Kahraman Tazeoğlu Sözleri

"Öyle bir söz yazarsın ki bütün bir hayatı anlatır, öyle bir hayat yaşarsın ki bütün sözler anlamsız kalır."

BUKRE

"Gururum kalbimden büyük, kabul ediyorum. Ama bazen kapıları kapatmak “Çal kapımı” demektir."

Bukre

"Unutma! Sana bir yabancıyken aşık olduğun, terk ederken en iyi tanıdığındır."

"Kaybedecek hiçbir şeyin kalmadıysa, hayat sana muhakkak kaybedecek yeni şeyler verir…"

Ağrıyor işte....

"Aman dikkat et dostuna düşmanına. İkiyüzlü dostların, acımasız düşmanlarından daha çok iş açar başına."

BUKRE

"Aşk acısı sayılarla değil, derinliklerle ölçülür. İnsan kalbinden kaç kişinin geçtiği değil, kimin hangi derinlikte iz bıraktığı önemlidir."

Bukre'den.

Son düzenleme:
"Unutmuyoruz, unutamıyoruz bazılarını… Gözden kaybolmaları, unutulmalarına yetmiyordu. Çünkü insan, gözüyle değil kalbiyle seviyordu."

BUKRE

"Aşk, defalarca gördüğün, bildiğin yaraya ilk diye bakmakmış her defasında.Gittim kalanım.Unutulmuş bir yaradır şimdi adın!"

Bukre'den.

"Gitmek istediğini baştan söyleseydin, bütün gitmeler senindi.
Kaldın ve sana sadece kalbimi verebildim. Söyle senin neyine yetmedim?"

Bukre

"Bence insan her durumda güçlü kalmayı bilmeli. Yalnızlığında bile.Yalnızlığıyla bile."

BUKRE

"Ben, senin doğrundum sevgili. Ötekiler gelip geçerdi. Sen doğru olanı değil, geçerli olanı seçtin. Terk etmek kazanan olmaya yeter zannettin."

Bukre'den.

"Çok zalim oldukları için değil, kalbimin kapılarını ölçüsüzce onlara açtığım için bu kadar kolay yaraladılar…"

BUKRE

"Senin yalan ve ihanete ödediğin bedelin çok daha ağırını ben dürüstlüğüme ödedim."

"Sen giderken, seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım ve söylemekten son anda caydım. Biliyordum; anlamayacaktın!"

BUKRE

"Meğer ne büyük saflıkmış, senin kalın duvarlarından incelik beklemek."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…