeller.
Benim yüzüm oval, alnim ne cok genis ne cok dar. Olur mu ki acaba? :44: Bi de saclarin düz mü?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben canım çok sevdim onları ama suratına çok gitmeli şimdi uzadılar benimkiler ama çok farklı güzel hoşuma gidiyor böyle modeller.
Benim yüzüm oval, alnim ne cok genis ne cok dar. Olur mu ki acaba? :44: Bi de saclarin düz mü?![]()
kararsız arkadasım daha kesemedınmı kahkul:)
Yok saclarim belime degsin o zaman yaptircamUzun saca daha cok yakistiriyorum bu modeli :82:
Benim yüzüm oval, alnim ne cok genis ne cok dar. Olur mu ki acaba? :44: Bi de saclarin düz mü?![]()
ay saçlar beline inince bu seferde vazgecersen cok gülerım:)
Evet iste benim de o sorunum var. Saclarim dalgali, ön kisimlariysa kivircik. Kahküller özellikle yazin cok bozuluyor.benimde öyle cnm aynı senin ki gibi ama saçlarım düz değil hafif dalgalı kuruturken fön makinası kullanıyorum tek zorluğu bu oluyor.
evet keşkefön düzleştirici vs. çatal çatal yapıyor bi süre sonra. o yüzden kahkül işi düz saç işi