hihoyyyt
dıptısdıptısın annesi ahanda bu yaptıklarından cnm çekti hamilemde napcaz şimdi gelimmi bi koşu evine gı bu arada ben merkezdee oturuyomkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
yaaaa yine ben geldim ama siz yoksunuz.özledim ama yaaa kalkın yataklarınızdanda iki laf edek.zati kocişimde sabah 6da gidecek kaçgün sonra gelir allah bilir.ağlar durrum artık.hem canımda sıkılıyo.bıktım artık bu dağın derdinden.allah daha kötüsünü vermesin ama çıldırıcam.oğluşumun ilk yılı okulda ve öğretmeninin çok ihtiyaç varmış gibi müdür yardımcısı yapacaklarmış yeni hemde daha stajyer öğretmen vereceklermiş.nolur dua edinde hayırlısıyla şurdan gidelim düzene girelim kendi adetlerimize geleneklerimize çevremize uygun bir topluma girelim inş.çok bunaldım çooook
daha bide bu yetmezmiş gibi dost bildiklerimden kazık yedim kadın gitti pireleri döküldü.utanmadan yüzüme gülüp soframa oturup arkamdan dolap çevirmiş.artık insanoğluna aklım ermiyor.sinirden migrenim azdı.aslında.burda yaşamaya devam ettiğim müddetçe bende dedikoduya alışıp huy edinicem allah muhafaza.bukadar insanın içinde birtek ben doğrucu davut oluyorum e tabi buda göze batıyor.
haklısın ablacım ne yapalım başa gelen çekilirmiş allah hepimizin önüne hayırlı yollar açsın zorluklara dayanma gücü versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?