Kahraman Tazeoğlu Sözleri

"Uzakta olmam her şeyi görmeme engel değil. Kör değilim, sadece görmezden geliyorum."

"İnsan çok sevilmenin vermiş olduğu şımarıklık ve rahatlıkla bencilleşip, karşısındaki insanın fedakârlık ve inceliklerini görmezden gelebiliyormuş."

Bukre'den.

"Unutmak iyilerin intikamıdır. Unuttum seni. Yokmuşsun gibi yapmadım, yok ettim!"

BUKRE

"Yokluğu hissedilmeyenin varlığı da rahatsız etmiyor,sevgisi sevindirmeyenin nefreti de üzmüyor adamı."

"Bitmek denen, başlamakla başlar bazen. Bu yüzden biz hiç bitmeyeceğiz. Kavuşamayacağımız için, bizim hiç ayrılığımız olmayacak."

bambAŞKa

"Ne aradığını bilmeyene bulduğu her şey doğru gelir."

"Keşke beni aldatmak yerine terk edip gitseydin ansızın...
Sana tavsiyem, sonu gelmişse bir ilişkinin noktalamaktan çekinme. En azından daha büyük umutların olur o zaman.
Çünkü her cümle noktadan sonra büyük harfle başlar!"

BUKRE

"Meğer ne zormuş unutulan olmak. Unutamadığının seni unutması… Hiç olmamışsın gibi, hiç yokmuşsun gibi…"

"Giden de değişir kalan da. O yüzden kaldığı yerden başlamaz hiçbir ilişki. Değiştiği yerden başlar ve değişen hiçbir şey eskisi gibi olmaz!"

Bukre

"Ne ben gururumu çiğneyebildim, ne sen “Pişmanım” diyebildin. Şimdi bana yüreğinin kapılarını ardına kadar açsan ne çıkar; senin arka bahçeni öğrendim ben."

Kıyısızlar

"Kaderime yazılman, doğru insan olduğunu göstermez ki."

Bukre

"Bitirmek bitirmiyor bazen hiçbir şeyi. Sen benim en eksik yanımdın ve ben seni çok sevdim."

BUKRE

"Söyle kimin hatasıydın sen bedeli bana ödetilen?"

Bukre

"Değişme!
Sen en çok senken güzelsin."

“Bilmediklerim beni hep şaşırttı, bildiklerimse işe yaramadı. Dilerim senin işine yarar ve keşke demezsin hayatta. Ha bu arada, keşkeler hatalardan beslenir unutma. Beni her şeyimle hatırla… Çünkü hatırladığı kadarına değer veriyor insan.”

Bukre'den...

"Geriye bakarak ileriye yürüyemezsin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…